Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πλατφόρμας για να Παίξετε στο Android σας

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια πλατφόρμας η παρακάτω λίστα είναι για εσάς!

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία παιχνιδιών όλων των ειδών για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Από παιχνίδια περιπέτειας, μέχρι παιχνίδια παζλ και arcade, η ιστοσελίδα μας έχει επιλογές για όλους τους gamers!

Τα παιχνίδια πλατφόρμας είναι μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών, καθώς σας μεταφέρουν σε νέους κόσμους, θυμίζοντας τα παλιά καλά παιχνίδια της Nintendo και SEGA.

Αν αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι πλατφόρμας για το Android σας, στην παρακάτω λίστα θα βρείτε τις πέντε κορυφαίες εφαρμογές του είδους. Βρείτε αυτή που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σας και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

 1. Blackmoor 2: The Traitor King

  Blackmoor 2: The Traitor King

  Αν αναζητάτε ένα παιχνίδι πλατφόρμας με στοιχεία arcade, το παιχνίδι αυτό είναι για εσάς! Στη δεύτερη έκδοση του Blackmoor μεταφέρεστε σε έναν συναρπαστικό κόσμο όπου μπορείτε να παίξετε με 8 διαφορετικούς ήρωες και να βάλετε τα δυνατά σας για να αντιμετωπίσετε όλους τους εχθρούς και τα εμπόδια. Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε με φίλους στη multiplayer λειτουργία.

 2. Dan the Man: Action Platformer

  Dan the Man: Action Platformer

  Στο παιχνίδι αυτό παίζετε με τον ήρωα Dan και στόχος σας είναι να σώσετε την Josie από τους κακούς, αποδεικνύοντας τις ικανότητές σας σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Θα πρέπει να χτυπήσετε τους εχθρούς που συναντάτε στον δρόμο σας ή και να χρησιμοποιήσετε διάφορα όπλα, ενώ πηδάτε ψηλά για να μαζέψετε κέρματα και να ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες.

 3. Super Mario Run

  Super Mario Run

  Αν είστε νοσταλγοί των παιχνιδιών πλατφόρμας της δεκαετίας του ’90, η νέα έκδοση του Mario θα σας ενθουσιάσει. Θα πρέπει να παίξετε με τον αγαπημένο ήρωα Mario και να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τους εχθρούς, για να σώσετε την αγαπημένη πριγκίπισσα από τον Bowser. Επιπλέον, θα πρέπει να μαζεύετε νομίσματα, όπως ακριβώς και στην παλιά έκδοση του παιχνιδιού.

 4. Swordigo

  Swordigo

  Μπείτε σε έναν μαγικό κόσμο, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας χρησιμοποιώντας τα μαγικά σας σπαθιά. Το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι πλατφόρμας προσφέρει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον, όπου εσείς θα πρέπει μόνο να καθοδηγήσετε τον ήρωά σας και να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς που συναντάτε στον δρόμο σας για να περάσετε τα επίπεδα.

 5. Oddmar

  Oddmar

  Στο παιχνίδι αυτό παίζετε με τον βίκινγκ Oddmar και θα πρέπει να αποδείξετε τις δυνάμεις σας για να σώσετε το χωριό σας. Καθώς προχωράτε θα πρέπει να αντιμετωπίζετε εχθρούς και να ολοκληρώνετε νέες αποστολές, που περιλαμβάνουν ακόμη και έξυπνα παζλ. Μαζέψτε νέα μαγικά όπλα και περιηγηθείτε σε έναν καλοσχεδιασμένο κόσμο σε αυτό το παιχνίδι πλατφόρμας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Στρατηγικής για το Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Στρατηγικής για το Android σας

Είστε φανατικοί gamers; Σας αρέσει να δοκιμάζετε τις ικανότητές σας σε έξυπνα παιχνίδια στρατηγικής; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μία από τις συναρπαστικές εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω. Τα παιχνίδια στρατηγικής είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών και…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG για να Παίξετε Σήμερα στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG για να Παίξετε Σήμερα στο Android σας

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών RPG; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι που θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας; Στο άρθρο αυτό θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές RPG που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers! Τα RPG (ή Role-Playing Games) δεν είναι τυχαία μια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πλατφόρμας για να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πλατφόρμας για να Παίξετε στο Android σας

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια πλατφόρμας η παρακάτω λίστα είναι για εσάς! Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία παιχνιδιών όλων των ειδών για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Από παιχνίδια περιπέτειας, μέχρι παιχνίδια παζλ και arcade, η ιστοσελίδα μας έχει επιλογές για όλους…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Arcade για να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Arcade για να Παίξετε στο Android σας

Θέλετε να κατεβάσετε τα καλύτερα παιχνίδια arcade στο Android σας; Στο άρθρο αυτό θα βρείτε τις κορυφαίες επιλογές παιχνιδιών arcade που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν στο smartphone σας! Τα παιχνίδια arcade είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες…

Οι Καλύτερες Εναλλακτικές του Minecraft που Πρέπει να Δοκιμάσετε
Οι Καλύτερες Εναλλακτικές του Minecraft που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Είστε φανατικοί παίκτες του Minecraft; Αναζητάτε νέες εφαρμογές με παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού; Το άρθρο αυτό είναι για εσάς! Το Minecraft είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία παιχνίδια όλων των εποχών! Η δημοφιλής εφαρμογή καταμετρά εκατομμύρια παίκτες όλων των ηλικιών σε …