Πώς να Αρχειοθετήσετε Συνομιλίες του WhatsApp στο Android σας και να τις Κρατήσετε Κρυφές

Είστε φανατικοί χρήστες του WhatsApp; Μάθετε παρακάτω τη νέα λειτουργία συνομιλιών που θα σας προσφέρει σύντομα το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας!

Η τελευταία έκδοση beta του WhatsApp έρχεται με μια ενδιαφέρουσα νέα λειτουργία που θα αλλάξει τις ρυθμίσεις των Αρχειοθετημένων Συνομιλιών του WhatsApp στο Android σας.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να αρχειοθετήσετε οριστικά ανεπιθύμητες συνομιλίες στο κινητό σας. Μέχρι τώρα, μπορούσατε να αρχειοθετήσετε τις συνομιλίες του WhatsApp, αλλά αν λαμβάνατε ένα νέο μήνυμα, οι συνομιλίες αυτές επέστρεφαν και πάλι στα εισερχόμενα σας.

Στη νέα έκδοση του WhatsApp μπορείτε να αρχειοθετήσετε οριστικά συνομιλίες, χωρίς να επανέρχονται στα εισερχόμενα σας. Αυτή η λειτουργία μπορεί να σας φανεί χρήσιμη αν θέλετε να κρατήσετε κάποιες συνομιλίες σας μυστικές και μακριά από αδιάκριτα μάτια ή αν απλά θέλετε να απαλλαχθείτε από ανεπιθύμητες συνομιλίες.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την έκδοση beta στο Android σας και να ακολουθήσετε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

Οριστικά Αρχειοθέτηση Συνομιλιών του WhatsApp

Για να αρχειοθετήσετε οριστικά μια συνομιλία του WhatsApp στο κινητό σας, κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp και πατήσετε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες επάνω δεξιά.
  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Συνομιλίες.
  • Πατήστε Διατήρηση Αρχειοθετημένων Συνομιλιών στην καρτέλα Αρχειοθετημένες Συνομιλίες.
  • Για να αρχειοθετήσετε μια συνομιλία πατήστε παρατεταμένα πάνω της και στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέξτε Αρχειοθέτηση.
  • Η συνομιλία θα μεταφερθεί στην καρτέλα Αρχείο και δε θα επανέλθει ξανά στα εισερχόμενα σας.

Τόσο εύκολα! Η λειτουργία αυτή θα είναι σύντομα διαθέσιμη στη νεότερη έκδοση του WhatsApp για Android, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε να τη χρησιμοποιείτε σήμερα, αποκτώντας την έκδοση beta του WhatsApp στο κινητό σας σας.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να αρχειοθετήσετε καλύτερα τις συνομιλίες του WhatsApp στο Android σας.

Βρείτε παρακάτω τη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας του WhatsApp και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, κλήσεων και ηχητικών εγγραφών μέσω WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με εύκολο τρόπο!

Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο στο Android σας
Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο στο Android σας

Οι περισσότερες συσκευές Android προσφέρουν πλέον προηγμένες κάμερες, που μας επιτρέπουν να τραβάμε επαγγελματικές φωτογραφίες, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τι γίνεται όμως αν διαγράψουμε κατα λάθος κάποια αγαπημένη μας φωτογραφία ή βίντεο από το Android μας; Τα καλ…

Πώς να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook
Πώς να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook

Τα κολάζ φωτογραφιών σας επιτρέπουν να μοιραστείτε περισσότερες από μία εικόνες σε μία δημοσίευση και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα. Αν αναζητάτε τον πιο εύκολο τρόπο δημιουργίας κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook, ο οδηγός αυτός είνα…

Πώς να αποκρύψετε τα likes στο Instagram και το Facebook
Πώς να αποκρύψετε τα likes στο Instagram και το Facebook

Οι δημιουργοί του Facebook και του Instagram πρόσφατα ανακοίνωσαν πως οι δυο δημοφιλείς εφαρμογές θα δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες τους να αποκρύβουν τα likes που μοιράζονται και λαμβάνουν στις δημοσιεύσεις τους. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα κο…

Πώς να αποχωρήσετε αθόρυβα από μια ομάδα του WhatsApp χωρίς να σας καταλάβουν
Πώς να αποχωρήσετε αθόρυβα από μια ομάδα του WhatsApp χωρίς να σας καταλάβουν

Έχετε βαρεθεί να λαμβάνετε μηνύματα σε μια ενοχλητική ομάδα του WhatsApp, αλλά δεν ξέρετε πώς να αποχωρήσετε από την ομάδα χωρίς να σας καταλάβουν; Ο παρακάτω οδηγός είναι για εσάς! Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει μεταξύ …

Πώς να τραβήξετε ζωντανές φωτογραφίες όπως των iPhones στο Android σας
Πώς να τραβήξετε ζωντανές φωτογραφίες όπως των iPhones στο Android σας

Τα iPhones προσφέρουν τη λειτουργία live στους χρήστες τους, που τους επιτρέπει να τραβούν ζωντανές φωτογραφίες μερικών δευτερολέπτων με την κάμερα του κινητού τους. Τα Android αναμένεται να λανσάρουν σύντομα την ίδια λειτουργία στις κάμερες τους, αλλά αν ανυπομονείτε να δοκι…