Οι Καλύτερες Δωρεάν Εναλλακτικές του Slack για Ομαδική Επικοινωνία

Τo Slack αποτελεί μία από τις κορυφαίες εφαρμογές παραγωγικότητας, καθώς επιτρέπει στους χρήστες του να παραμένουν σε επικοινωνία με τους συνεργάτες τους, όπου κι αν βρίσκονται.

Η εύχρηστη εφαρμογή, προσφέρει πολλές και διάφορες λειτουργίες, που υπόσχονται να οργανώσουν καλύτερα την εργασία σας και να σας βοηθήσουν να επικοινωνείτε άμεσα με τους συναδέλφους σας.

Αν δοκιμάσατε την εφαρμογή του Slack και δε μείνατε ευχαριστημένοι, στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία παρόμοιων εφαρμογών για να βελτιώσετε την εργασία σας.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εναλλακτικές εφαρμογές του Slack, κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας και ξεκινήστε να συντονίζεστε καλύτερα, ακόμη και όταν δουλεύετε από το σπίτι.

 1. Microsoft Teams

  Microsoft Teams

  Το Microsoft Teams είναι μια δημοφιλής εφαρμογή της Microsoft που σας επιτρέπει να οργανώνετε καλύτερα τις κοινές εργασίες με την ομάδα σας. Η εφαρμογή προσφέρει διάφορα εργαλεία και λειτουργίες, που θα σας βοηθήσουν να επικοινωνείτε καλύτερα με τους συναδέλφους σας. Μοιραστείτε έγγραφα, δημιουργήστε παρουσιάσεις από κοινού, ανταλλάξτε μηνύματα και πολλά άλλα.

 2. Workplace by Facebook

  Workplace by Facebook

  Αν είστε χρήστες του Facebook μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή Workplace που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εικονικό γραφείο με τους συνεργάτες σας. Μοιραστείτε τα νέα της ομάδας σας, ανταλλάξτε μηνύματα σε ομαδικές ή προσωπικές συνομιλίες, πραγματοποιήστε κλήσεις, μοιραστείτε αρχεία και βελτιώστε την εργασία σας μέσα από το δημοφιλές περιβάλλον του Facebook.

 3. Bitrix24

  Bitrix24

  To Bitrix24 είναι μια επίσης καλή εναλλακτική, που θυμίζει τον τρόπο λειτουργίας του Slack. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να μένετε συνδεδεμένοι με τους συναδέλφους σας, ακόμη και κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού, να ανταλλάζετε μηνύματα, να συζητάτε από κοινού νέες ιδέες, να μοιράζεστε τα ημερολόγιά σας και πολλά άλλα σε ένα απλό και οργανωμένο περιβάλλον.

 4. Hangouts Chat

  Hangouts Chat

  Αν χρησιμοποιείτε το Hangouts για να κάνετε κλήσεις με τους συναδέλφους σας, ίσως να μη γνωρίζετε ότι η χρήσιμη αυτή εφαρμογή της Google προσφέρει επιπλέον και μια εφαρμογή για γραπτή επικοινωνία. Με το Hangouts Chat μπορείτε να συνομιλείτε ζωντανά με την ομάδα σας και να δημιουργείτε κανάλια για τα διάφορα project σας. Επιπλέον, μπορείτε να συγχρονίζετε τα αρχεία της G Suite.

 5. Yammer

  Yammer

  Το Yammer είναι μια εφαρμογή για ομάδες που θέλουν να μένουν σε επικοινωνία από παντού. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα και άλλο περιεχόμενο με τους συνεργάτες σας, να αναζητάτε χρήσιμες πληροφορίες στις συνομιλίες σας και να επικοινωνείτε σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιείτε ειδοποιήσεις, αλλά και να μεταφράζετε περιεχόμενο σε άλλες γλώσσες.

Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο στο Android σας
Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο στο Android σας

Οι περισσότερες συσκευές Android προσφέρουν πλέον προηγμένες κάμερες, που μας επιτρέπουν να τραβάμε επαγγελματικές φωτογραφίες, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τι γίνεται όμως αν διαγράψουμε κατα λάθος κάποια αγαπημένη μας φωτογραφία ή βίντεο από το Android μας; Τα καλ…

Πώς να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook
Πώς να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook

Τα κολάζ φωτογραφιών σας επιτρέπουν να μοιραστείτε περισσότερες από μία εικόνες σε μία δημοσίευση και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα. Αν αναζητάτε τον πιο εύκολο τρόπο δημιουργίας κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook, ο οδηγός αυτός είνα…

Πώς να δείτε το EURO και το Conmebol στο Android σας
Πώς να δείτε το EURO και το Conmebol στο Android σας

Το καλοκαίρι του 2021 είναι ιδιαίτερο ξεχωριστό για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, καθώς μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες δυο μεγάλων διοργανώσεων: του EURO και του Conmebol. Αν έχετε προγραμματίσει να είστε σε διακοπές αλλά δε θέλετε να χάσετε τους μεγάλους αγών…

Πώς να αποκρύψετε τα likes στο Instagram και το Facebook
Πώς να αποκρύψετε τα likes στο Instagram και το Facebook

Οι δημιουργοί του Facebook και του Instagram πρόσφατα ανακοίνωσαν πως οι δυο δημοφιλείς εφαρμογές θα δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες τους να αποκρύβουν τα likes που μοιράζονται και λαμβάνουν στις δημοσιεύσεις τους. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα κο…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Προσθέσετε Ειδικά Εφέ στις Φωτογραφίες σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Προσθέσετε Ειδικά Εφέ στις Φωτογραφίες σας

Στις μέρες σας, οι περισσότερες συσκευές Android προσφέρουν κάμερες υψηλής ανάλυσης, που σας επιτρέπουν να τραβάτε επαγγελματικές φωτογραφίες και να τις μοιράζεστε με τους φίλους σας απευθείας στα κοινωνικά δίκτυα. Αν είστε λάτρεις της φωτογραφίας και σας αρέσει να επεξεργάζε…