Πώς να Διορθώσετε Προβλήματα Λειτουργίας του YouTube σε Android

Το YouTube είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε δωρεάν περιεχόμενο, αλλά και να μοιράζεστε τις δημιουργίες σας.

Αν είστε φανατικοί του YouTube, πιθανότατα θα χρησιμοποιείτε την επίσημη εφαρμογή στο Android σας, που προσφέρει ένα οργανωμένο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον με την υπογραφή της Google.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη δωρεάν εφαρμογή του YouTube στο Android σας, δοκιμάστε τις παρακάτω λύσεις και ξεκινήστε να βλέπετε και πάλι βίντεο του YouTube στο κινητό σας.

Επανεκκίνηση του Android

Αν διαπιστώσετε πως η εφαρμογή του YouTube κολλάει ή δεν μπορεί να ανοίξει, πρώτο σας βήμα είναι να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας.

 • Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί power της συσκευής σας.
 • Επιλέξτε Επανεκκίνηση στο μενού που θα εμφανιστεί.
 • Δοκιμάστε να ανοίξετε την εφαρμογή του YouTube μετά την επανεκκίνηση.

Πρόβλημα σύνδεσης

Ένας άλλος συνηθισμένος λόγος προβλήματος με το YouTube είναι μια ασταθής ή αδύναμη σύνδεση στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή του YouTube καταναλώνει πολλούς πόρους κι αν έχετε ενεργοποιημένα τα δεδομένα σας, μπορεί να καταναλωθούν γρήγορα.

Αν δεν μπορείτε να ανοίξετε ένα βίντεο του YouTube ελέγξτε αν έχετε αρκετά δεδομένα ή δοκιμάστε να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο WiFi.

 • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του Android σας.
 • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις Δικτύου και επιλέξτε ένα δίκτυο WiFi.
 • Κάντε Σύνδεση.

Ενημέρωση Λογισμικού

Αν δεν έχετε κάνει πρόσφατα ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος του Android σας, μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα με εφαρμογές όπως το YouTube. Για να βεβαιωθείτε πως χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση Android στο κινητό σας, κάντε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του Android σας.
 • Βρείτε την επιλογή Ενημέρωση Συστήματος.
 • Κατεβάστε και εγκαταστήστε το τελευταίο λειτουργικό σύστημα στο κινητό σας.

Εκκαθάριση Δεδομένων Cache

Αν ολοκληρώσατε τα βήματα που σας παρουσιάσαμε παραπάνω αλλά αντιμετωπίζετε ακόμη προβλήματα, δοκιμάστε να διαγράψετε τα δεδομένα cache της εφαρμογής του YouTube.

 • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του Android σας.
 • Στη λίστα των εφαρμογών βρείτε και επιλέξτε το YouTube.
 • Στην καρτέλα Mνήμη επιλέξτε Διαγραφή Cache.

Ενημέρωση της εφαρμογής του YouTube

Ένας άλλος λόγος που μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εφαρμογή του YouTube στο Android σας είναι η χρήση μιας παλιότερης έκδοσης του YouTube.

Για να ενημερώσετε την εφαρμογή του YouTube στο κινητό σας κάντε τα εξής:

 • Πηγαίνετε στο Google Play.
 • Πατήστε Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου.
 • Βρείτε την εφαρμογή του YouTube και πατήστε το κουμπί Ενημέρωση.
 1. YouTube

  YouTube

  Η δημοφιλής αυτή εφαρμογή επιτρέπει σε χρήστες απ” όλο τον κόσμο να παρακολουθούν κάθε είδους βίντεο απευθείας στο κινητό τους. Βρείτε τα βίντεο με τις περισσότερες προβολές, κάντε αναζήτηση συγκεκριμένου περιεχομένου και διασκεδάστε για ώρες. Βρείτε ό,τι βίντεο ψάχνετε και μοιραστείτε το εύκολα με φίλους μέσω email ή σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter.

Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο στο Android σας
Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο στο Android σας

Οι περισσότερες συσκευές Android προσφέρουν πλέον προηγμένες κάμερες, που μας επιτρέπουν να τραβάμε επαγγελματικές φωτογραφίες, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τι γίνεται όμως αν διαγράψουμε κατα λάθος κάποια αγαπημένη μας φωτογραφία ή βίντεο από το Android μας; Τα καλ…

Πώς να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook
Πώς να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook

Τα κολάζ φωτογραφιών σας επιτρέπουν να μοιραστείτε περισσότερες από μία εικόνες σε μία δημοσίευση και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα. Αν αναζητάτε τον πιο εύκολο τρόπο δημιουργίας κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook, ο οδηγός αυτός είνα…

Πώς να αποκρύψετε τα likes στο Instagram και το Facebook
Πώς να αποκρύψετε τα likes στο Instagram και το Facebook

Οι δημιουργοί του Facebook και του Instagram πρόσφατα ανακοίνωσαν πως οι δυο δημοφιλείς εφαρμογές θα δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες τους να αποκρύβουν τα likes που μοιράζονται και λαμβάνουν στις δημοσιεύσεις τους. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα κο…

Πώς να αποχωρήσετε αθόρυβα από μια ομάδα του WhatsApp χωρίς να σας καταλάβουν
Πώς να αποχωρήσετε αθόρυβα από μια ομάδα του WhatsApp χωρίς να σας καταλάβουν

Έχετε βαρεθεί να λαμβάνετε μηνύματα σε μια ενοχλητική ομάδα του WhatsApp, αλλά δεν ξέρετε πώς να αποχωρήσετε από την ομάδα χωρίς να σας καταλάβουν; Ο παρακάτω οδηγός είναι για εσάς! Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει μεταξύ …

Πώς να τραβήξετε ζωντανές φωτογραφίες όπως των iPhones στο Android σας
Πώς να τραβήξετε ζωντανές φωτογραφίες όπως των iPhones στο Android σας

Τα iPhones προσφέρουν τη λειτουργία live στους χρήστες τους, που τους επιτρέπει να τραβούν ζωντανές φωτογραφίες μερικών δευτερολέπτων με την κάμερα του κινητού τους. Τα Android αναμένεται να λανσάρουν σύντομα την ίδια λειτουργία στις κάμερες τους, αλλά αν ανυπομονείτε να δοκι…