Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Τραβάτε Selfies στο Android σας

Σας αρέσει να τραβάτε selfies στο Android σας και να τις μοιράζεστε στα κοινωνικά δίκτυα; Οι εφαρμογές που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι για εσάς!

Οι περισσότερες συσκευές Android προσφέρουν πλέον καταπληκτικές κάμερες, που μας επιτρέπουν να τραβάμε εντυπωσιακές φωτογραφίες και να τις μοιραζόμαστε με τους φίλους μας στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εργαλείων λήψης και επεξεργασίας φωτογραφιών για ακόμη πιο ξεχωριστές selfies.

Η ομάδα μας συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους, όπως διαμορφώθηκαν από τις προτιμήσεις των χρηστών μας.

Ελέγξτε τα χαρακτηριστικά τους, βρείτε ποια ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και ξεκινήστε να τραβάτε επαγγελματικές selfies στο Android σας!

 1. Facetune - Selfie Photo Editor for Perfect Selfies

  Facetune – Selfie Photo Editor for Perfect Selfies

  Το Facetune είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για τη λήψη selfies, καθώς σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε αποτελεσματικά κάθε λεπτομέρεια του προσώπου σας. Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε εφέ που θα κάνουν την επιδερμίδα σας να φαίνεται πιο απαλή, σας επιτρέπει να κάνετε λεύκανση των δοντιών σας, να επεξεργαστείτε ατέλειες κ.ά.

 2. Retrica - Selfie, Sticker, GIF

  Retrica – Selfie, Sticker, GIF

  Αν αναζητάτε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για μοναδικές φωτογραφίες το Retrica είναι για εσάς. Με τη δωρεάν αυτή εφαρμογή μπορείτε να επεξεργαστείτε κάθε φωτογραφία που τραβάτε πριν τη δημοσιεύσετε στα κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει πάνω από 80 διαφορετικά φίλτρα που μπορείτε να εφαρμόσετε στις εικόνες σας για ακόμη πιο όμορφο αποτέλεσμα.

 3. YouCam Perfect - Photo Editor

  YouCam Perfect – Photo Editor

  Με το YouCam Perfect μπορείτε να τραβάτε και να επεξεργάζεστε selfies απευθείας στο Android σας. Το μαγικό αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να διορθώνετε πιθανές ατέλειες του προσώπου σας, να αφαιρείτε τους μαύρους κύκλους σας, να εφαρμόζετε μακιγιάζ και πολλά άλλα. Όταν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, μπορείτε να κάνετε κοινοποίηση σε διάφορα μέσα εντός της εφαρμογής.

 4. VSCO

  VSCO

  Αν είστε VSCO girl τότε είστε ήδη εξοικοιομένες με αυτήν την εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε επαγγελματικά τις εικόνες σας, προσθέτοντας φωτεινότητα, χρώμα ή αντίθεση, κάνοντας περιστροφή ή περικοπή κ.ά. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει μοναδικά φίλτρα που υπόσχονται να κάνουν τις selfies σας μοναδικές.

 5. AirBrush: Easy Photo Editor

  AirBrush: Easy Photo Editor

  Με το AirBrush μπορείτε να είστε σίγουροι πως κάθε selfie που τραβάτε είναι αψεγάδιαστη. Η εφαρμογή προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον με πολλά φίλτρα για τη βελτίωση των φωτογραφιών σας. Επιλέξτε αν θέλετε να κάνετε το χαμόγελό σας φωτεινότερο, προσθέστε μακιγιάζ στο πρόσωπό σας, αφαιρέστε σπυράκια ή πανάδες από την επιδερμίδα σας και πολλά άλλα.

Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!
Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!

Είστε χρήστες του TikTok; Σας αρέσει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με τους ακόλουθους σας; Μάθετε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που το TikTok σταματήσει να λειτουργεί στο Android σας. Η εφαρμογή του TikTok είναι σίγουρα μία από τις δημοφιλέστε…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram
Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram, μεταξύ άλλων χρήσιμων δραστηριοτήτων, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα links που επισκεφτήκατε πρόσφατα. Αν όμως δε θέλετε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των συνδέσμων σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, διαβάζοντας τον σημερινό μας οδ…

Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok
Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok

Αναδημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok και το μετανιώσατε; Υπάρχει τρόπος να το διαγράψετε μια για πάντα αποτελεσματικά στο κινητό σας! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτω…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android

Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του Android σας; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση σε λογαριασμούς όλων των ειδών. Ενεργοπο…