Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Τραβάτε Selfies στο Android σας

Σας αρέσει να τραβάτε selfies στο Android σας και να τις μοιράζεστε στα κοινωνικά δίκτυα; Οι εφαρμογές που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι για εσάς!

Οι περισσότερες συσκευές Android προσφέρουν πλέον καταπληκτικές κάμερες, που μας επιτρέπουν να τραβάμε εντυπωσιακές φωτογραφίες και να τις μοιραζόμαστε με τους φίλους μας στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εργαλείων λήψης και επεξεργασίας φωτογραφιών για ακόμη πιο ξεχωριστές selfies.

Η ομάδα μας συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους, όπως διαμορφώθηκαν από τις προτιμήσεις των χρηστών μας.

Ελέγξτε τα χαρακτηριστικά τους, βρείτε ποια ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και ξεκινήστε να τραβάτε επαγγελματικές selfies στο Android σας!

  1. Facetune - Selfie Photo Editor for Perfect Selfies

    Facetune – Selfie Photo Editor for Perfect Selfies

    Το Facetune είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για τη λήψη selfies, καθώς σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε αποτελεσματικά κάθε λεπτομέρεια του προσώπου σας. Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε εφέ που θα κάνουν την επιδερμίδα σας να φαίνεται πιο απαλή, σας επιτρέπει να κάνετε λεύκανση των δοντιών σας, να επεξεργαστείτε ατέλειες κ.ά.

  2. Retrica - Selfie, Sticker, GIF

    Retrica – Selfie, Sticker, GIF

    Αν αναζητάτε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για μοναδικές φωτογραφίες το Retrica είναι για εσάς. Με τη δωρεάν αυτή εφαρμογή μπορείτε να επεξεργαστείτε κάθε φωτογραφία που τραβάτε πριν τη δημοσιεύσετε στα κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει πάνω από 80 διαφορετικά φίλτρα που μπορείτε να εφαρμόσετε στις εικόνες σας για ακόμη πιο όμορφο αποτέλεσμα.

  3. YouCam Perfect - Photo Editor

    YouCam Perfect – Photo Editor

    Με το YouCam Perfect μπορείτε να τραβάτε και να επεξεργάζεστε selfies απευθείας στο Android σας. Το μαγικό αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να διορθώνετε πιθανές ατέλειες του προσώπου σας, να αφαιρείτε τους μαύρους κύκλους σας, να εφαρμόζετε μακιγιάζ και πολλά άλλα. Όταν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, μπορείτε να κάνετε κοινοποίηση σε διάφορα μέσα εντός της εφαρμογής.

  4. VSCO

    VSCO

    Αν είστε VSCO girl τότε είστε ήδη εξοικοιομένες με αυτήν την εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε επαγγελματικά τις εικόνες σας, προσθέτοντας φωτεινότητα, χρώμα ή αντίθεση, κάνοντας περιστροφή ή περικοπή κ.ά. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει μοναδικά φίλτρα που υπόσχονται να κάνουν τις selfies σας μοναδικές.

  5. AirBrush: Easy Photo Editor

    AirBrush: Easy Photo Editor

    Με το AirBrush μπορείτε να είστε σίγουροι πως κάθε selfie που τραβάτε είναι αψεγάδιαστη. Η εφαρμογή προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον με πολλά φίλτρα για τη βελτίωση των φωτογραφιών σας. Επιλέξτε αν θέλετε να κάνετε το χαμόγελό σας φωτεινότερο, προσθέστε μακιγιάζ στο πρόσωπό σας, αφαιρέστε σπυράκια ή πανάδες από την επιδερμίδα σας και πολλά άλλα.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας

Σας αρέσει να καταγράφετε τις συνήθειες σας; Αναζητάτε εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δωρεάν εργαλεία που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές παρακολούθησης συνηθειών, είναι χρήσιμα εργαλεία με χ…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Σύντομων Βίντεο για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Σύντομων Βίντεο για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Θέλετε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε σύντομα βίντεο στο κινητό σας; Αναζητάτε εφαρμογές για να μοιραστείτε τις δημιουργίες; Παρακάτω θα βρείτε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές του είδους. Οι εφαρμογές σύντομων βίντεο είναι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο Androidlist, με εκ…