Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Τραβάτε Selfies στο Android σας

Σας αρέσει να τραβάτε selfies στο Android σας και να τις μοιράζεστε στα κοινωνικά δίκτυα; Οι εφαρμογές που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι για εσάς!

Οι περισσότερες συσκευές Android προσφέρουν πλέον καταπληκτικές κάμερες, που μας επιτρέπουν να τραβάμε εντυπωσιακές φωτογραφίες και να τις μοιραζόμαστε με τους φίλους μας στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εργαλείων λήψης και επεξεργασίας φωτογραφιών για ακόμη πιο ξεχωριστές selfies.

Η ομάδα μας συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους, όπως διαμορφώθηκαν από τις προτιμήσεις των χρηστών μας.

Ελέγξτε τα χαρακτηριστικά τους, βρείτε ποια ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και ξεκινήστε να τραβάτε επαγγελματικές selfies στο Android σας!

 1. Facetune - Selfie Photo Editor for Perfect Selfies

  Facetune – Selfie Photo Editor for Perfect Selfies

  Το Facetune είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για τη λήψη selfies, καθώς σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε αποτελεσματικά κάθε λεπτομέρεια του προσώπου σας. Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε εφέ που θα κάνουν την επιδερμίδα σας να φαίνεται πιο απαλή, σας επιτρέπει να κάνετε λεύκανση των δοντιών σας, να επεξεργαστείτε ατέλειες κ.ά.

 2. Retrica - Selfie, Sticker, GIF

  Retrica – Selfie, Sticker, GIF

  Αν αναζητάτε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για μοναδικές φωτογραφίες το Retrica είναι για εσάς. Με τη δωρεάν αυτή εφαρμογή μπορείτε να επεξεργαστείτε κάθε φωτογραφία που τραβάτε πριν τη δημοσιεύσετε στα κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει πάνω από 80 διαφορετικά φίλτρα που μπορείτε να εφαρμόσετε στις εικόνες σας για ακόμη πιο όμορφο αποτέλεσμα.

 3. YouCam Perfect - Photo Editor

  YouCam Perfect – Photo Editor

  Με το YouCam Perfect μπορείτε να τραβάτε και να επεξεργάζεστε selfies απευθείας στο Android σας. Το μαγικό αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να διορθώνετε πιθανές ατέλειες του προσώπου σας, να αφαιρείτε τους μαύρους κύκλους σας, να εφαρμόζετε μακιγιάζ και πολλά άλλα. Όταν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, μπορείτε να κάνετε κοινοποίηση σε διάφορα μέσα εντός της εφαρμογής.

 4. VSCO

  VSCO

  Αν είστε VSCO girl τότε είστε ήδη εξοικοιομένες με αυτήν την εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε επαγγελματικά τις εικόνες σας, προσθέτοντας φωτεινότητα, χρώμα ή αντίθεση, κάνοντας περιστροφή ή περικοπή κ.ά. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει μοναδικά φίλτρα που υπόσχονται να κάνουν τις selfies σας μοναδικές.

 5. AirBrush: Easy Photo Editor

  AirBrush: Easy Photo Editor

  Με το AirBrush μπορείτε να είστε σίγουροι πως κάθε selfie που τραβάτε είναι αψεγάδιαστη. Η εφαρμογή προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον με πολλά φίλτρα για τη βελτίωση των φωτογραφιών σας. Επιλέξτε αν θέλετε να κάνετε το χαμόγελό σας φωτεινότερο, προσθέστε μακιγιάζ στο πρόσωπό σας, αφαιρέστε σπυράκια ή πανάδες από την επιδερμίδα σας και πολλά άλλα.

Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο στο Android σας
Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο στο Android σας

Οι περισσότερες συσκευές Android προσφέρουν πλέον προηγμένες κάμερες, που μας επιτρέπουν να τραβάμε επαγγελματικές φωτογραφίες, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τι γίνεται όμως αν διαγράψουμε κατα λάθος κάποια αγαπημένη μας φωτογραφία ή βίντεο από το Android μας; Τα καλ…

Πώς να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook
Πώς να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook

Τα κολάζ φωτογραφιών σας επιτρέπουν να μοιραστείτε περισσότερες από μία εικόνες σε μία δημοσίευση και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα. Αν αναζητάτε τον πιο εύκολο τρόπο δημιουργίας κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook, ο οδηγός αυτός είνα…

Πώς να δείτε το EURO και το Conmebol στο Android σας
Πώς να δείτε το EURO και το Conmebol στο Android σας

Το καλοκαίρι του 2021 είναι ιδιαίτερο ξεχωριστό για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, καθώς μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες δυο μεγάλων διοργανώσεων: του EURO και του Conmebol. Αν έχετε προγραμματίσει να είστε σε διακοπές αλλά δε θέλετε να χάσετε τους μεγάλους αγών…

Πώς να αποκρύψετε τα likes στο Instagram και το Facebook
Πώς να αποκρύψετε τα likes στο Instagram και το Facebook

Οι δημιουργοί του Facebook και του Instagram πρόσφατα ανακοίνωσαν πως οι δυο δημοφιλείς εφαρμογές θα δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες τους να αποκρύβουν τα likes που μοιράζονται και λαμβάνουν στις δημοσιεύσεις τους. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα κο…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Προσθέσετε Ειδικά Εφέ στις Φωτογραφίες σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Προσθέσετε Ειδικά Εφέ στις Φωτογραφίες σας

Στις μέρες σας, οι περισσότερες συσκευές Android προσφέρουν κάμερες υψηλής ανάλυσης, που σας επιτρέπουν να τραβάτε επαγγελματικές φωτογραφίες και να τις μοιράζεστε με τους φίλους σας απευθείας στα κοινωνικά δίκτυα. Αν είστε λάτρεις της φωτογραφίας και σας αρέσει να επεξεργάζε…