Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης κάνοντας λήψη στο κινητό σας!

Στις μέρες μας, οι περισσότεροι από εμάς μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις απευθείας στα κινητά μας, κι αν θέλετε να ελέγχετε καλύτερα τα νέα και τις πληροφορίες που λαμβάνετε, μπορείτε να δοκιμάσετε μία από τις εφαρμογές ενημέρωσης που συγκεντρώσαμε για εσάς.

Ιδιαίτερα κατά την περίοδο της καραντίνας του κορωνοϊού η πληροφόρησή μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, κι αν αναζητάτε έγκυρες πηγές, οι εφαρμογές του άρθρου αυτού δε θα σας απογοητεύσουν.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές ενημέρωσης για συσκευές Android και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο Android σας.

 1. Ειδήσεις Google

  Ειδήσεις Google

  Στις Ειδήσεις Google θα βρείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από πολλά δημοσιογραφικά πρακτορεία, απευθείας στο κινητό σας. Η εφαρμογή φέρει την υπογραφή της Google και παρουσιάζει περιεχόμενο, χωρισμένο ανά κατηγορίες. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για να τα διαβάζετε ακόμη και όταν βρίσκεστε εκτός σύνδεσης.

 2. in.gr News

  in.gr News

  Η πλατφόρμα του in.gr αποτελεί μια δημοφιλή πηγή ειδήσεων για το ελληνικό κοινό, παρουσιάζοντας άρθρα και ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Η επίσημη εφαρμογή του δημοφιλούς δικτύου σας επιτρέπει να βλέπετε περιεχόμενο από ποικίλες κατηγορίες απευθείας στη συσκευή σας. Επιλέξτε τη θεματολογία που σας ενδιαφέρει και μείνετε ενημερωμένοι κάθε μέρα.

 3. skai.gr

  skai.gr

  Αν εμπιστεύεστε το τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΪ για την ενημέρωσή σας, εδώ θα βρείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του ελληνικού δικτύου στο Android σας. Ενημερωθείτε άμεσα για ειδήσεις σχετικά με τον κορωνοϊό, βρείτε αθλητικό περιεχόμενο, μάθετε τί καιρό θα κάνει και άλλα πολλά σε αυτήν τη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΣΚΑΪ.

 4. Euronews

  Euronews

  Στην εφαρμογή αυτή θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Το EuroNews είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια και παρουσιάζει έγκυρο περιεχόμενο με κορυφαίες ειδήσεις για την Ελλάδα και άλλες χώρες. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να δείτε περιεχόμενο απευθείας στην οθόνη σας, ενεργοποιώντας της ειδοποιήσεις.

 5. BBC News

  BBC News

  Αν ζείτε στη Μεγάλη Βρετανία ή αν απλά εμπιστεύεστε το περιεχόμενο των ειδήσεων του δικτύου BBC, με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να λαμβάνετε υλικό στο Android σας. Διαβάστε όλα τα τελευταία άρθρα και συνεντεύξεις του BBC, παρακολουθήστε τις ειδήσεις που παρουσιάζονται στο δημοφιλές τηλεοπτικό κανάλι, ενημερωθείτε για αθλητικά, πολιτικά, οικονομικά και πολλά άλλα.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…