Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης κάνοντας λήψη στο κινητό σας!

Στις μέρες μας, οι περισσότεροι από εμάς μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις απευθείας στα κινητά μας, κι αν θέλετε να ελέγχετε καλύτερα τα νέα και τις πληροφορίες που λαμβάνετε, μπορείτε να δοκιμάσετε μία από τις εφαρμογές ενημέρωσης που συγκεντρώσαμε για εσάς.

Ιδιαίτερα κατά την περίοδο της καραντίνας του κορωνοϊού η πληροφόρησή μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, κι αν αναζητάτε έγκυρες πηγές, οι εφαρμογές του άρθρου αυτού δε θα σας απογοητεύσουν.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές ενημέρωσης για συσκευές Android και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο Android σας.

  1. Ειδήσεις Google

    Ειδήσεις Google

    Στις Ειδήσεις Google θα βρείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από πολλά δημοσιογραφικά πρακτορεία, απευθείας στο κινητό σας. Η εφαρμογή φέρει την υπογραφή της Google και παρουσιάζει περιεχόμενο, χωρισμένο ανά κατηγορίες. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για να τα διαβάζετε ακόμη και όταν βρίσκεστε εκτός σύνδεσης.

  2. in.gr News

    in.gr News

    Η πλατφόρμα του in.gr αποτελεί μια δημοφιλή πηγή ειδήσεων για το ελληνικό κοινό, παρουσιάζοντας άρθρα και ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Η επίσημη εφαρμογή του δημοφιλούς δικτύου σας επιτρέπει να βλέπετε περιεχόμενο από ποικίλες κατηγορίες απευθείας στη συσκευή σας. Επιλέξτε τη θεματολογία που σας ενδιαφέρει και μείνετε ενημερωμένοι κάθε μέρα.

  3. skai.gr

    skai.gr

    Αν εμπιστεύεστε το τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΪ για την ενημέρωσή σας, εδώ θα βρείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του ελληνικού δικτύου στο Android σας. Ενημερωθείτε άμεσα για ειδήσεις σχετικά με τον κορωνοϊό, βρείτε αθλητικό περιεχόμενο, μάθετε τί καιρό θα κάνει και άλλα πολλά σε αυτήν τη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΣΚΑΪ.

  4. Euronews

    Euronews

    Στην εφαρμογή αυτή θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Το EuroNews είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια και παρουσιάζει έγκυρο περιεχόμενο με κορυφαίες ειδήσεις για την Ελλάδα και άλλες χώρες. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να δείτε περιεχόμενο απευθείας στην οθόνη σας, ενεργοποιώντας της ειδοποιήσεις.

  5. BBC News

    BBC News

    Αν ζείτε στη Μεγάλη Βρετανία ή αν απλά εμπιστεύεστε το περιεχόμενο των ειδήσεων του δικτύου BBC, με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να λαμβάνετε υλικό στο Android σας. Διαβάστε όλα τα τελευταία άρθρα και συνεντεύξεις του BBC, παρακολουθήστε τις ειδήσεις που παρουσιάζονται στο δημοφιλές τηλεοπτικό κανάλι, ενημερωθείτε για αθλητικά, πολιτικά, οικονομικά και πολλά άλλα.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας

Σας αρέσει να καταγράφετε τις συνήθειες σας; Αναζητάτε εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δωρεάν εργαλεία που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές παρακολούθησης συνηθειών, είναι χρήσιμα εργαλεία με χ…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Σύντομων Βίντεο για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Σύντομων Βίντεο για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Θέλετε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε σύντομα βίντεο στο κινητό σας; Αναζητάτε εφαρμογές για να μοιραστείτε τις δημιουργίες; Παρακάτω θα βρείτε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές του είδους. Οι εφαρμογές σύντομων βίντεο είναι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο Androidlist, με εκ…