Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης κάνοντας λήψη στο κινητό σας!

Στις μέρες μας, οι περισσότεροι από εμάς μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις απευθείας στα κινητά μας, κι αν θέλετε να ελέγχετε καλύτερα τα νέα και τις πληροφορίες που λαμβάνετε, μπορείτε να δοκιμάσετε μία από τις εφαρμογές ενημέρωσης που συγκεντρώσαμε για εσάς.

Ιδιαίτερα κατά την περίοδο της καραντίνας του κορωνοϊού η πληροφόρησή μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, κι αν αναζητάτε έγκυρες πηγές, οι εφαρμογές του άρθρου αυτού δε θα σας απογοητεύσουν.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές ενημέρωσης για συσκευές Android και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο Android σας.

 1. Ειδήσεις Google

  Ειδήσεις Google

  Στις Ειδήσεις Google θα βρείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από πολλά δημοσιογραφικά πρακτορεία, απευθείας στο κινητό σας. Η εφαρμογή φέρει την υπογραφή της Google και παρουσιάζει περιεχόμενο, χωρισμένο ανά κατηγορίες. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για να τα διαβάζετε ακόμη και όταν βρίσκεστε εκτός σύνδεσης.

 2. in.gr News

  in.gr News

  Η πλατφόρμα του in.gr αποτελεί μια δημοφιλή πηγή ειδήσεων για το ελληνικό κοινό, παρουσιάζοντας άρθρα και ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Η επίσημη εφαρμογή του δημοφιλούς δικτύου σας επιτρέπει να βλέπετε περιεχόμενο από ποικίλες κατηγορίες απευθείας στη συσκευή σας. Επιλέξτε τη θεματολογία που σας ενδιαφέρει και μείνετε ενημερωμένοι κάθε μέρα.

 3. skai.gr

  skai.gr

  Αν εμπιστεύεστε το τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΪ για την ενημέρωσή σας, εδώ θα βρείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του ελληνικού δικτύου στο Android σας. Ενημερωθείτε άμεσα για ειδήσεις σχετικά με τον κορωνοϊό, βρείτε αθλητικό περιεχόμενο, μάθετε τί καιρό θα κάνει και άλλα πολλά σε αυτήν τη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΣΚΑΪ.

 4. Euronews

  Euronews

  Στην εφαρμογή αυτή θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Το EuroNews είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια και παρουσιάζει έγκυρο περιεχόμενο με κορυφαίες ειδήσεις για την Ελλάδα και άλλες χώρες. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να δείτε περιεχόμενο απευθείας στην οθόνη σας, ενεργοποιώντας της ειδοποιήσεις.

 5. BBC News

  BBC News

  Αν ζείτε στη Μεγάλη Βρετανία ή αν απλά εμπιστεύεστε το περιεχόμενο των ειδήσεων του δικτύου BBC, με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να λαμβάνετε υλικό στο Android σας. Διαβάστε όλα τα τελευταία άρθρα και συνεντεύξεις του BBC, παρακολουθήστε τις ειδήσεις που παρουσιάζονται στο δημοφιλές τηλεοπτικό κανάλι, ενημερωθείτε για αθλητικά, πολιτικά, οικονομικά και πολλά άλλα.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Android για Χρήστες του WhatsApp
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Android για Χρήστες του WhatsApp

Θέλετε να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους φίλους σας στο WhatsApp; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μια από τις παρακάτω εφαρμογές στο Android σας! Η εφαρμογή του WhatsApp προσφέρει ήδη πολλές χρήσιμες λειτουργίες στους χρήστες του, αν θέλετε όμως να ενισχύσετε την απόδ…

Πώς να Κάνετε Tag Κάποιον Χρήστη στο Instagram
Πώς να Κάνετε Tag Κάποιον Χρήστη στο Instagram

Αν χρησιμοποιείτε καθημερινά την εφαρμογή του Instagram ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι χρήστες της εφαρμογές κάνουν tag άλλους χρήστες, ώστε να τραβήξουν την προσοχή τους και να μοιραστούν περιεχόμενο μαζί τους. Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να κάνετε tag όποι…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Κώδικα για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Κώδικα για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Η δημιουργία κώδικα είναι μια από τις σημαντικότερες εργασίες των προγραμματιστών, καθώς δίνει στους υπολογιστές εντολές για πολλές και διάφορες ενέργειες. Από τη δημιουργία ιστότοπων, μέχρι τη δημιουργία εφαρμογών, η χρήση κώδικα είναι απαραίτητη σε πολλές και διάφορες εργασ…

Τι Είναι το WhatsApp Proxy και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το WhatsApp Proxy και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το WhatsApp κάνει την επικοινωνία των χρηστών του ακόμη πιο ασφαλή με μια νέα λειτουργία proxy που είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής. Τα proxy είναι διακομιστές μεσολάβησης με διάφορες λειτουργίες, που τοποθετούνται μεταξύ των χρηστών και του Διαδικτύο…

Πώς να Κάνετε Mute Kάποιον στο Instagram
Πώς να Κάνετε Mute Kάποιον στο Instagram

Θέλετε να σταματήσετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις και τις ιστορίες ενός χρήστη του Instagram χωρίς να σταματήσετε να τους ακολουθείτε; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να ακολουθείτε όσους χρήστες θέλετε κα…