Πώς να επεξεργαστείτε μια ιστορία του Instagram αφού τη δημοσιεύσετε

Το Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν αυτό εργαλείο επικοινωνίας σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο, τόσο σε δημοσιεύσεις, όσο και σε ιστορίες.

Οι ιστορίες του Instagram, ή Instagram Stories, είναι διαθέσιμες για προβολή μόνο για 24 ώρες, κι αν είστε χρήστες του Instagram, πιθανότατα να γνωρίζετε πως αφού δημοσιεύετε μια ιστορία, δεν είστε πια σε θέση να την επεξεργαστείτε.

Στο άρθρο αυτό θα μάθετε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τις ιστορίες που μοιράζεστε, επιλέγοντας ποιες ρυθμίσεις μπορείτε να επεξεργαστείτε αφού δημοσιεύσετε τα stories σας.

Επεξεργασία των Instagram Stories μετά τη δημοσίευσή τους

Αν χρησιμοποιείτε τις ιστορίες του Instagram για πρώτη φορά, μπορείτε να δημοσιεύσετε το περιεχόμενο που θέλετε απλά πατώντας το εικονίδιο + στο προφίλ σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να τραβήξετε μια φωτογραφία, να καταγράψετε απευθείας ένα βίντεο ή αν θέλετε να μοιραστείτε περιεχόμενο από το άλμπουμ των φωτογραφιών σας.

Αφού κάνετε τη δημοσίευση, μπορείτε να επεξεργαστείτε την ιστορία σας κάνοντας τα παρακάτω:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
  • Βρείτε την ιστορία που θέλετε να επεξεργαστείτε και πατήστε Περισσότερα.
  • Στο αναδυόμενο μενού επιλέξτε Ρυθμίσεις Ιστορίας.
  • Εκεί θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές επεξεργασίας των ιστοριών σας.

Μεταξύ άλλων, στο μενού επεξεργασίας θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιος μπορεί να βλέπει τη συγκεκριμένη ιστορία, αλλά και ποιος μπορεί να σας στέλνει σχόλια. Αν θέλετε να αποκρύψετε την ιστορία σας από έναν μόνο χρήστη, στο σημείο αυτό μπορείτε να επιλέξετε τον χρήστη αυτόν και να βεβαιωθείτε πως δε θα δει την ιστορία σας.

Επιπλέον, στο ίδιο σημείο μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να αποθηκεύσετε την ιστορία σας στο αρχείο του Instagram ή ακόμη και στην γκαλερί του Android σας.

Μια ακόμη επιλογή που μπορείτε να επεξεργαστείτε στις ρυθμίσεις της ιστορίας σας είναι η ενεργοποίηση της δυνατότητας κοινοποίησης του περιεχομένου σας από άλλους χρήστες. Αν σύρετε τον διακόπτη στην ενεργή θέση, θα επιτρέπετε στους φίλους σας να κοινοποιούν τις ιστορίες σας στις δικές τους ιστορίες.

Τέλος, έχετε πάντα τη δυνατότητα να διαγράψετε μια ιστορία που μόλις δημοσιεύσατε αν το κάνατε κατα λάθος ή αν αλλάξατε γνώμη.

Εσείς χρησιμοποιείτε το Instagram για να επικοινωνείτε με τους φίλους σας; Πείτε μας στα σχόλια την εμπειρία σας με τα Instagram Stories!

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…