Η τελευταία ενημέρωση του WhatsApp σας επιτρέπει να επιταχύνετε τα φωνητικά σας μηνύματα

Η νέα έκδοση του WhatsApp έρχεται με μια νέα λειτουργία που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των φωνητικών μηνυμάτων. Πιο συγκεκριμένα, θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να επιταχύνετε τις ηχητικές εγγραφές για να τις ακούτε πιο γρήγορα.

Η λειτουργία αυτή είναι ήδη διαθέσιμη σε άλλες εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Telegram, και θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε όσους θέλουν να ακούν τα ηχητικά μηνύματα που στέλνουν ή λαμβάνουν σε ακόμη πιο γρήγορες ταχύτητες.

Η νέα αυτή επιλογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην έκδοση beta της δημοφιλούς εφαρμογής, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμη και στην επόμενη ενημέρωση του WhatsApp.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να ακούσετε τα ηχητικά μηνύματα που ανταλλάζετε σε ακόμη πιο γρήγορες ταχύτητες και δοκιμάστε να κάνετε αναπαραγωγή των εγγραφών στο  Android σας ακόμη πιο γρήγορα.

Επιτάχυνση των Φωνητικών Μηνυμάτων στο WhatsApp

Το WhatsApp ενημερώνεται συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες για να διευκολύνει την εμπειρία των χρηστών του. Το νέο χαρακτηριστικό που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στην έκδοση beta του WhatsApp επιτρέπει τους χρήστες να επιταχύνουν άμεσα την αναπαραγωγή των ηχητικών τους εγγραφών.

Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη σε κάθε ηχητικό μήνυμα που στέλνετε ή λαμβάνετε και η χρήση της είναι εξαιρετικά εύκολη. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε το WhatsApp στο Android σας.
  • Βρείτε την εγγραφή που θέλετε να επιταχύνετε.
  • Πατήστε το κουμπί 1X που θα βρείτε επάνω δεξιά.
  • Πατήστε ξανά το ίδιο κουμπί για να ακούσετε την εγγραφή σε 1.5X ή 2X.

Αν ξαναπατήσετε το κουμπί μετά την επιλογή 2X θα ακούσετε το μήνυμα στην πραγματική του ταχύτητα. Να θυμάστε πως το WhatsApp αποθηκεύει την τελευταία σας επιλογή και αναπαράγει τα ηχητικά μηνύματα που λαμβάνετε στην ίδια ταχύτητα.

Αυτό σημαίνει πως αν η τελευταία σας επιλογή ήταν 2X θα ακούτε τις ηχητικές εγγραφές δύο φορές πιο γρήγορα. Αν θέλετε να επαναφέρετε την ταχύτητα στην αρχική αναπαραγωγή απλά πατήστε πάνω στο κουμπί της επιτάχυνσης.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να ακούσετε τα ηχητικά μηνύματα που λαμβάνετε ακόμη πιο γρήγορα. Μείνετε συνδεδεμένοι στο Androidlist για περισσότερα νέα και συμβουλές σχετικά με τη δημοφιλή εφαρμογή του WhatsApp.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, κλήσεων και ηχητικών εγγραφών μέσω WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με εύκολο τρόπο!

Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Η εφαρμογή του Telegram θα λανσάρει σύντομα το νέο Premium πρόγραμμα στους χρήστες της και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε τα πάντα για τα προνόμια της αναβαθμισμένης αυτής έκδοσης. Το Telegram είναι ένα δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας, που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εφαρμο…

Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android
Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android

Το WhatsApp εξελίσσεται συνεχώς με νέες λειτουργίες ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία των χρηστών του. Η δημοφιλής εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα WhatsApp Communities ή Κοινότητες, που υπόσχονται να βελτιώσουν τις ομαδικές συνομιλίες. Η Meta θα ξεκινήσει τις…

Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok
Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok

To TikTok είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας για την κοινοποίηση σύντομων βίντεο μερικών δευτερολέπτων. Όπως όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και το TikTok, μπορεί να κρύβουν μερικούς κινδύνους σχετικά με την προστασία του απορρήτου…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram

Η εφαρμογή του Telegram είναι μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας των χρηστών Android, χάρη στο οργανωμένο και εύχρηστο περιβάλλον που προσφέρει στους χρήστες του. Η δημοφιλής εφαρμογή ανανεώθηκε πρόσφατα με νέες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότ…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …