Τι είναι το Slack και πώς να το χρησιμοποιήσετε στο Android σας

Το Slack είναι μια εφαρμογή παραγωγικότητας που σας βοηθά να οργανώνετε καλύτερα την εργασία σας και να επικοινωνείτε με τους συναδέλφους σας.

Το χρήσιμο αυτό εργαλείο προσφέρει μια πλατφόρμα επικοινωνίας, όπου μπορείτε να διαχειρίζεστε τις εργασίες που θέλετε να ολοκληρώσετε και να προσκαλείτε τους συναδέλφους σας.

Η εφαρμογή έγινε ακόμη πιο δημοφιλής κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορωνοϊού, καθώς οι περισσότεροι Έλληνες δουλεύουν πλέον από το σπίτι.

Αν θέλετε να μεταφέρετε κι εσείς το γραφείο σας online η εφαρμογή του Slack μπορεί να σας φανεί χρήσιμη. Μάθετε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το αποτελεσματικό αυτό εργαλείο στο Android σας.

Τι είναι το Slack και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Το Slack είναι μια εφαρμογή επικοινωνίας που απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να συντονίσουν από κοινού τα project τους. Μπορείτε να κάνετε χρήση του βοηθητικού αυτού εργαλείου, τόσο στον υπολογιστή σας, όσο και στο Android σας.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Slack θα πρέπει αρχικά να δημιουργήσετε έναν εικονικό χώρο εργασίας ή workspace και να ορίσετε το όνομά του. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε να προσκαλείτε τους συναδέλφους σας μέσω email.

Κανάλια του Slack

Η εφαρμογή του Slack σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικά κανάλια για τις διάφορες εργασίες του project σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε ένα κανάλι για ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά του γραφείου σας, ένα άλλο κανάλι για τα γραφιστικά κλπ.

Ο δημιουργός κάθε καναλιού μπορεί να αποφασίσει ποιοι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε κάθε κανάλι, προσκαλώντας τους προσωπικά. Επιπλέον, μπορεί να ορίσει αν τα κανάλια θα είναι δημόσια, καθώς και το όνομα ή το θέμα τους.

Προσωπικά μηνύματα

Όπως στις περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, έτσι και στο Slack θα έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάζετε προσωπικά μηνύματα με τους συνεργάτες σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε τον συνάδελφο στον οποίο θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στην καρτέλα των Direct Messages και να ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία.

Άλλες χρήσιμες λειτουργίες

Μεταξύ άλλων λειτουργιών, μέσω του Slack μπορείτε να ανταλλάξετε αρχεία, όπως φωτογραφίες ή βίντεο, αλλά και να μοιραστείτε κείμενα. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε κλήσεις ήχου ή βίντεο, να συγχρονίσετε εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Gmail, να μοιραστείτε ημερολόγια και πολλά άλλα.

Κόστος του Slack

Το βασικό πλάνο του Slack είναι δωρεάν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς κόστος. Η εφαρμογή προσφέρει και πακέτα επί πληρωμή για χρήστες που θέλουν επιπλέον βελτιώσεις και περισσότερα μέλη στην ομάδα τους.

  1. Slack

    Slack

    Το Slack είναι μια εφαρμογή επικοινωνίας για να μένετε σε επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, να μοιράζεστε αρχεία, να ενσωματώνετε εφαρμογές όπως τα Drive, Dropbox, Twitter, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και πολλά άλλα.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…