Πώς να Διορθώσετε τα πιο Συνηθισμένα Προβλήματα των Φωνητικών Μηνυμάτων στο What­sApp

Το What­sApp είναι μια από τις εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στο Androidlist, και όχι άδικα, καθώς σας επιτρέπει να επικοινωνείτε εύκολα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η δημοφιλής εφαρμογή σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα, να κάνετε κλήσεις, να ανταλλάζετε φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και να στέλνετε ή να λαμβάνετε φωνητικά μηνύματα.

Τα φωνητικά μηνύματα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα όταν είστε απασχολημένοι, καθώς μπορείτε απλά να πατήσετε το κουμπί της εγγραφής και να ηχογραφήσετε τα μηνύματα που θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να τα πληκτρολογήσετε.

Υπάρχουν όμως φορές που τα φωνητικά μηνύματα μπορεί να μη λειτουργούν. Μάθετε παρακάτω πως μπορείτε να διορθώσετε τα προβλήματα των φωνητικών μηνυμάτων στο What­sApp και ξεκινήστε να ανταλλάζετε ηχογραφήσεις με τους φίλους σας.

Αύξηση της έντασης του τηλεφώνου

Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, αλλά για πολλούς χρήστες του What­sApp, η ένταση του τηλεφώνου είναι ο βασικός λόγος που μπορεί να μην μπορείτε να ακούσετε ένα φωνητικό μήνυμα. Αν δεν μπορείτε να ακούσετε μια ηχογράφηση που λάβατε, δοκιμάστε να αυξήσετε την ένταση του Android σας και βεβαιωθείτε πως δεν έχετε το κινητό σας στο αθόρυβο.

Επανεκκίνηση του What­sApp

Όπως και σε όλες τις εφαρμογές, έτσι και στο What­sApp, το περιβάλλον του μπορεί κάποιες φορές να κολλήσει. Πρώτο σας βήμα είναι να κλείσετε και ανοίξετε την εφαρμογή ή να κάνετε επανεκκίνηση της εφαρμογής, πατώντας παρατεταμένα το εικονίδιο των πληροφοριών. Στη συνέχεια, ανοίξτε και πάλι την εφαρμογή και δοκιμάστε να ακούσετε την ηχογράφηση που λάβατε.

Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης cache

Πολλές φορές, όταν κάποια εφαρμογή σταματά να λειτουργεί καλά, αυτό μπορεί να οφείλεται στην προσωρινή μνήμη cache, που μπορεί να χρειάζεται εκκαθάριση. Για να κάνετε εκκαθάριση της cache του What­sApp, πηγαίνετε στις πληροφορίες της εφαρμογής, βρείτε την καρτέλα Αποθηκευτικός Χώρος και επιλέξτε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache.

Άδεια χρήσης του μικρόφωνο στο What­sApp

Αν τώρα δεν μπορείτε να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα, ίσως να πρέπει να παραχωρήσετε άδεια χρήσης του μικρόφωνου της συσκευής σας στο What­sApp. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε παρατεταμένα στο εικονίδιο των πληροφοριών, βρείτε την καρτέλα των αδειών χρήσης και δώστε πρόσβαση στο μικρόφωνο της συσκευής σας.

Έλεγχος αποθηκευτικού χώρου

Ένας άλλος λόγος που μπορεί να μην είστε σε θέση να στέλνετε ή να λαμβάνετε φωνητικά μηνύματα είναι ο περιορισμένος αποθηκευτικός χώρος στο Android σας. Ελέγξτε τη μνήμη της συσκευής σας στις Ρυθμίσεις σας και διαγράψετε περιττά αρχεία ή εφαρμογές, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή εξοικονόμησης χώρου μνήμης.

Κλείσιμο εφαρμογών

Έχει παρατηρηθεί πως αν έχετε ανοιχτές άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το μικρόφωνο ή το ηχείο της συσκευής σας, μπορεί να μην είστε σε θέση να ηχογραφήσετε ή να ακούσετε φωνητικά μηνύματα. Για αυτό, καλό θα ήταν όταν θέλετε να κάνετε ή να στείλετε μια ηχογράφηση στο What­sApp, να κλείσετε τις υπόλοιπες εφαρμογές.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με τα ηχητικά μηνύματα στο What­sApp.

Αν συνεχίζετε να έχετε προβλήματα, βεβαιωθείτε πως χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής στο κινητό σας ή δοκιμάστε να διαγράψετε και να κατεβάσετε ξανά το What­sApp στο κινητό σας.

Πώς να ρυθμίσετε χρονικά όρια χρήσης στο WhatsApp, το TikTok και το YouTube
Πώς να ρυθμίσετε χρονικά όρια χρήσης στο WhatsApp, το TikTok και το YouTube

Αν χρησιμοποιείτε μερικές εφαρμογές περισσότερο από ότι θα θέλατε, ήρθε η ώρα να καθορίσετε χρονικά όρια για να περιορίσετε τη χρήση τους! Μερικές εφαρμογές σας επιτρέπουν να ορίσετε το χρονικό περιθώριο χρήσης που θέλετε εντός των ρυθμίσεων τους, ενώ για τις υπόλοιπες το μόν…

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα συνομιλιών χωρίς να σας καταλάβουν
Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα συνομιλιών χωρίς να σας καταλάβουν

Οι περισσότερες εφαρμογές συνομιλιών δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες τους να γνωρίζουν πότε οι συνομιλητές τους τραβούν ένα στιγμιότυπο των συζητήσεών τους. Πιο συγκεκριμένα, αν συνομιλείτε με κάποιον φίλο σας σε εφαρμογές όπως το Instagram και το Snapchat και αποφασίσετε …

Πώς να Διορθώσετε τα πιο Συνηθισμένα Προβλήματα των Φωνητικών Μηνυμάτων στο What­sApp
Πώς να Διορθώσετε τα πιο Συνηθισμένα Προβλήματα των Φωνητικών Μηνυμάτων στο What­sApp

Το What­sApp είναι μια από τις εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στο Androidlist, και όχι άδικα, καθώς σας επιτρέπει να επικοινωνείτε εύκολα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η δημοφιλής εφαρμογή σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα, να κάνετε κλήσεις, να ανταλλάζετε φωτογραφίες …

Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων στο Android σας
Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων στο Android σας

Εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Messenger έχουν αντικαταστήσει πλέον τα απλά μηνύματα, υπάρχουν όμως πολλοί χρήστες Android που συνεχίζουν να επικοινωνούν με SMS. Αν στέλνετε κι εσείς μηνύματα SMS από το Android σας, στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών, που θα …

Πώς να παίξετε το Among Us: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να κερδίσετε
Πώς να παίξετε το Among Us: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να κερδίσετε

Το Among Us είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια Android, με χιλιάδες φανατικούς παίκτες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα διαδεδαστικό multiplayer παιχνίδι δράσης, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Η εφαρμογή έγινε ακόμη πιο δημοφιλής στη χώρα μας κατά τη διάρ…