Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Συνομιλιών για να Κάνετε Νέους Φίλους

Θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να αποκτήσετε νέους φίλους; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω!

Όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο δύσκολο είναι να κάνουμε νέους φίλους. Ιδιαίτερα κατά την περίοδο της καραντίνας το κορονοϊού, οι κοινωνικές συναναστροφές έχουν μειωθεί, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν μπορείτε να γνωρίσετε κόσμο ηλεκτρονικά!

Στο Androidlist θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών συνομιλιών, που σας επιτρέπουν να γνωρίσετε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και να κάνετε φιλίες σε όλο τον κόσμο.

Βρείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας, και γνωρίστε κόσμο με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σας.

 1. Ablo

  Ablo

  Με το Ablo μπορείτε να γνωρίσετε και να συνομιλήσετε με κόσμο από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Η εφαρμογή επιλέγει έναν τυχαίο συνομιλητή για εσάς, ενώ προσφέρει και ένα εργαλείο μετάφρασης, ώστε να καταλαβαίνετε το περιεχόμενο των συζητήσεών σας. Κάντε νέους φίλους, διασκεδάστε και δημιουργήστε ένα δημοφιλές προφίλ σε ένα ασφαλές περιβάλλον συνομιλιών.

 2. Amino: Communities and Chats

  Amino: Communities and Chats

  Αν τώρα θέλετε να γνωρίσετε κόσμο με τον οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, η εφαρμογή Amino: Communities and Chats είναι για εσάς! Η εφαρμογή σας επιτρέπει να μπείτε σε κοινότητες σχετικά με διάφορα θέματα και να επικοινωνήσετε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Κάντε δωρεάν λήψη και ξεκινήστε να συνομιλείτε με νέο κόσμο στο κινητό σας!

 3. Discord

  Discord

  Οι gamers θα λατρέψουν αυτήν την εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνομιλείτε δωρεάν με παίκτες που αγαπούν τα ίδια παιχνίδια με εσάς. Μπείτε σε κοινότητες παικτών και ανταλλάξτε τις εμπειρίες σας, έχοντας ακόμη τη δυνατότητα να στέλνετε βίντεο και φωτογραφίες στους συνομιλητές σας και να ανταλλάζετε μηνύματα ενώ παίζετε παιχνίδια.

 4. MeetMe: Chat & Meet New People

  MeetMe: Chat & Meet New People

  Θέλετε να γνωρίσετε νέο κόσμο στην περιοχή σας; Με το Meet Me μπορείτε να βρείτε και να συνομιλήσετε με άλλους χρήστες που βρίσκονται κοντά σας. Η εφαρμογή προσφέρει ένα οργανωμένο και ασφαλές περιβάλλον, που σας επιτρέπει να βλέπετε ποιοι χρήστες είναι από την πόλη σας. Δοκιμάστε την και κάντε νέες γνωριμίες κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού.

 5. Viber Messenger

  Viber Messenger

  Το Viber το γνωρίζετε! Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως η δημοφιλής εφαρμογή μηνυμάτων σας επιτρέπει να παίρνετε μέρος σε ομαδικές συζητήσεις με τυχαίους χρήστες, που θα βρείτε εντός της εφαρμογής. Απλά πηγαίνετε στην καρτέλα Explore και ανακαλύψτε κοινότητες που μοιράζονται τα ίδια ακριβώς ενδιαφέροντα με εσάς.

Πώς να ρυθμίσετε χρονικά όρια χρήσης στο WhatsApp, το TikTok και το YouTube
Πώς να ρυθμίσετε χρονικά όρια χρήσης στο WhatsApp, το TikTok και το YouTube

Αν χρησιμοποιείτε μερικές εφαρμογές περισσότερο από ότι θα θέλατε, ήρθε η ώρα να καθορίσετε χρονικά όρια για να περιορίσετε τη χρήση τους! Μερικές εφαρμογές σας επιτρέπουν να ορίσετε το χρονικό περιθώριο χρήσης που θέλετε εντός των ρυθμίσεων τους, ενώ για τις υπόλοιπες το μόν…

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα συνομιλιών χωρίς να σας καταλάβουν
Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα συνομιλιών χωρίς να σας καταλάβουν

Οι περισσότερες εφαρμογές συνομιλιών δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες τους να γνωρίζουν πότε οι συνομιλητές τους τραβούν ένα στιγμιότυπο των συζητήσεών τους. Πιο συγκεκριμένα, αν συνομιλείτε με κάποιον φίλο σας σε εφαρμογές όπως το Instagram και το Snapchat και αποφασίσετε …

Πώς να Διορθώσετε τα πιο Συνηθισμένα Προβλήματα των Φωνητικών Μηνυμάτων στο What­sApp
Πώς να Διορθώσετε τα πιο Συνηθισμένα Προβλήματα των Φωνητικών Μηνυμάτων στο What­sApp

Το What­sApp είναι μια από τις εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στο Androidlist, και όχι άδικα, καθώς σας επιτρέπει να επικοινωνείτε εύκολα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η δημοφιλής εφαρμογή σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα, να κάνετε κλήσεις, να ανταλλάζετε φωτογραφίες …

Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Συνομιλιών για να Κάνετε Νέους Φίλους
Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Συνομιλιών για να Κάνετε Νέους Φίλους

Θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να αποκτήσετε νέους φίλους; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω! Όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο δύσκολο είναι να κάνουμε νέους φίλους. Ιδιαίτερα κατά την περίοδο της καραντίνας το κορονοϊού, οι κοινωνικές συναναστροφές έ…

Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων στο Android σας
Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων στο Android σας

Εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Messenger έχουν αντικαταστήσει πλέον τα απλά μηνύματα, υπάρχουν όμως πολλοί χρήστες Android που συνεχίζουν να επικοινωνούν με SMS. Αν στέλνετε κι εσείς μηνύματα SMS από το Android σας, στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών, που θα …