Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων στο Android σας

Εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Messenger έχουν αντικαταστήσει πλέον τα απλά μηνύματα, υπάρχουν όμως πολλοί χρήστες Android που συνεχίζουν να επικοινωνούν με SMS.

Αν στέλνετε κι εσείς μηνύματα SMS από το Android σας, στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών, που θα δώσουν μια ξεχωριστή εμφάνιση στο περιβάλλον του smartphone σας.

Οι εφαρμογές μηνυμάτων προσφέρουν πρωτότυπες λειτουργίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες και σας επιτρέπουν να εκτελείτε ενέργειες που μπορεί να μην είναι διαθέσιμες στην απλή εφαρμογή μηνυμάτων του Android σας.

Μάθετε παρακάτω πως μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων στη συσκευή σας και ξεκινήστε να επικοινωνείτε με SMS ευκολότερα από ποτέ!

Ορισμός Προεπιλεγμένης Εφαρμογής Μηνυμάτων σε Android

Κάνοντας μια απλή αναζήτηση στο Androidlist, θα βρείτε πολλές και διάφορες δημοφιλείς εφαρμογές μηνυμάτων, για να βελτιώσετε το περιβάλλον των SMS στο κινητό σας.

Αφού επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων που προτιμάτε στο Android σας.

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις της συσκευής σας.
  • Πατήστε Εφαρμογές και Ειδοποιήσεις και κάντε κλικ στην επιλογή Για Προχωρημένους.
  • Εκεί θα βρείτε μια λίστα με τις Προεπιλεγμένες Εφαρμογές.
  • Κάντε κλικ στην εφαρμογή των SMS.
  • Επιλέξτε την εφαρμογή που προτιμάτε και πατήστε ΟΚ.

Αφού δοκιμάσετε την εφαρμογή που μόλις επιλέξατε, μπορείτε να ελέγξετε το περιβάλλον της, κι αν δε σας αρέσει, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε και πάλι την προεπιλεγμένη εφαρμογή, ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Εσείς χρησιμοποιείτε SMS για την επικοινωνία σας; Ποια είναι η αγαπημένη σας εφαρμογή μηνυμάτων; Πείτε μας την εμπειρία σας στα σχόλια που ακολουθούν.

Βρείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές μηνυμάτων SMS και βελτιώστε την εμπειρία χρήσης στο Android σας.

  1. Textra SMS

    Textra SMS

    Το Textra SMS είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές μηνυμάτων, που σας επιτρέπει να βελτιώσετε το περιβάλλον των μηνυμάτων στο κινητό σας. Επιλέξτε ένα από τα εκατοντάδες θέματα που σας προσφέρει η εφαρμογή και ξεκινήστε να στέλνετε μηνύματα με πολλά πρωτότυπα emojis.

  2. Pulse SMS (Phone/Tablet/Web)

    Pulse SMS (Phone/Tablet/Web)

    Με το Pulse μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τα μηνύματα SMS που στέλνετε και λαμβάνετε στο smartphone σας. Μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής σε τηλέφωνα, tablets αλλά και στον Η/Υ σας, συνδέοντας τον αριθμό τηλεφώνου σας. Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε ανεπιθύμητους αριθμούς στη μαύρη λίστα που σας προσφέρει η εφαρμογή.

  3. Android Messages

    Android Messages

    Το Android Messenger θα απογειώσει την αποστολή και λήψη μηνυμάτων SMS και MMS στο smartphone σας. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να διαχειριστείτε τις επαφές που έχετε αποθηκευμένες στο Android σας, να αποκλείσετε ανεπιθύμητους αριθμούς, να στείλετε πολλαπλά μηνύματα και άλλα πολλά.

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…