Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων στο Android σας

Εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Messenger έχουν αντικαταστήσει πλέον τα απλά μηνύματα, υπάρχουν όμως πολλοί χρήστες Android που συνεχίζουν να επικοινωνούν με SMS.

Αν στέλνετε κι εσείς μηνύματα SMS από το Android σας, στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών, που θα δώσουν μια ξεχωριστή εμφάνιση στο περιβάλλον του smartphone σας.

Οι εφαρμογές μηνυμάτων προσφέρουν πρωτότυπες λειτουργίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες και σας επιτρέπουν να εκτελείτε ενέργειες που μπορεί να μην είναι διαθέσιμες στην απλή εφαρμογή μηνυμάτων του Android σας.

Μάθετε παρακάτω πως μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων στη συσκευή σας και ξεκινήστε να επικοινωνείτε με SMS ευκολότερα από ποτέ!

Ορισμός Προεπιλεγμένης Εφαρμογής Μηνυμάτων σε Android

Κάνοντας μια απλή αναζήτηση στο Androidlist, θα βρείτε πολλές και διάφορες δημοφιλείς εφαρμογές μηνυμάτων, για να βελτιώσετε το περιβάλλον των SMS στο κινητό σας.

Αφού επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων που προτιμάτε στο Android σας.

 • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις της συσκευής σας.
 • Πατήστε Εφαρμογές και Ειδοποιήσεις και κάντε κλικ στην επιλογή Για Προχωρημένους.
 • Εκεί θα βρείτε μια λίστα με τις Προεπιλεγμένες Εφαρμογές.
 • Κάντε κλικ στην εφαρμογή των SMS.
 • Επιλέξτε την εφαρμογή που προτιμάτε και πατήστε ΟΚ.

Αφού δοκιμάσετε την εφαρμογή που μόλις επιλέξατε, μπορείτε να ελέγξετε το περιβάλλον της, κι αν δε σας αρέσει, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε και πάλι την προεπιλεγμένη εφαρμογή, ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Εσείς χρησιμοποιείτε SMS για την επικοινωνία σας; Ποια είναι η αγαπημένη σας εφαρμογή μηνυμάτων; Πείτε μας την εμπειρία σας στα σχόλια που ακολουθούν.

Βρείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές μηνυμάτων SMS και βελτιώστε την εμπειρία χρήσης στο Android σας.

 1. Textra SMS

  Textra SMS

  Το Textra SMS είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές μηνυμάτων, που σας επιτρέπει να βελτιώσετε το περιβάλλον των μηνυμάτων στο κινητό σας. Επιλέξτε ένα από τα εκατοντάδες θέματα που σας προσφέρει η εφαρμογή και ξεκινήστε να στέλνετε μηνύματα με πολλά πρωτότυπα emojis.

 2. Pulse SMS (Phone/Tablet/Web)

  Pulse SMS (Phone/Tablet/Web)

  Με το Pulse μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τα μηνύματα SMS που στέλνετε και λαμβάνετε στο smartphone σας. Μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής σε τηλέφωνα, tablets αλλά και στον Η/Υ σας, συνδέοντας τον αριθμό τηλεφώνου σας. Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε ανεπιθύμητους αριθμούς στη μαύρη λίστα που σας προσφέρει η εφαρμογή.

 3. Android Messages

  Android Messages

  Το Android Messenger θα απογειώσει την αποστολή και λήψη μηνυμάτων SMS και MMS στο smartphone σας. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να διαχειριστείτε τις επαφές που έχετε αποθηκευμένες στο Android σας, να αποκλείσετε ανεπιθύμητους αριθμούς, να στείλετε πολλαπλά μηνύματα και άλλα πολλά.

Πώς να ρυθμίσετε χρονικά όρια χρήσης στο WhatsApp, το TikTok και το YouTube
Πώς να ρυθμίσετε χρονικά όρια χρήσης στο WhatsApp, το TikTok και το YouTube

Αν χρησιμοποιείτε μερικές εφαρμογές περισσότερο από ότι θα θέλατε, ήρθε η ώρα να καθορίσετε χρονικά όρια για να περιορίσετε τη χρήση τους! Μερικές εφαρμογές σας επιτρέπουν να ορίσετε το χρονικό περιθώριο χρήσης που θέλετε εντός των ρυθμίσεων τους, ενώ για τις υπόλοιπες το μόν…

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα συνομιλιών χωρίς να σας καταλάβουν
Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα συνομιλιών χωρίς να σας καταλάβουν

Οι περισσότερες εφαρμογές συνομιλιών δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες τους να γνωρίζουν πότε οι συνομιλητές τους τραβούν ένα στιγμιότυπο των συζητήσεών τους. Πιο συγκεκριμένα, αν συνομιλείτε με κάποιον φίλο σας σε εφαρμογές όπως το Instagram και το Snapchat και αποφασίσετε …

Πώς να Διορθώσετε τα πιο Συνηθισμένα Προβλήματα των Φωνητικών Μηνυμάτων στο What­sApp
Πώς να Διορθώσετε τα πιο Συνηθισμένα Προβλήματα των Φωνητικών Μηνυμάτων στο What­sApp

Το What­sApp είναι μια από τις εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στο Androidlist, και όχι άδικα, καθώς σας επιτρέπει να επικοινωνείτε εύκολα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η δημοφιλής εφαρμογή σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα, να κάνετε κλήσεις, να ανταλλάζετε φωτογραφίες …

Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων στο Android σας
Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων στο Android σας

Εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Messenger έχουν αντικαταστήσει πλέον τα απλά μηνύματα, υπάρχουν όμως πολλοί χρήστες Android που συνεχίζουν να επικοινωνούν με SMS. Αν στέλνετε κι εσείς μηνύματα SMS από το Android σας, στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών, που θα …

Πώς να παίξετε το Among Us: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να κερδίσετε
Πώς να παίξετε το Among Us: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να κερδίσετε

Το Among Us είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια Android, με χιλιάδες φανατικούς παίκτες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα διαδεδαστικό multiplayer παιχνίδι δράσης, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Η εφαρμογή έγινε ακόμη πιο δημοφιλής στη χώρα μας κατά τη διάρ…