Τα Καλύτερα Εργαλεία για τη Λήψη Στιγμιότυπων στο Android σας

Τα Android μας είναι πια χρήσιμα πολυεργαλεία, που μας επιτρέπουν να εκτελούμε πολλές και διάφορες ενέργειες με εύκολο τρόπο. Πολλοί από εμάς, επικοινωνούμε πλέον αποκλειστικά μέσω του smartphone μας και δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζεται να αποθηκεύσουμε χρήσιμο περιεχόμενο από την οθόνη μας.

Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών για την καταγραφή της δραστηριότητας στο Android σας, καθώς και δωρεάν εργαλεία για τη λήψη στιγμιότυπων.

Τα εργαλεία αυτά μπορεί να σας φανούν χρήσιμα όταν θέλετε να αποθηκεύσετε μια εικόνα και δεν έχετε τη δυνατότητα ή όταν θέλετε να μοιραστείτε πληροφορίες με τρίτους.

Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές του είδους και ξεκινήστε να καταγράφετε το πιο χρήσιμο περιεχόμενο στο Android σας.

 1. Σούπερ Screenshot

  Σούπερ Screenshot

  Με το δωρεάν αυτό εργαλείο θα είστε σε θέση να τραβήξετε στιγμιότυπα στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Η εύχρηστη εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψετε κάθε είδους περιεχόμενο στο κινητό σας, πατώντας μόνο μερικά κουμπιά. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη με περιεχόμενο κειμένου, καθώς σας επιτρέπει να το επεξεργαστείτε πριν το μοιραστείτε με κάποιον άλλο χρήστη.

 2. Screenshot

  Screenshot

  Όπως λέει και το όνομά του, με το εργαλείο αυτό μπορείτε να τραβήξετε άμεσα στιγμιότυπα στο κινητό σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να επιλέξετε τα κουμπιά που σας βολεύουν περισσότερο, καθώς και να προσδιορίσετε που θέλετε να τα αποθηκεύετε στο Android σας. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε προεπισκόπηση του στιγμιότυπου για να αποφασίσετε αν θέλετε να το κρατήσετε.

 3. Screenshot

  Screenshot

  Αν θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο με εύκολο τρόπο στο Android σας, μπορείτε να το κάνετε με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ταυτόχρονα το home button και το κάτω κουμπί της έντασης στο κινητό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επεξεργαστείτε το στιγμιότυπο και να επιλέξετε που θέλετε να το αποθηκεύσετε στο Android σας.

 4. Screenshot Easy

  Screenshot Easy

  Με το καλοσχεδιασμένο αυτό εργαλείο μπορείτε να τραβάτε άμεσα στιγμιότυπα, μέσα σε δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να επιλέξετε ποια χειρονομία θα πρέπει να κάνετε για να τραβήξετε και να αποθηκεύσετε το στιγμιότυπο απευθείας στο κινητό σας. Ακόμη, μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα widget για ακόμη πιο άμεση πρόσβαση στην κεντρική οθόνη του Android σας.

 5. AZ Screen Recorder - No Root

  AZ Screen Recorder – No Root

  Αν τώρα αναζητάτε ένα εργαλείο για να καταγράφετε βίντεο των δραστηριοτήτων στην οθόνη του Android σας, το AZ Screen Recorder είναι για εσάς. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Android, ακόμη και σε αυτές που δεν έχουν κάνει rooting. Το περιεχόμενο που καταγράφετε αποθηκεύεται σε υψηλή ανάλυση, χωρίς υδατογράφημα.

Πώς να ρυθμίσετε χρονικά όρια χρήσης στο WhatsApp, το TikTok και το YouTube
Πώς να ρυθμίσετε χρονικά όρια χρήσης στο WhatsApp, το TikTok και το YouTube

Αν χρησιμοποιείτε μερικές εφαρμογές περισσότερο από ότι θα θέλατε, ήρθε η ώρα να καθορίσετε χρονικά όρια για να περιορίσετε τη χρήση τους! Μερικές εφαρμογές σας επιτρέπουν να ορίσετε το χρονικό περιθώριο χρήσης που θέλετε εντός των ρυθμίσεων τους, ενώ για τις υπόλοιπες το μόν…

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα συνομιλιών χωρίς να σας καταλάβουν
Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα συνομιλιών χωρίς να σας καταλάβουν

Οι περισσότερες εφαρμογές συνομιλιών δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες τους να γνωρίζουν πότε οι συνομιλητές τους τραβούν ένα στιγμιότυπο των συζητήσεών τους. Πιο συγκεκριμένα, αν συνομιλείτε με κάποιον φίλο σας σε εφαρμογές όπως το Instagram και το Snapchat και αποφασίσετε …

Πώς να Διορθώσετε τα πιο Συνηθισμένα Προβλήματα των Φωνητικών Μηνυμάτων στο What­sApp
Πώς να Διορθώσετε τα πιο Συνηθισμένα Προβλήματα των Φωνητικών Μηνυμάτων στο What­sApp

Το What­sApp είναι μια από τις εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στο Androidlist, και όχι άδικα, καθώς σας επιτρέπει να επικοινωνείτε εύκολα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η δημοφιλής εφαρμογή σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα, να κάνετε κλήσεις, να ανταλλάζετε φωτογραφίες …

Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Συνομιλιών για να Κάνετε Νέους Φίλους
Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Συνομιλιών για να Κάνετε Νέους Φίλους

Θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να αποκτήσετε νέους φίλους; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω! Όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο δύσκολο είναι να κάνουμε νέους φίλους. Ιδιαίτερα κατά την περίοδο της καραντίνας το κορονοϊού, οι κοινωνικές συναναστροφές έ…

Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων στο Android σας
Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων στο Android σας

Εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Messenger έχουν αντικαταστήσει πλέον τα απλά μηνύματα, υπάρχουν όμως πολλοί χρήστες Android που συνεχίζουν να επικοινωνούν με SMS. Αν στέλνετε κι εσείς μηνύματα SMS από το Android σας, στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών, που θα …