Πώς να παίξετε το Among Us: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να κερδίσετε

Το Among Us είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια Android, με χιλιάδες φανατικούς παίκτες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα διαδεδαστικό multiplayer παιχνίδι δράσης, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν.

Η εφαρμογή έγινε ακόμη πιο δημοφιλής στη χώρα μας κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού και στο άρθρο αυτό θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το κορυφαίο παιχνίδι, καθώς και μερικά χρήσιμα κόλπα για να κερδίσετε.

Πώς παίζεται το Among Us;

Ο τρόπος παιχνιδιού του Among Us σας είναι απλός: παίξτε με έως και 8 ακόμη παίκτες ως μέλη ενός διαστημικού πληρώματος ή crewmates και ανακαλύψτε ποιος από εσάς είναι ο ειβολέας ή impostor, πριν σας εξοντώσει. Αν παίζετε ως impostor, τότε ο ρόλος σας είναι να εξοντώσετε τους υπόλοιπους παίκτες κρυφά, χωρίς να το καταλάβουν.

Και οι δύο ρόλοι είναι πολύ διασκεδαστικοί και απαιτούν στρατηγική σκέψη και γρήγορες κινήσεις, ώστε να μη γίνει ο ρόλος σας αντιληπτός από τους υπόλοιπους παίκτες.

Πώς να κερδίσετε το παιχνίδι ως Crewmate

Όταν παίζετε ως crewmates θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για να εντοπίσετε και να εξοντώσετε πρώτοι τους impostors. Παρατηρήστε τους παίκτες που κινούνται με μεγαλύτερη νευρικότητα, καθώς αυτοί είναι οι συνήθεις ύποπτοι.

Επιπλέον, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να παραμένετε συγκεντρωμένοι και να κρατάτε αποστάσεις από τους παίκτες σας για να παρατηρείτε τις κινήσεις τους όταν τις εκτελούν.

Πώς να κερδίσετε το παιχνίδι ως Impostor

Όταν παίζετε σας impostor ο ρόλος σας είναι πιο δύσκολος, καθώς θα πρέπει να εξοντώνετε τα υπόλοιπα μέλη, χωρίς όμως να κινείτε υποψίες. Καλό θα ήταν να προσποιείστε πως εκτελείτε εργασίες, για να μην τραβάτε την προσοχή πάνω σας.

Όταν είστε έτοιμοι να σκοτώσετε κάποιο μέλος του πληρώματος, καλό θα ήταν να το κάνετε στο πλήθος, ώστε να μη φανείτε ξεκάθαρα στους υπόλοιπους παίκτες. Επιπλέον, θα πρέπει να αποφεύγετε τα σημεία με την κάμερα, καθώς αν εξοντώσετε έναν αντίπαλο μπροστά στην κάμερα, οι υπόλοιποι παίκτες μπορούν να το δουν.

Οι αεραγωγοί ή vents είναι μια αποτελεσματική μέθοδος διαφυγής, για αυτό δοκιμάστε να εξοντώσετε κάποιον αντίπαλο κοντά τους ώστε να αποδράσετε. Τέλος, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία sabotage, που θα αλλάξει την τοποθεσία σας στον χάρτη, ώστε να μπερδέψετε τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος.

  1. Among Us

    Among Us

    Στο διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι δράσης καλείστε να παίξετε ως εισβολέας ή μέλος ενός διαστημικού πληρώματος, με σκοπό σας να κερδίσετε. Αν παίζετε ως μέλος του πληρώματος θα πρέπει να βρείτε ποιος ή ποιοι είναι οι εισβολείς. Αν παίζετε ως εισβολέας θα πρέπει να εξοντώσετε το πλήρωμα χωρίς να σας καταλάβει.

Πώς να ρυθμίσετε χρονικά όρια χρήσης στο WhatsApp, το TikTok και το YouTube
Πώς να ρυθμίσετε χρονικά όρια χρήσης στο WhatsApp, το TikTok και το YouTube

Αν χρησιμοποιείτε μερικές εφαρμογές περισσότερο από ότι θα θέλατε, ήρθε η ώρα να καθορίσετε χρονικά όρια για να περιορίσετε τη χρήση τους! Μερικές εφαρμογές σας επιτρέπουν να ορίσετε το χρονικό περιθώριο χρήσης που θέλετε εντός των ρυθμίσεων τους, ενώ για τις υπόλοιπες το μόν…

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα συνομιλιών χωρίς να σας καταλάβουν
Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα συνομιλιών χωρίς να σας καταλάβουν

Οι περισσότερες εφαρμογές συνομιλιών δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες τους να γνωρίζουν πότε οι συνομιλητές τους τραβούν ένα στιγμιότυπο των συζητήσεών τους. Πιο συγκεκριμένα, αν συνομιλείτε με κάποιον φίλο σας σε εφαρμογές όπως το Instagram και το Snapchat και αποφασίσετε …

Πώς να Διορθώσετε τα πιο Συνηθισμένα Προβλήματα των Φωνητικών Μηνυμάτων στο What­sApp
Πώς να Διορθώσετε τα πιο Συνηθισμένα Προβλήματα των Φωνητικών Μηνυμάτων στο What­sApp

Το What­sApp είναι μια από τις εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στο Androidlist, και όχι άδικα, καθώς σας επιτρέπει να επικοινωνείτε εύκολα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η δημοφιλής εφαρμογή σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα, να κάνετε κλήσεις, να ανταλλάζετε φωτογραφίες …

Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων στο Android σας
Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων στο Android σας

Εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Messenger έχουν αντικαταστήσει πλέον τα απλά μηνύματα, υπάρχουν όμως πολλοί χρήστες Android που συνεχίζουν να επικοινωνούν με SMS. Αν στέλνετε κι εσείς μηνύματα SMS από το Android σας, στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών, που θα …

Πώς να παίξετε το Among Us: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να κερδίσετε
Πώς να παίξετε το Among Us: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να κερδίσετε

Το Among Us είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια Android, με χιλιάδες φανατικούς παίκτες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα διαδεδαστικό multiplayer παιχνίδι δράσης, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Η εφαρμογή έγινε ακόμη πιο δημοφιλής στη χώρα μας κατά τη διάρ…