Τα Καλύτερα Δωρεάν Παιχνίδια Match-3 για να Παίξετε στο Android σας

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι παζλ στο Android σας; Δοκιμάστε τα παρακάτω δωρεάν παιχνίδια match-3 που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο!

Τα παιχνίδια match-3 είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών παζλ, με παίκτες όλων των ηλικιών. Στα παζλ αυτά, ο τρόπος παιχνιδιού είναι απλός: θα πρέπει να συνδυάσετε τρία ή περισσότερα ίδια στοιχεία για να τα εξαφανίσετε από την οθόνη και να κερδίσετε πόντους.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία παιχνιδιών παζλ match-3, που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές σας! Τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν πολύχρωμα περιβάλλοντα με ξεχωριστά στοιχεία και το σημαντικότερο: είναι εντελώς δωρεάν!

Επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και διασκεδάστε σε αμέτρητα επίπεδα στην οθόνη του Android σας.

  1. Onnect - Pair Matching Puzzle

    Onnect – Pair Matching Puzzle

    Το Onnect είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι match-3, όπου στόχος σας είναι να συνδυάσετε τρεις ή περισσότερες ίδιες εικόνες στο ταμπλώ της οθόνης σας. Η εφαρμογή προσφέρει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον, χωρίς προβολή διαφημίσεων και αποθηκεύει αυτόματα την πρόοδό σας στο παιχνίδι για να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσετε κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή.

  2. Angry Birds Match

    Angry Birds Match

    Σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι παζλ καλείστε να κάνετε συνδυασμούς πολύχρωμων στοιχείων, παίζοντας με τους αγαπημένους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς Angry Birds. Κάθε επίπεδο προσφέρει ένα διαφορετικό περιβάλλον, έχοντας πάντα τον ίδιο στόχο: να συνδυάσετε τα σωστά στοιχεία για να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους και να προχωρήσετε επίπεδο.

  3. Jelly Splash - Line Match 3

    Jelly Splash – Line Match 3

    Το χαριτωμένο αυτό παιχνίδι θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των παιχνιδιών παζλ match-3 χάρη στο όμορφο και αστείο περιβάλλον του. Όπως σε όλα τα παζλ match-3, έτσι κι εδώ, θα πρέπει να συνδυάσετε τρία ή περισσότερα ίδια ζελεδάκια για να τα εξαφανίσετε και να κερδίσετε πόντους. Το παιχνίδι προσφέρει ειδικές δυνάμεις που θα σας βοηθούν και τα επίπεδα έχουν αυξανόμενη δυσκολία.

  4. Matchington Mansion: Match-3 Home Decor Adventure

    Matchington Mansion: Match-3 Home Decor Adventure

    Αν τώρα θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι που να συνδυάζει τις ιδιότητες των παζλ match-3 με στοιχεία εσωτερικής διακόσμησης, το παιχνίδι αυτό είναι για εσάς! Στο Matchington Mansion θα πρέπει να λύσετε διαφορετικά παζλ κάνοντας συνδυασμούς στοιχείων ώστε να κερδίσετε πόντους και να ξεκλειδώσετε νέα επίπλα και διακοσμητικά για την πολυτελή σας έπαυλη.

  5. MonsterBusters: Match 3 Puzzle

    MonsterBusters: Match 3 Puzzle

    Το Monster Busters διαφέρει από τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους, καθώς εδώ στόχος σας είναι να κυνηγήσετε και να πιάσετε το τερατάκι σε κάθε επίπεδο. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να συνδυάσετε τρία ή περισσότερα ίδια στοιχεία για να καταφέρετε να εξαλείψετε το τέρας. Το παιχνίδι προσφέρει ένα διασκεδαστικό περιβάλλον και υπόσχεται να σας διασκεδάσει.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσει το μπιλιάρδο; Αναζητάτε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας; Οι εφαρμογές μπιλιάρδου που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Το μπιλιάρδο είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον κόσμο των Android μας! Ο στόχος …