Οι Καλύτερες Δωρεάν Εναλλακτικές Εφαρμογές του Netflix για Android

Είστε φανατικοί του Netflix; Αναζητάτε παρόμοιες εφαρμογές για το Android σας; Το άρθρο αυτό είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε!

Το Netflix είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες για την προβολή ταινιών και βίντεο με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δημοφιλές δίκτυο προσφέρει επιπλέον μια εφαρμογή για Android, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε περιεχόμενο μέσα από την οθόνη του Android σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού, το Netflix έγινε ακόμη πιο δημοφιλές, αποτελώντας έναν ιδανικό τρόπο ψυχαγωγίας για όσους χρειάζεται να παραμείνουν στο σπίτι.

Αν έχετε δει όλες τις κορυφαίες επιλογές στη δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix και αναζητάτε δωρεάν εναλλακτικές, στο AndroidList θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών με σειρές και ταινίες όλων των ειδών.

Βρείτε παρακάτω τις πέντε καλύτερες εφαρμογές του είδους και ανακαλύψτε νέο περιεχόμενο για δωρεάν αναπαραγωγή στο Android σας.

 1. Show Box

  Show Box

  To Show Box είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές παρακολούθησης σειρών και ταινιών σε Android, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία ταινιών και σειρών στους χρήστες του. Επιπλέον, το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρέπει να κατεβάσετε περιεχόμενο στο Android σας για να το παρακολουθήσετε ακόμη και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο.

 2. Pluto TV: TV for the Internet

  Pluto TV: TV for the Internet

  Αν προτιμάτε να βλέπετε το ζωντανό πρόγραμμα των αγαπημένων σας καναλιών στο κινητό σας, το Pluto TV είναι για εσάς! Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα εκαντοντάδων καναλιών από όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή ενημερώνεται με νέα κάναλια και το σημαντικότερο από όλα: δεν προβάλει διαφημίσεις.

 3. Tubi TV - Free TV & Movies

  Tubi TV – Free TV & Movies

  Το Tubi Tv είναι ένα επίσης δημοφιλές εργαλείο που προφέρει πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή ταινιών, αλλά και σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια. Επιπλέον, υποστηρίζει τα Chromecast, Apple TV, Roku, Xbox TV, Amazon Fire, αλλά και Samsung TV για προβολή σε άλλες συσκευές και σας επιτρέπει να αναζητάτε περιεχόμενο οργανωμένο σε κατηγορίες.

 4. VUDU Movies and TV

  VUDU Movies and TV

  Με το VUDU-HDX μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στους κορυφαίους τίτλους των DVD, Netflix ή Redbox και να τους παρακολουθήσετε σε υψηλή ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δείτε τηλεόραση ζωντανά στο κινητό σας και να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας κανάλια για να τα βρίσκετε ακόμη πιο εύκολα.

 5. YouTube

  YouTube

  Το YouTube το γνωρίζετε για τα σύντομα βίντεο και τα live streaming που προσφέρει. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως στην κορυφαία πλατφόρμα βίντεο θα βρείτε και αποκλειστικές σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ με την υπογραφή του YouTube, αλλά και σειρές και ταινίες που ανεβάζουν άλλοι χρήστες.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παραγωγικότητας και Διαχείρισης Χρόνου για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παραγωγικότητας και Διαχείρισης Χρόνου για Android

Η εργασία από το σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση κι αν δυσκολεύεστε να ισορροπήσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε πολλούς Έλληνες να εργάζονται πλέον από…

Πώς να Δημιουργήσετε Κινούμενα Αυτοκόλλητα με Ήχο στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε Κινούμενα Αυτοκόλλητα με Ήχο στο WhatsApp

Χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την επικοινωνία σας; Δοκιμάστε να ανταλλάξετε αστεία αυτοκόλλητα με ήχο στις συνομιλίες σας! Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπ…

Πώς να Κλειδώσετε την Οθόνη Αφής του Android σας όταν Βλέπετε Βίντεο
Πώς να Κλειδώσετε την Οθόνη Αφής του Android σας όταν Βλέπετε Βίντεο

Πολλοί χρήστες Android χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για να βλέπουν βίντεο στο YouΤube ή σε άλλες εφαρμογές πολυμέσων. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζουν είναι πως τα Android μας επιτρέπουν να κλειδώνουμε την οθόνη αφής όταν παρακολουθούμε βίντεο. Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαί…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης κάνοντας λήψη στο κινητό σας! Στις μέρες μας, οι περισσότεροι από εμάς μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις …

Πώς να επεξεργαστείτε μια ιστορία του Instagram αφού τη δημοσιεύσετε
Πώς να επεξεργαστείτε μια ιστορία του Instagram αφού τη δημοσιεύσετε

Το Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν αυτό εργαλείο επικοινωνίας σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο, τόσο σε δημοσιεύσεις, όσο και σε ιστορίες. Οι ιστορίες του Instagram, ή Ins…