Πώς να αλλάξετε την ταχύτητα των βίντεο στο TikTok

Το TikTok είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, που επιτρέπει στους χρήστες της να δημιουργούν σύντομα βίντεο και να τα μοιράζονται με τους ακόλουθούς τους.

Η εφαρμογή έγινε ακόμη πιο δημοφιλής κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού, κι αν ανήκετε και εσείς στους φανατικούς TikTokers, στο άρθρο αυτό μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να επεξεργάζεστε την ταχύτητα των βίντεο που μοιράζεστε.

Αλλαγή Ταχύτητας των Βίντεο στο TikTok

Αν θέλετε να καταγράψετε ένα βίντεο σε διαφορετική ταχύτητα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok.
  • Πατήστε το εικονίδιο + για τη δημιουργία νέου βίντεο.
  • Στο μενού που θα βρείτε στα δεξιά της οθόνης επιλέξτε Speed.
  • Διαλέξτε την ταχύτητα που θέλετε από τις επιλογές της οθόνης.
  • Πατήστε το κόκκινο εικονίδιο της εγγραφής για να καταγράψετε το βίντεο στην ταχύτητα που επιλέξατε.

Αν τώρα θέλετε να αλλάξετε την ταχύτητα ενός βίντεο που έχετε ήδη στην γκαλερί του Android σας, κάντε τις εξής ενέργειες:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok.
  • Πατήστε το εικονίδιο + για τη δημιουργία νέου βίντεο.
  • Βρείτε και πατήστε την επιλογή Upload κάτω δεξιά.
  • Επιλέξτε το βίντεο που θέλετε και πατήστε το εικονίδιο με το ρολόι.
  • Εκεί μπορείτε να επιλέξετε την ταχύτητα που προτιμάτε.

Εργαλεία Αλλαγής Ταχύτητας των Βίντεο του TikTok

Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία χρήσιμων εργαλείων για την καλύτερη χρήση του TikTok. Κάποια από αυτά σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε την ταχύτητα των βίντεό σας και να μοιράζεστε δημιουργίες σε πιο γρήγορους ρυθμούς ή ακόμη και σε slow motion.

To Videoshop είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους, καθώς σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε ολοκληρωτικά τα βίντεό σας, να αλλάζετε τη διάρκεια και την ταχύτητά τους και να δημιουργείτε επαγγελματικά αποτελέσματα.

Το Efectum αποτελεί μια επίσης καλή επιλογή για όσους αναζητούν ένα προηγμένο εργαλείο επεξεργασίας βίντεο, τόσο για την αλλαγή της ταχύτητας, όσο και για την προσθήκη πρωτότυπων εφέ.

Βρείτε παρακάτω τις δύο αυτές εφαρμογές και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας.

  1. Videoshop - Video Editor

    Videoshop – Video Editor

    Με την εφαρμογή Videoshop μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά βίντεο για τις δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram και το TikTok. Η εφαρμογή προσφέρει μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών για την επεξεργασία των βίντεό σας, ενώ σας επιτρέπει να αλλάξετε την ταχύτητα του περιεχομένου σας με εύκολο τρόπο.

  2. Efectum: Αργή και Γρήγορη κίνηση, αντιστροφή video

    Efectum: Αργή και Γρήγορη κίνηση, αντιστροφή video

    Αν θέλετε να επεξεργαστείτε τα βίντεο που καταγράφετε στο Android σας με εύκολο τρόπο το Efectum είναι για εσάς! Με τη δωρεάν αυτήν εφαρμογή μπορείτε να προσθέτετε εφέ αργής ή γρήγορης κίνησης στα βίντεό σας, να τα αντιστρέφετε και πολλά άλλα στο Android σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…