Πώς να αλλάξετε τη φωνή σας στα ηχητικά μηνύματα του WhatsApp

Αν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την επικοινωνία σας, πιθανότατα ήδη να γνωρίζετε πως η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να ανταλλάζετε δωρεάν ηχητικά μηνύματα με τους συνομιλητές σας.

Τα ηχητικά μηνύματα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα όταν είστε απασχολημένοι, καθώς μπορείτε απλά να πατήσετε το κουμπί της εγγραφής και στη συνέχεια να ηχογραφήσετε όλα όσα θέλετε να πείτε στους συνομιλητές σας.

Αν τώρα θέλετε να στείλετε πρωτότυπα ηχητικά μηνύματα, αλλάζοντας τη φωνή σας, υπάρχει τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε σε αυτόν τον οδηγό.

Ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε παρακάτω και κάντε φάρσες στους φίλους σας με τις πιο αστείες και πρωτότυπες φωνές στο WhatsApp του Android σας!

Μετατροπή Φωνής στο WhatsApp των Android

Το WhatsApp σας επιτρέπει να καταγράφετε ηχητικά μηνύματα με εύκολο τρόπο, χωρίς όμως να προσφέρει τη δυνατότητα επεξεργασίας των εγγραφών σας.

Για να μετατρέψετε τη φωνή σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο, ειδικά σχεδιασμένο για αυτή τη λειτουργία. Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία βοηθητικών εργαλείων για την καλύτερη χρήση του WhatsApp.

Εμείς σας προτείνουμε το Voice Notes Store, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν στο κινητό σας για να ξεκινήσετε να επεξεργάζεστε τη φωνή σας.

Χρήση του Voice Notes Store

To Voice Notes Store είναι ένα συμπληρωματικό εργαλείο του WhatsApp, που μπορεί να μη φέρει την επίσημη υπογραφή της εφαρμογής, σας επιτρέπει όμως να κάνετε τις ηχητικές σας εγγραφές ακόμη πιο ξεχωριστές.

Με τη δωρεάν αυτή εφαρμογή μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια ποικιλία διασκεδαστικών εφέ για να αλλάξετε ριζικά τη φωνή σας.

Αφού κάνετε λήψη της εφαρμογής, μπορείτε να ξεκινήσετε να δοκιμάζετε τα εφέ που σας προσφέρει και να καταγράφετε τις πιο αστείες δημιουργίες. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να μοιραστείτε τις ηχογραφήσεις στο WhatsApp μέσα από την εφαρμογή, είτε να τις αποθηκεύσετε στην κάρτα SD του κινητού σας για μελλοντική χρήση.

Βρείτε παρακάτω το χρήσιμο αυτό εργαλείο, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από τη σελίδα μας, και ξεκινήστε να ηχογραφείτε τα πιο πρωτότυπα ηχητικά μηνύματα για τους φίλους σας στο WhatsApp.

  1. Voice Notes Store for Whatsapp

    Voice Notes Store for Whatsapp

    Με τη χρήσιμη αυτή εφαρμογή μπορείτε να απογειώσετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του WhatsApp, δημιουργώντας τις πιο πρωτότυπες ηχητικές ηχογραφήσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα από τα εφέ που σας προσφέρει η εφαρμογή και να καταγράψετε τη φωνή σας. Επιλέξτε αν θέλετε να μοιραστείτε το αποτέλεσμα στο WhatsApp ή να το αποθηκεύσετε στην κάρτα SD.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…