Πώς να αλλάξετε τη φωνή σας στα ηχητικά μηνύματα του WhatsApp

Αν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την επικοινωνία σας, πιθανότατα ήδη να γνωρίζετε πως η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να ανταλλάζετε δωρεάν ηχητικά μηνύματα με τους συνομιλητές σας.

Τα ηχητικά μηνύματα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα όταν είστε απασχολημένοι, καθώς μπορείτε απλά να πατήσετε το κουμπί της εγγραφής και στη συνέχεια να ηχογραφήσετε όλα όσα θέλετε να πείτε στους συνομιλητές σας.

Αν τώρα θέλετε να στείλετε πρωτότυπα ηχητικά μηνύματα, αλλάζοντας τη φωνή σας, υπάρχει τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε σε αυτόν τον οδηγό.

Ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε παρακάτω και κάντε φάρσες στους φίλους σας με τις πιο αστείες και πρωτότυπες φωνές στο WhatsApp του Android σας!

Μετατροπή Φωνής στο WhatsApp των Android

Το WhatsApp σας επιτρέπει να καταγράφετε ηχητικά μηνύματα με εύκολο τρόπο, χωρίς όμως να προσφέρει τη δυνατότητα επεξεργασίας των εγγραφών σας.

Για να μετατρέψετε τη φωνή σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο, ειδικά σχεδιασμένο για αυτή τη λειτουργία. Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία βοηθητικών εργαλείων για την καλύτερη χρήση του WhatsApp.

Εμείς σας προτείνουμε το Voice Notes Store, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν στο κινητό σας για να ξεκινήσετε να επεξεργάζεστε τη φωνή σας.

Χρήση του Voice Notes Store

To Voice Notes Store είναι ένα συμπληρωματικό εργαλείο του WhatsApp, που μπορεί να μη φέρει την επίσημη υπογραφή της εφαρμογής, σας επιτρέπει όμως να κάνετε τις ηχητικές σας εγγραφές ακόμη πιο ξεχωριστές.

Με τη δωρεάν αυτή εφαρμογή μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια ποικιλία διασκεδαστικών εφέ για να αλλάξετε ριζικά τη φωνή σας.

Αφού κάνετε λήψη της εφαρμογής, μπορείτε να ξεκινήσετε να δοκιμάζετε τα εφέ που σας προσφέρει και να καταγράφετε τις πιο αστείες δημιουργίες. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να μοιραστείτε τις ηχογραφήσεις στο WhatsApp μέσα από την εφαρμογή, είτε να τις αποθηκεύσετε στην κάρτα SD του κινητού σας για μελλοντική χρήση.

Βρείτε παρακάτω το χρήσιμο αυτό εργαλείο, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από τη σελίδα μας, και ξεκινήστε να ηχογραφείτε τα πιο πρωτότυπα ηχητικά μηνύματα για τους φίλους σας στο WhatsApp.

  1. Voice Notes Store for Whatsapp

    Voice Notes Store for Whatsapp

    Με τη χρήσιμη αυτή εφαρμογή μπορείτε να απογειώσετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του WhatsApp, δημιουργώντας τις πιο πρωτότυπες ηχητικές ηχογραφήσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα από τα εφέ που σας προσφέρει η εφαρμογή και να καταγράψετε τη φωνή σας. Επιλέξτε αν θέλετε να μοιραστείτε το αποτέλεσμα στο WhatsApp ή να το αποθηκεύσετε στην κάρτα SD.

Πώς να Κάνετε Live Streaming στο Instagram των Android
Πώς να Κάνετε Live Streaming στο Instagram των Android

Θέλετε να κάνετε live streaming στην εφαρμογή του Instagram; Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στον σημερινό μας αναλυτικό οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο και ιστορίες με τους ακόλουθους σας, αλλά και να παρακολουθείτε περιεχό…

Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok
Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok

Η εφαρμογή του TikTok έχει δεχθεί πολλές φορές αρνητικές κριτικές σχετικά με τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας που προσφέρει στους χρήστες του. Και όχι άδικα, καθώς συγκριτικά με άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok προσφέρει περιορισμένες λειτουργίας ασφαλείας. Αν θέλετε …

Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram
Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram

Θέλετε να δείτε αν κάποιος από τους φίλους σας είναι online στην εφαρμογή του Instagram; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να ελέγξετε ποιες επαφές σας είναι συνδεδεμένες στη δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram εκτός …

Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας
Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Αν ανταλλάζετε φωτογραφίες με τους φίλους σας στο WhatsApp και θέλετε να τις αποθηκεύσετε στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Με την εφαρμογή του WhatsApp μπορείτε να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλου είδους πολυμέσα, εντελ…

Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok
Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok

Είστε λάτρεις του TikTok; Θέλετε να κάνετε το κανάλι σας ακόμη πιο δημοφιλές; Δοκιμάστε να αλλάξετε το παλιό σας όνομα με ένα νέο και καλύτερο όνομα. Η εφαρμογή του TikTok επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν και να μοιράζονται σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με το…