Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δημιουργήσετε τις Δικές σας Ταπετσαρίες

Θέλετε να ανανεώσετε το Android σας με μια νέα εμφάνιση; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε τη δική σας ξεχωριστή ταπετσαρία στην οθόνη σας!

Τα Android διαφέρουν από τις υπόλοιπες συσκευές της αγοράς, καθώς σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε ολοκληρωτικά το περιβάλλον τους. Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να ορίσετε ένα πρωτότυπο θέμα ή να αλλάξετε την ταπετσαρία σας. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας ταπετσαρίες!

Στο Androidlist θα βρείτε πολλές και διάφορες συλλογές ταπετσαριών, υπάρχουν όμως και εργαλεία που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τις δικές σας ταπετσαρίες, όπως τις ονειρεύεστε.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους και μοιραστείτε τις δικές σας μοναδικές ταπετσαρίες με τους φίλους σας.

  1. Patternator: Cutest Wallpapers

    Patternator: Cutest Wallpapers

    Αν σας αρέσουν οι ταπετσαρίες με μοτίβα, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς! Εδώ θα βρείτε μια ποικιλία διασκεδαστικών στοιχείων και αυτοκόλλητων, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε για να δημιουργήσετε μοναδικό περιεχόμενο. Επιλέξτε τις αποχρώσεις που προτιμάτε, αποθηκεύστε το αποτέλεσμα στη γκαλερί σας και ορίστε την εικόνα ως φόντο στο Android smartphone σας.

  2. Quote It - Quote Maker & Wallpaper Generator

    Quote It – Quote Maker & Wallpaper Generator

    Αν τώρα θέλετε να προσθέσετε ένα ξεχωριστό μήνυμα στην οθόνη σας μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσθέτετε κείμενο στις ταπετσαρίες σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την εικόνα που θέλετε και στη συνέχεια να πληκτρολογήσετε το κείμενο με την ατάκα που σας εκφράζει καλύτερα. Στη συνέχεια, κάντε αποθήκευση και ορισμό ως ταπετσαρία.

  3. KLWP Live Wallpaper Maker

    KLWP Live Wallpaper Maker

    Το KLWP θα ενθουσιάσει όσους αναζητούν μια εφαρμογή με περισσότερα χαρακτηριστικά για τις ταπετσαρίες τους. Επιλέξτε ανάμεσα σε φόντα, χρώματα, μεγέθη, γεωμετρικά σχέδια, καθώς κι αν θέλετε να ορίσετε εφέ στις δημιουργίες σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να προσθέσετε στοιχεία 3D, καθώς και widgets στον launcher του Android σας. 

  4. Ditalix Live Wallpapers

    Ditalix Live Wallpapers

    Με το Ditalix μπορείτε να δημιουργήσετε την ταπετσαρία των ονείρων σας με τον πιο απλό τρόπο. Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το στοιχείο που θέλετε να προσθέσετε στην ταπετσαρία σας και στη συνέχεια να ορίσετε τις αποχρώσεις που προτιμάτε. Μόλις ολοκληρώσετε την εφαρμογή σας μπορείτε να μοιραστείτε το τελικό αποτέλεσμα με τους φίλους σας.

  5. WallMate - wallpaper animator

    WallMate – wallpaper animator

    Αν προτιμάτε τις ζωντανές ταπετσαρίες ως φόντο στην οθόνη του Android σας, δοκιμάστε το WallMate που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ταπετσαρίες με κινούμενα εφέ στο κινητό σας. Η εφαρμογή προσφέρει μια ποικιλία πολύχρωμων στοιχείων και εγγυάται χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας. Τέλος, η εφαρμογή δεν παρουσιάζει διαφημίσεις για ακόμη πιο εύκολη χρήση, χωρίς περισπασμούς.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαμόρφωσης για Android με τις Περισσότερες Αναζητήσεις
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαμόρφωσης για Android με τις Περισσότερες Αναζητήσεις

Θέλετε να δώσετε στο Android σας μια ξεχωριστή εμφάνιση; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή διαμόρφωσης, που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε το περιβάλλον της συσκευής σας με τα χαρακτηριστικά που θέλετε. Τα Android ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες συσκευές κινητής τηλεφωνία…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δημιουργήσετε τις Δικές σας Ταπετσαρίες
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δημιουργήσετε τις Δικές σας Ταπετσαρίες

Θέλετε να ανανεώσετε το Android σας με μια νέα εμφάνιση; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε τη δική σας ξεχωριστή ταπετσαρία στην οθόνη σας! Τα Android διαφέρουν από τις υπόλοιπες συσκευές της αγοράς, καθώς σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε ολοκληρωτικά το περιβάλλον τους. Μπορείτε να ε…

WhatsApp Plus: Τι είναι και σε τι διαφέρει από το WhatsApp
WhatsApp Plus: Τι είναι και σε τι διαφέρει από το WhatsApp

Αν είστε λάτρεις της εφαρμογής του WhatsApp, ίσως ήδη να έχετε ακουστά την εφαρμογή WhatsApp Plus που είναι διαθέσιμη για συσκευές Android. To WhatsApp Plus είναι μια ανεπίσημη εφαρμογή του WhatsApp, που σας προσφέρει όμως πολλές και ενδιαφέρουσες δυνατότητες για να βελτιώσετ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές με Ταπετσαρίες για τις Συνομιλίες του WhatsApp
Οι Καλύτερες Εφαρμογές με Ταπετσαρίες για τις Συνομιλίες του WhatsApp

Το WhatsApp είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν, έχοντας μόνο μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, φωτογραφίες, αυτοκόλλητα, ηχητικές εγγραφές και άλλα πολλά, …

Οι Καλύτερες Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες Εφαρμογές για να Προετοιμαστείτε για τις Γιορτές
Οι Καλύτερες Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες Εφαρμογές για να Προετοιμαστείτε για τις Γιορτές

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν κι αν θέλετε να μπείτε στο γιορτινό κλίμα δοκιμάστε να κατεβάσετε μία από τις παρακάτω εφαρμογές στο Android smartphone σας. Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών για να περάσετε τις γιορτές, καθώς και εφ…