Οι Καλύτερες Εναλλακτικές του Fortnite που Πρέπει να Δοκιμάσετε!

Είστε λάτρεις του παιχνιδιού Fortnite; Αναζητάτε νέες ενδιαφέρουσες επιλογές παιχνιδιών στο ίδιο στυλ; Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία παιχνιδιών που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers!

To Fortnite είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια Android, με εκατομμύρια ενεργούς παίκτες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Η έκδοση για Android έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το πρωτότυπο παιχνίδι, αλλά ίσως να δυσκολεύει κάποιους παίκτες.

Αν αναζητάτε νέα παιχνίδια στο στυλ του δημοφιλούς παιχνιδιού, το άρθρο αυτό είναι για εσάς! Βρείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές επιλογές παιχνιδιών αντί του Fortnite και ζήστε την περιπέτεια στην οθόνη του Android σας.

  1. PUBG Mobile

    PUBG Mobile

    Αν είστε λάτρεις του Fortnite, πιθανότατα να γνωρίζετε ήδη το PUBG, καθώς πρόκειται για δύο από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για Android. Το παιχνίδια σας μεταφέρει σε ένα έρημο νησί, όπου θα πρέπει να περιηγηθείτε σε διαφορετικούς χάρτες για να βρείτε τρόφιμα και εξοπλισμό. Ταυτόχρονα θα πρέπει να 100 αντιπάλους και να είστε ο τελευταίος επιζών για να κερδίσετε το παιχνίδι.

  2. RULES OF SURVIVAL

    RULES OF SURVIVAL

    Το Rules of Survival έχει έναν παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού και ο στόχος σας είναι και πάλι να είστε ο τελευταίος επιζών στο νησί. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε έως και 120 αντιπάλους, αλλά και να βρείτε όπλα και άλλα αντικείμενα για να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να παίξετε με άλλους παίκτες σε πραγματικό χρόνο, αλλά και να δημιουργήσετε συμμαχίες.

  3. Knives Out - No rules, just fight!

    Knives Out – No rules, just fight!

    Το Knives Out αποτελεί μια ακόμη καλή επιλογή για όσους αναζητούν νέες εφαρμογές στο Android τους. Όπως και στα άλλα παιχνίδια του είδους, έτσι και εδώ, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους αντιπάλους που συναντάτε στο δρόμο σας και να φροντίσετε να είστε ο τελευταίος επιζών. Συγκεντρώστε όπλα, περιηγηθείτε στους χάρτες του νησιου και βάλτε τα δυνατά σας για να κερδίσετε το παιχνίδι.

  4. Bullet Force

    Bullet Force

    Γίνετε μέλος μιας ομάδας επίλεκτων στρατιωτών και στοχεύστε σωστά για να εξοντώσετε όλα τα μέλη της αντίπαλης ομάδας. Το Bullet Force προσφέρει διάφορα περιβάλλοντα που μπορείτε να εξερευνήσετε για να βρείτε αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν να νικήσετε τους αντιπάλους σας. Το παιχνίδι προσφέρει τριάντα διαφορετικούς τύπους όπλων καθώς και πολλούς χάρτες.

  5. Cyber Hunter

    Cyber Hunter

    Αν τέλος είστε λάτρεις των φουτουριστικών παιχνιδιών με στοιχεία anime, το Cyber Hunter είναι για εσάς. Το παιχνίδι σας μεταφέρει σε έναν διαστημικό κόσμο του μέλλοντος και στόχος σας είναι να βρείτε και να εξοντώσετε τους αντιπάλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον με όμορφα γραφικά καθώς και διάφορες αποστολές.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του αγαπημένου παιχνιδιού Mahjong; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Android σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς! Το Mahjong είναι ένα κινέζικο παιχνίδι παζλ που θυμίζει λίγο την Πασιέντζα, αλλά χωρίς τράπουλα. Η αυθεντική έκδοση του παιχνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…