Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Κατάσταση με Βίντεο στο WhatsApp

Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους συνομιλητές στο WhatsApp με πρωτότυπες καταστάσεις; Οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς!

Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τρόπους επικοινωνίας, καθώς σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα και άλλο περιεχόμενο, εντελώς δωρεάν, με τους συνομιλητές σας.

Επιπλέον, η δημοφιλής εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε το προφίλ σας με πρωτότυπες φωτογραφίες και καταστάσεις! Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών για τη διαμόρφωση των καταστάσεών σας στο WhatsApp.

Οι καταστάσεις ή status του WhatsApp είναι συνήθως εικόνες, αλλά ίσως να μη γνωρίζετε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και βίντεο στο προφίλ σας.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους και δώστε μια ευχάριστη νότα στο προφίλ του WhatsApp σας με τα πιο διασκεδαστικά βίντεο.

  1. DP and Status Video For Whatsapp

    DP and Status Video For Whatsapp

    Αν θέλετε να ορίζετε βίντεο στην κατάστασή σας στο WhatsApp ανάλογα με τα συναισθήματά σας, δοκιμάστε αυτό το δωρεάν εργαλείο για Android. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή βίντεο που συνοδεύονται από μουσική υπόκρουση, για να τα ορίσετε ως κατάσταση στην εφαρμογή του WhatsApp. Βρείτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και ξεχωρίστε!

  2. VidStatus app - Status Videos & Status Downloader

    VidStatus app – Status Videos & Status Downloader

    Οι λάτρεις των ταινιών Bollywood θα ενθουσιαστούν με αυτήν την εφαρμογή βίντεο που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε την κατάσταση στο WhatsApp του Android σας με πρωτότυπο τρόπο. Επιλέξτε ανάμεσα σε σύντομα βίντεο 30 δευτερολέπτων, κατεβάσετε τα δωρεάν στο κινητό σας και ορίστε τα ως κατάσταση στο WhatsApp του smartphone σας.

  3. All Status - Video Status 2020

    All Status – Video Status 2020

    Πρόκειται για μια από τις πιο ολοκληρωμένες συλλογές σύντομων βίντεο, που μπορείτε να ορίσετε ως κατάσταση στο WhatsApp του Android σας. Εδώ θα βρείτε μια ποικιλία viral βίντεο για να επιλέξετε, αλλά και αστεία memes και gifs που θα διασκεδάσουν εσάς και τους φίλους σας στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας.

  4. 30 Sec - Split videos for Whatsapp Status

    30 Sec – Split videos for Whatsapp Status

    Θέλετε να δημιουργήσετε τα δικά σας βίντεο 30 δευτερολέπτων για την κατάστασή σας στην εφαρμογή του WhatsApp; Το εργαλείο αυτό είναι για εσάς! Με τη χρήσιμη αυτήν εφαρμογή μπορείτε να επεξεργαστείτε όλα τα αγαπημένα σας βίντεο, ώστε να έχουν διάρκεια 30 δευτερόλεπτα. Αποθηκεύστε τις δημιουργίες σας και μοιραστείτε τες δωρεάν με τους φίλους σας.

  5. Ρομαντική κατάσταση βίντεο - Βίντεο αγάπης

    Ρομαντική κατάσταση βίντεο – Βίντεο αγάπης

    Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει κι αν θέλετε να δώσετε μια ρομαντική νότα στο WhatsApp του Android σας, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Εδώ θα βρείτε μια ποικιλία ρομαντικών βίντεο για την κατάστασή σας στο WhatsApp και μοιραστείτε την αγάπη σας με το άλλο σας μισό.

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας

Θέλετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας; Αναζητάτε μια εφαρμογή καλύτερη από τα απλά excel, που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έξοδα και έσοδα σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι ό,τι χρειάζεστε! Οι διαχείριση των οικονομικών μας δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν είναι λ…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Οι Καλύτερες AI Εφαρμογές Εκμάθησης Γλωσσών για Android για να Μάθετε να Μιλάτε Ξένες Γλώσσες
Οι Καλύτερες AI Εφαρμογές Εκμάθησης Γλωσσών για Android για να Μάθετε να Μιλάτε Ξένες Γλώσσες

Θέλετε να μάθετε να μιλάτε άπταιστα ξένες γλώσσες; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ΑΙ που συγκεντρώσαμε για εσάς! Η τεχνολογία ΑΙ προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες και με τη σωστή χρήση της, μπορείτε να βοηθηθείτε σε πολλούς τομείς. Εκτός από το να συντάσσετε και να δι…