Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Κατάσταση με Βίντεο στο WhatsApp

Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους συνομιλητές στο WhatsApp με πρωτότυπες καταστάσεις; Οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς!

Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τρόπους επικοινωνίας, καθώς σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα και άλλο περιεχόμενο, εντελώς δωρεάν, με τους συνομιλητές σας.

Επιπλέον, η δημοφιλής εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε το προφίλ σας με πρωτότυπες φωτογραφίες και καταστάσεις! Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών για τη διαμόρφωση των καταστάσεών σας στο WhatsApp.

Οι καταστάσεις ή status του WhatsApp είναι συνήθως εικόνες, αλλά ίσως να μη γνωρίζετε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και βίντεο στο προφίλ σας.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους και δώστε μια ευχάριστη νότα στο προφίλ του WhatsApp σας με τα πιο διασκεδαστικά βίντεο.

 1. DP and Status Video For Whatsapp

  DP and Status Video For Whatsapp

  Αν θέλετε να ορίζετε βίντεο στην κατάστασή σας στο WhatsApp ανάλογα με τα συναισθήματά σας, δοκιμάστε αυτό το δωρεάν εργαλείο για Android. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή βίντεο που συνοδεύονται από μουσική υπόκρουση, για να τα ορίσετε ως κατάσταση στην εφαρμογή του WhatsApp. Βρείτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και ξεχωρίστε!

 2. VidStatus app - Status Videos & Status Downloader

  VidStatus app – Status Videos & Status Downloader

  Οι λάτρεις των ταινιών Bollywood θα ενθουσιαστούν με αυτήν την εφαρμογή βίντεο που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε την κατάσταση στο WhatsApp του Android σας με πρωτότυπο τρόπο. Επιλέξτε ανάμεσα σε σύντομα βίντεο 30 δευτερολέπτων, κατεβάσετε τα δωρεάν στο κινητό σας και ορίστε τα ως κατάσταση στο WhatsApp του smartphone σας.

 3. All Status - Video Status 2020

  All Status – Video Status 2020

  Πρόκειται για μια από τις πιο ολοκληρωμένες συλλογές σύντομων βίντεο, που μπορείτε να ορίσετε ως κατάσταση στο WhatsApp του Android σας. Εδώ θα βρείτε μια ποικιλία viral βίντεο για να επιλέξετε, αλλά και αστεία memes και gifs που θα διασκεδάσουν εσάς και τους φίλους σας στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας.

 4. 30 Sec - Split videos for Whatsapp Status

  30 Sec – Split videos for Whatsapp Status

  Θέλετε να δημιουργήσετε τα δικά σας βίντεο 30 δευτερολέπτων για την κατάστασή σας στην εφαρμογή του WhatsApp; Το εργαλείο αυτό είναι για εσάς! Με τη χρήσιμη αυτήν εφαρμογή μπορείτε να επεξεργαστείτε όλα τα αγαπημένα σας βίντεο, ώστε να έχουν διάρκεια 30 δευτερόλεπτα. Αποθηκεύστε τις δημιουργίες σας και μοιραστείτε τες δωρεάν με τους φίλους σας.

 5. Ρομαντική κατάσταση βίντεο - Βίντεο αγάπης

  Ρομαντική κατάσταση βίντεο – Βίντεο αγάπης

  Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει κι αν θέλετε να δώσετε μια ρομαντική νότα στο WhatsApp του Android σας, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Εδώ θα βρείτε μια ποικιλία ρομαντικών βίντεο για την κατάστασή σας στο WhatsApp και μοιραστείτε την αγάπη σας με το άλλο σας μισό.

Πώς να Αφαιρέσετε το Φόντο των Φωτογραφιών σας στο Telegram
Πώς να Αφαιρέσετε το Φόντο των Φωτογραφιών σας στο Telegram

Θέλετε να αφαιρέσετε το φόντο των φωτογραφιών που στέλνετε στο Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα εύκολα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό! Η εφαρμογή του Telegram είναι ένας δημοφιλής τρόπος επικοινωνίας, που μεταξύ άλλων σας επιτρέπει και να ανταλλάζετε τ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Βλέπετε Δωρεάν Ταινίες στο Android σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Βλέπετε Δωρεάν Ταινίες στο Android σας

Είστε λάτρεις του κινηματογράφου; Σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες στον ελεύθερο σας χρόνο; Με τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές μπορείτε να βλέπετε ταινίες στο Android σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Τα περισσότερα Android προσφέρουν πλέον εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου, όπ…

Πώς να Παρακολουθήσετε Βίντεο στο TikTok Χωρίς να Κατεβάσετε την Εφαρμογή
Πώς να Παρακολουθήσετε Βίντεο στο TikTok Χωρίς να Κατεβάσετε την Εφαρμογή

Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει ψυχαγωγικό περιεχόμενο για χρήστες όλων των ηλικιών και σας επιτρέπει να βλέπετε βίντεο ακόμη και αν δεν έχετε την εφαρμογή στο Android σας. Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο απογειώθηκε κατά την περίοδο της πανδημίας χάρη στα διασκεδαστικά του βίν…

Τι Είναι ο Χάρτης του Instagram και Πώς να τον Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι ο Χάρτης του Instagram και Πώς να τον Χρησιμοποιήσετε

Η εφαρμογή του Instagram λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία χάρτη που θα σας βοηθήσει να βρείτε ό,τι ψάχνετε σε ένα οργανωμένο περιβάλλον, απευθείας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Ο νέος αυτός χάρτης σας επιτρέπει να αναζητάτε και να βρίσκετε τοποθεσίες με τον πιο εύκολο τρ…

Πώς να Μετακινήσετε Συνομιλίες του WhatsApp από Android σε iPhone
Πώς να Μετακινήσετε Συνομιλίες του WhatsApp από Android σε iPhone

Αν αλλάξατε πρόσφατα συσκευή και επιλέξατε ένα iPhone αντί για ένα Android ίσως να παρατηρήσατε πως οι συνομιλίες σας στο WhatsApp δε μετακινούνται αυτόματα από τη μία συσκευή στην άλλη. Η λειτουργία μετακίνησης συνομιλιών στο WhatsApp είναι διαθέσιμη μόνο σε μερικούς χρήστες…