Οι Καλύτερες Εναλλακτικές του YouTube για συσκευές Android

Σας αρέσει να βλέπετε βίντεο στο Android σας; Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο στο Android σας με τις παρακάτω εφαρμογές!

Το YouTube είναι μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες για την κοινοποίηση, αποθήκευση, αναζήτηση και αναπαραγωγή ψηφιακών βίντεο. Το δημοφιλές εργαλείο προσφέρει σε όλους τους χρήστες του απεριόριστο περιεχόμενο, δίνοντας τους την ευκαιρία να μοιραστούν και τις δικές τους δημιουργίες.

Αν δεν είστε λάτρεις της εφαρμογής του YouTube για Android και αναζητάτε νέες και πρωτότυπες εφαρμογές για την αναπαραγωγή και κοινοποίηση βίντεο στο smartphone σας, στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών με δωρεάν περιεχόμενο.

Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εναλλακτικές εφαρμογές αντί του YouTube και διασκεδάστε με αμέτρητα βίντεο στο Android σας.

  1. Dailymotion

    Dailymotion

    Το Dailymotion είναι μια δημοφιλής εφαρμογή για την προβολή βίντεο, που σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου στο Android σας. Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να μάθετε τα τελευταία νέα και ειδήσεις, να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, αλλά και να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα αγώνων ή αποσπάσματα και τρέιλερ από τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές.

  2. Vimeo

    Vimeo

    Το Vimeo απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε ερασιτέχνες βιντεολήπτες, αλλά και σε χρήστες που αναζητούν ένα εργαλείο ροής βίντεο. Εδώ θα βρείτε τις δημιουργίες άλλων χρηστών, ενώ μπορείτε να μοιραστείτε και το δικό σας περιεχόμενο, το οποίο μπορείτε να πουλήσετε και εντός της εφαρμογής. Βρείτε βίντεο ανά κατηγορία και δημιουργήστε λίστες με τα αγαπημένα σας.

  3. Bermi: Watch Viral Videos & Earn

    Bermi: Watch Viral Videos & Earn

    Το Bermi διαφέρει από τα υπόλοιπα εργαλεία αναπαραγωγής βίντεο, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα απλά παρακολουθώντας το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δείτε ή να μοιραστείτε βίντεο διάρκειας εώς 30 δευτερολέπτων και να κερδίσετε ανταμοιβές τις οποίες μπορείτε να εξαργυρώσετε με πραγματικά χρήματα μέσω Paypal.

  4. Neverthink: Handpicked videos

    Neverthink: Handpicked videos

    Αν τώρα είστε λάτρεις των αστείων βίντεο, gif και memes η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς! Το Neverthink επιμελείται μια συλλογή διασκεδαστικών βίντεο που είναι viral στο διαδίκτυο και εγγυάται την ψυχαγωγία σας. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αποθηκεύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο ή και να το κοινοποιήσετε στις δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας.

  5. YouTube Kids

    YouTube Kids

    Θέλετε να απεγκαταστήσετε το YouTube για να προστατέψετε τα παιδιά σας από ανεπιθύμητο περιεχόμενο; Δοκιμάστε να κατεβάσετε την έκδοση για παιδιά, που προσφέρει περιεχόμενο αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους. Βρείτε κινούμενα σχέδια, παιδικά τραγούδια και άλλα πολλά και βεβαιωθείτε πως το περιεχόμενο που παρακολουθούν τα παιδιά σας είναι εντελώς ασφαλές.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας
Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί; Αναζητάτε ένα εργαλείο για τη δημιουργία των καλύτερων beat; Η σημερινή μας λίστα εφαρμογών είναι για εσάς! Με τα Android μας, μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε τα πάντα! Από εικόνες και άλλο οπτικό περιεχόμενο, μέχρι βίντεο και προη…