Οι Καλύτερες Εφαρμογές Podcast που πρέπει να κατεβάσετε στο Android σας

Σας αρέσει να ακούτε podcasts στο Android σας; Οι εφαρμογές που συγκεντρώσαμε σε αυτό το άρθρο είναι για εσάς!

Τα Android μας εκτός από κινητά τηλέφωνα είναι πλέον συσκευές ψυχαγωγίας, προσφέροντας πολλές και διάφορες δυνατότητες στους χρήστες τους.

Από βίντεο και μουσική, μέχρι ταινίες και φωτογραφία, με το Android σας μπορείτε να κάνετε πλέον σχεδόν τα πάντα.

Αν αγαπάτε το ραδιόφωνο και σας αρέσει να ακούτε podcasts στις βόλτες σας κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορωνοϊού, οι παρακάτω εφαρμογές είναι για εσάς.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές podcasts, με τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε και να ακούσετε δωρεάν τις αγαπημένες σας εκπομπές στο Android σας.

 1. SoundCloud - μουσική & ήχος

  SoundCloud – μουσική & ήχος

  Το SoundCloud είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για μουσικόφιλους, προσφέροντας στους χρήστες του τη δυνατότητα κοινοποίησης και αναπαραγωγής μουσικής και podcast. Βρείτε επιλογές podcast από όλο τον κόσμο, μαζί με πληροφορίες για κάθε εκπομπή και κάντε λήψη και αναπαραγωγή εντελώς δωρεάν στο Android σας.

 2. Spotify - Μουσική και podcast

  Spotify – Μουσική και podcast

  Η υπηρεσία Spotify σας επιτρέπει να ακούτε μουσική από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, τις οποίες μπορείτε να οργανώσετε σε λίστες αναπαραγωγής. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι ότι στο Spotify μπορείτε να βρείτε και επιλογές podcast. Απλά αναζητήστε μια λέξη-κλειδί της εκπομπής που θέλετε και κάντε δωρεάν αναπαραγωγή.

 3. radio.net

  radio.net

  Οι λάτρεις του ραδιοφώνου θα ενθουσιαστούν με αυτήν την εφαρμογή που προσφέρει πρόσβαση σε πάνω από τριάντα χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Περιηγηθείτε στο οργανωμένο περιβάλλον της εφαρμογής, βρείτε podcast που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σας και ακούστε τα δωρεάν στο κινητό σας.

 4. Mixcloud - Radio & DJ mixes

  Mixcloud – Radio & DJ mixes

  Το Mixcloud αποτελεί μια επίσης καλή επιλογή για τους λάτρεις των podcasts που αναζητούν αυθεντικό περιεχόμενο για ακρόαση. Η εφαρμογή προσφέρει πρόσβαση σε μουσικούς λογαριασμούς, αλλά και podcasts τα οποία μπορείτε να ακούσετε δωρεάν από παντού και να τα αποθηκεύσετε στη λίστα των αγαπημένων σας στο λογαριασμό σας.

 5. CastBox - Free Audio & Music

  CastBox – Free Audio & Music

  Το CastBox είναι μία από τις αγαπημένες εφαρμογές των χρηστών Android, που θέλουν να ακούν δωρεάν μουσική και podcasts στις συσκευές τους. Η εφαρμογή προσφέρει πρόσβαση σε μια ενημερωμένη μουσική βιβλιοθήκη με καλλιτέχνες όλων των ειδών, αλλά και σε πολλά δημοφιλή podcasts τα οποία μπορείτε να ακούσετε όσες φορές θέλετε.

Πώς να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους και likes στο Tik Tok
Πώς να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους και likes στο Tik Tok

Το Tik Tok είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που επιτρέπει στους χρήστες της να δημιουργούν λογαριασμούς και να μοιράζονται σύντομα βίντεο με τους ακόλουθούς τους. Κάποιοι χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να διασκεδάζουν με τους φίλους του…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Podcast που πρέπει να κατεβάσετε στο Android σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Podcast που πρέπει να κατεβάσετε στο Android σας

Σας αρέσει να ακούτε podcasts στο Android σας; Οι εφαρμογές που συγκεντρώσαμε σε αυτό το άρθρο είναι για εσάς! Τα Android μας εκτός από κινητά τηλέφωνα είναι πλέον συσκευές ψυχαγωγίας, προσφέροντας πολλές και διάφορες δυνατότητες στους χρήστες τους. Από βίντεο και μουσική, μέ…

Πώς να μάθετε ποιος βλέπει τον λογαριασμό σας στο Instagram
Πώς να μάθετε ποιος βλέπει τον λογαριασμό σας στο Instagram

Αν είστε χρήστες της εφαρμογής του Instagram, ίσως να αναρωτιέστε πώς μπορείτε να μάθετε ποιος βλέπει τις δημοσιεύσεις και το προφίλ σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Η κορυφαία εφαρμογή επικοινωνίας προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών της, εμποδίζοντας μας να βλέπουμε…

Πώς να έχετε Ίντερνετ παντού χωρίς WiFi ή Δεδομένα στο Android σας
Πώς να έχετε Ίντερνετ παντού χωρίς WiFi ή Δεδομένα στο Android σας

Θέλετε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο ακόμη και χωρίς WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο Android σας; Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια σύνδεση στο Ίντερνετ, ακόμη και στα πιο απομονωμένα σημεία. Στις μέρες μας, η χρήση του Ίντερνετ είναι σχεδόν απαραίτητη γ…

Εναλλακτικές του Spotify: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αναπαραγωγής Μουσικής για Android
Εναλλακτικές του Spotify: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αναπαραγωγής Μουσικής για Android

Σας αρέσει να ακούτεμουσική πάντα και παντού; Τώρα μπορείτε να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο Android σας! Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κατάλληλο εργαλείο αναπαραγωγής μουσικής. Το Spotify είναι ίσως το δημοφιλέστερο εργαλείο για την αναπαραγωγή μουσικής, προσφέροντ…