Πώς να μάθετε ποιος βλέπει τον λογαριασμό σας στο Instagram

Αν είστε χρήστες της εφαρμογής του Instagram, ίσως να αναρωτιέστε πώς μπορείτε να μάθετε ποιος βλέπει τις δημοσιεύσεις και το προφίλ σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Η κορυφαία εφαρμογή επικοινωνίας προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών της, εμποδίζοντας μας να βλέπουμε ποιοι χρήστες επισκέπτονται το προφίλ μας.

Υπάρχουν όμως κάποιοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τον λογαριασμό σας στο Instagram και σας τους παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό.

Instagram Stories και Βίντεο

Οι δημιουργοί του Instagram μας επιτρέπουν να βλέπουμε μόνο τους χρήστες που κάνουν like στις δημοσιεύσεις μας, δεν ισχύει όμως το ίδιο με τα stories και τα βίντεο που μοιραζόμαστε.

Όταν μοιράζεστε μια ιστορία σας ως story στο Instagram, θα είστε σε θέση να δείτε ποιοι χρήστες την έχουν δει, πατώντας το εικονίδιο της προβολής που θα βρείτε κάτω αριστερά.

Εκεί θα βρείτε μια λίστα που παρουσιάζει τους χρήστες σε τυχαία σειρά, χωρίς να μπορείτε όμως να γνωρίζετε πόσες φορές την είδε ο καθένας. Επιπλέον, η λίστα αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για 24 ώρες.

Όσο για τα βίντεο που μοιράζεστε στη σελίδα σας, η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να βλέπετε μια λίστα με τους χρήστες που το έχουν παρακολουθήσει.

Λογαριασμός Business

Το Instagram επιτρέπει σε όλους τους χρήστες του να μετατρέψουν το λογαριασμό τους σε business, μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Η λειτουργία business προσφέρει πολλά και διάφορα στατιστικά στοιχεία για την καλύτερη λειτουργία του λογαριασμού σας, που μπορεί να σας φανούν χρήσια, ιδιαίτερα αν θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Μπορεί να μη σας επιτρέπει να βλέπετε ποιοι χρήστες επισκέπτονται το προφίλ σας, αλλά σας επιτρέπει να λαμβάνετε στοιχεία, όπως την ηλικία και το φύλο των χρηστών, την καλύτερη ώρα της ημέρας για κοινοποίηση δημοσιεύσεων κ.ά.

Χρήση Εργαλείων

Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία χρήσιμων εργαλείων για να βελτιώσετε τη χρήση του Instagram στο Android σας. Κάποια από αυτά υπόσχονται να σας δώσουν πρόσβαση σε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τους ακόλουθούς σας.

Η εφαρμογή που θα βρείτε παρακάτω αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές του είδους για την ανάλυση των ακόλουθών σας στο Instagram.

Να θυμάστε πως για να τη χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Instagram. Κάντε δωρεάν λήψη και μάθετε περισσότερα για όσους σας ακολουθούν και βλέπουν τις δημοσιεύσεις σας στο Instagram.

  1. Followers Insight for Instagram, tracker, analyzer

    Followers Insight for Instagram, tracker, analyzer

    Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα εργαλεία ανάλυσης στατιστικών στοιχείων του λογαριασμού σας στο Instagram. Η εφαρμογή αναλύει τα δεδομένα του λογαριασμού σας, βοηθώντας να καταλάβετε καλύτερα το κοινό σας και να αποκτήσετε ακόμη περισσότερη δημοτικότητα.

Πώς να μάθετε ποιος βλέπει τον λογαριασμό σας στο Instagram
Πώς να μάθετε ποιος βλέπει τον λογαριασμό σας στο Instagram

Αν είστε χρήστες της εφαρμογής του Instagram, ίσως να αναρωτιέστε πώς μπορείτε να μάθετε ποιος βλέπει τις δημοσιεύσεις και το προφίλ σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Η κορυφαία εφαρμογή επικοινωνίας προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών της, εμποδίζοντας μας να βλέπουμε…

Πώς να έχετε Ίντερνετ παντού χωρίς WiFi ή Δεδομένα στο Android σας
Πώς να έχετε Ίντερνετ παντού χωρίς WiFi ή Δεδομένα στο Android σας

Θέλετε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο ακόμη και χωρίς WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο Android σας; Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια σύνδεση στο Ίντερνετ, ακόμη και στα πιο απομονωμένα σημεία. Στις μέρες μας, η χρήση του Ίντερνετ είναι σχεδόν απαραίτητη γ…

Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία SMS στο Facebook Messenger
Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία SMS στο Facebook Messenger

Η εφαρμογή Messenger του Facebook αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Επιπλέον, το δωρεάν εργαλείο προσφέρει τη δυνατότητα ανταλλαγής SMS στους χρήστες Android της εφαρμογής. Δεν είναι…

Πώς να μάθετε ποιος βλέπει το προφίλ σας και την κατάστασή σας στο WhatsApp
Πώς να μάθετε ποιος βλέπει το προφίλ σας και την κατάστασή σας στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να μένετε σε επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα και άλλο περιεχόμενο. Το δωρεάν αυτό εργαλείο φέρει την υπογραφή…

Πώς να ξεκινήσετε μια μυστική συνομιλία στο Facebook Messenger
Πώς να ξεκινήσετε μια μυστική συνομιλία στο Facebook Messenger

Το Facebook προσφέρει την υπηρεσία Messenger σε όλους τους χρήστες του, επιτρέποντάς τους να ανταλλάζουν μηνύματα και άλλο περιεχόμενο με τους φίλους τους. Τα μηνύματα που ανταλλάζετε είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να μη γ…