Πώς να έχετε Ίντερνετ παντού χωρίς WiFi ή Δεδομένα στο Android σας

Θέλετε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο ακόμη και χωρίς WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο Android σας; Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια σύνδεση στο Ίντερνετ, ακόμη και στα πιο απομονωμένα σημεία.

Στις μέρες μας, η χρήση του Ίντερνετ είναι σχεδόν απαραίτητη για τους περισσότερους από εμάς. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορωνοϊού, άνθρωποι όλων των ηλικιών εξοικοιώθηκαν αναγκαστικά με την τεχνολογία, ενώ πολλοί από εμάς δουλεύουμε πλέον από το σπίτι.

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το WiFi σας ή αν καταναλώνετε γρήγορα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο Android σας, υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε πρόσβαση στο Ίντερνετ με τη χρήση του κατάλληλου VPN.

Πρόσβαση στο Ίντερνετ με τη Χρήση Εργαλείων VPN

Τα VPN (Virtual Private Networks) είναι ήδη γνωστά στους περισσότερους χρήστες Android, καθώς σας επιτρέπουν να αποκτάτε πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας, μέσω ανώνυμων ιδιωτικών δικτύων.

Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως συνδέοντας τα εργαλεία VPN με το κατάλληλο software μπορείτε να έχετε και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εργαλείων VPN για άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του Android σας.

Το Droid VPN, Fly VPN, Troid VPN, Feat VPN και Sky VPN είναι μερικά από τα πιο αξιόπιστα εργαλεία του είδους, που σας προσφέρουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο Ίντερνετ. Κάντε δωρεάν λήψη της εφαρμογής που προτιμάτε και ξεκινήστε τη δωρεάν περιήγηση στο διαδίκτυο.

Να θυμάστε ότι οι εφαρμογές αυτές λειτουργούν σε συσκευές Android 4 ή νεότερες εκδόσεις, ενώ καλό θα ήταν να μην έχετε δεδομένα στο Android σας, καθώς θα καταναλωθούν πρώτα.

 1. DroidVPN - Android VPN

  DroidVPN – Android VPN

  Πρόκειται για μία από τις ασφαλέστερες επιλογές του είδους για γρήγορο σερφάρισμα σε όλα τα Android. Η εφαρμογή προσφέρει πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω ICMP, δίνοντας εώς και 100MB δωρεάν την ημέρα σε όλους τους χρήστες του.

 2. FlyVPN

  FlyVPN

  Μια επίσης καλή επιλογή για γρήγορο και ασφαλές σερφάρισμα στο Android σας. Αποκτήστε πρόσβαση στο διαδίκτυο εώς και τρεις φορές την ημέρα και συνδεθείτε σε servers στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και τη Ν. Κορέα.

 3. TroidVPN - Android VPN

  TroidVPN – Android VPN

  Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και το Troid VPN που εγγυάται γρήγορα σερφάρισμα μέσω ασφαλών δικτύων. Κάντε λήψη της εφαρμογή και στη συνέχεια επιλέξτε τη θύρα TCP, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εντός της εφαρμογής.

 4. FEAT VPN for OpenVPN

  FEAT VPN for OpenVPN

  Το Feat VPN αποτελεί μια ακόμη κορυφαία επιλογή των χρηστών Android για δωρεάν σερφάρισμα στο Ίντερνετ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή και να πατήσετε το κουμπί ADD για να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο VPN.

 5. SkyVPN

  SkyVPN

  Με το Sky VPN μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα αποκτήσετε πρόσβαση σε απόρρητες ιστοσελίδες, χωρίς να αφήσετε ίχνη. Η εφαρμογή κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας και σας επιτρέπει να σερφάρετε με γρήγορες ταχύτητες.

Πώς να μάθετε ποιος βλέπει τον λογαριασμό σας στο Instagram
Πώς να μάθετε ποιος βλέπει τον λογαριασμό σας στο Instagram

Αν είστε χρήστες της εφαρμογής του Instagram, ίσως να αναρωτιέστε πώς μπορείτε να μάθετε ποιος βλέπει τις δημοσιεύσεις και το προφίλ σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Η κορυφαία εφαρμογή επικοινωνίας προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών της, εμποδίζοντας μας να βλέπουμε…

Πώς να έχετε Ίντερνετ παντού χωρίς WiFi ή Δεδομένα στο Android σας
Πώς να έχετε Ίντερνετ παντού χωρίς WiFi ή Δεδομένα στο Android σας

Θέλετε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο ακόμη και χωρίς WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο Android σας; Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια σύνδεση στο Ίντερνετ, ακόμη και στα πιο απομονωμένα σημεία. Στις μέρες μας, η χρήση του Ίντερνετ είναι σχεδόν απαραίτητη γ…

Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία SMS στο Facebook Messenger
Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία SMS στο Facebook Messenger

Η εφαρμογή Messenger του Facebook αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Επιπλέον, το δωρεάν εργαλείο προσφέρει τη δυνατότητα ανταλλαγής SMS στους χρήστες Android της εφαρμογής. Δεν είναι…

Πώς να μάθετε ποιος βλέπει το προφίλ σας και την κατάστασή σας στο WhatsApp
Πώς να μάθετε ποιος βλέπει το προφίλ σας και την κατάστασή σας στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να μένετε σε επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα και άλλο περιεχόμενο. Το δωρεάν αυτό εργαλείο φέρει την υπογραφή…

Πώς να ξεκινήσετε μια μυστική συνομιλία στο Facebook Messenger
Πώς να ξεκινήσετε μια μυστική συνομιλία στο Facebook Messenger

Το Facebook προσφέρει την υπηρεσία Messenger σε όλους τους χρήστες του, επιτρέποντάς τους να ανταλλάζουν μηνύματα και άλλο περιεχόμενο με τους φίλους τους. Τα μηνύματα που ανταλλάζετε είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να μη γ…