Οι Καλύτερες Εφαρμογές Γονικού Ελέγχου για την Προστασία των Παιδιών σας

Τα παιδιά στις μέρες μας εξοικειώνονται από μικρή ηλικία με τις συσκευές Android και το διαδίκτυο. Κι ενώ υπαρχουν πολλές επιλογές ψυχαγωγίας για παιδιά, το διαδίκτυο μπορεί να κρύβει και κινδύνους.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών γονικού ελέγχου για την καλύτερη προστασία των παιδιών σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε δημοφιλείς εφαρμογές που είναι ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά ή ακόμη και εφαρμογές εντοπισμού της τοποθεσίας των παιδιών σας μέσω GPS.

Στο AndroidList θα βρείτε ασφαλείς εφαρμογές αποκλειστικά για παιδιά, ενώ το Google Play σας δίνει πρόσβαση σε ρυθμίσεις γονικού ελέγχου, που αποκρύβουν εφαρμογές με ανεπιθύμητο περιεχόμενο, αλλά και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να αποφύγετε τις άσκοπες αγορές.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές γονικού ελέγχου για Android και εξασφαλίστε την προστασία των παιδιών σας.

  1. YouTube Kids

    YouTube Kids

    Η δημοφιλής εφαρμογή του Youtube προσφέρει μια έκδοση που απευθύνεται μόνο σε παιδιά. Στην εφαρμογή αυτή θα βρείτε ψυχαγωγικό περιεχόμενο για τους μικρούς μας φίλους, όπως παιδικά, βίντεο με παιδική μουσική και άλλα. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε έναν χρονοδιακόπτη για να κλείνετε αυτόματα την εφαρμογή μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

  2. Find My Kids - Kid Tracker

    Find My Kids – Kid Tracker

    Αν τώρα αναζητάτε ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την τοποθεσία των παιδιών σας στον χάρτη, η εφαρμογή Find My Kids αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές. Με τη βοηθητική αυτή υπηρεσία μπορείτε να γνωρίζετε κάθε στιγμή πού βρίσκεται το παιδί σας, να βλέπετε αν έφτασε στο σχολείο, αλλά και να ελέγχετε την μπαταρία της συσκευής του.

  3. AppLock - Guard with LOCKit

    AppLock – Guard with LOCKit

    Το εργαλείο αυτό μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο για την προστασία των παιδιών σας, καθώς σας επιτρέπει να κλειδώνετε εφαρμογές και άλλο περιεχόμενο με τη χρήση ενός κωδικού πρόσβασης ή με το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Προστατεύστε τα παιδιά σας από εφαρμογές για ενήλικες, καθώς και από εφαρμογές με σημαντικές πληροφορίες, όπως τις εφαρμογές email στα Android.

  4. Google Family Link

    Google Family Link

    Το Google Family Link φέρει την υπογραφή της Google και όπως λέει και το όνομα της, συνδέει το Android των παιδιών σας με το Android σας, ώστε να ελέγχετε τις κινήσεις τους στο διαδίκτυο. Ελέγξτε τα μηνύματα που ανταλάσσουν τα παιδιά σας, τη δραστηριότητά τους στο διαδίκτυο, αλλά και το χρόνο που καταναλώνουν μπροστά στην οθόνη.

  5. Screen Time Parental Control

    Screen Time Parental Control

    Με τη βοηθητική αυτήν εφαρμογή μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα των παιδιών σας καθώς και τον χρόνο που καταναλώνουν μπροστά στην οθόνη του Android τους. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τα παιδιά σας, καθώς και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που προσπαθούν να κατεβάσουν μια νέα εφαρμογή.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας
Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί; Αναζητάτε ένα εργαλείο για τη δημιουργία των καλύτερων beat; Η σημερινή μας λίστα εφαρμογών είναι για εσάς! Με τα Android μας, μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε τα πάντα! Από εικόνες και άλλο οπτικό περιεχόμενο, μέχρι βίντεο και προη…