Πώς να μάθετε ποιος βλέπει το προφίλ σας στο TikTok

Το TikTok είναι μια δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται διασκεδαστικά σύντομα βίντεο με του ακόλουθούς τους.

Το κορυφαίο εργαλείο επικοινωνίας γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, καθώς βοηθά ταλαντούχους χρήστες από όλο τον κόσμο να αναδείξουν τις ικανότητές τους εντελώς δωρεάν.

Αν διατηρείτε κι εσείς έναν λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και θέλετε να μάθετε ποιοι χρήστες της εφαρμογής επισκέπτονται το προφίλ σας, το άρθρο αυτό είναι για εσάς.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να μάθετε ποιος βλέπει το προφίλ σας στο TikTok, ωστέ να διαχειρίζεστε καλύτερα τον λογαριασμό σας.

Ποιος βλέπει το προφίλ σας στο TikTok

Η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, αντίθετα από άλλες εφαρμογές του είδους, σας επιτρέπει να βλέπετε ποιοι χρήστες παρακολουθούν το προφίλ σας, χωρίς τη χρήση ενός άλλου εργαλείου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στην καρτέλα των ειδοποιήσεων.
  • Πατήστε τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις.
  • Εκεί θα βρείτε όλους τους χρήστες που επισκέφτηκαν πρόσφατα το προφίλ σας.

Να θυμάστε πως θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε ποιοι χρήστες επισκέφτηκαν το προφίλ σας μέσα στο τελευταίο 24ωρο. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζετε πόσες φορές επισκέπτεται κάποιος συγκεκριμένος χρήστης το προφίλ σας.

Πρόβλημα προβολής ειδοποιήσεων

Κάποιοι χρήστες έχουν παραπονεθεί πως δε λαμβάνουν εισερχόμενες ειδοποιήσεις στο προφίλ τους στο TikTok. Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτήν την κατηγορία χρηστών, δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε και να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή στο Android σας.

Αν το πρόβλημα συνεχίζεται, ελέγξτε αν ο λογαριασμός σας στο TikTok είναι δημόσιος ή ιδιωτικός. Αν είναι ιδιωτικός, δυστυχώς δε θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, καθώς οι χρήστες δε θα μπορούν να επισκεφτούν το προφίλ σας.

Αν θέλετε να κάνετε τον λογαριασμό σας στο TikTok δημόσιο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
  • Επιλέξτε Λογαριασμός > Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια.
  • Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τον λογαριασμό σας δημόσιο, καθώς και να ορίσετε αν θα μπορούν οι άλλοι χρήστες να σας βρίσκουν στις αναζητήσεις τους.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να κάνετε τον λογαριασμό σας στο TikTok ακόμη πιο δημοφιλή.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του TikTok για Android και κάντε λήψη εντελώς δωρεάν.

  1. TikTok

    TikTok

    Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας
Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας

Θέλετε να αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να αγοράζετε TikTok Coins, τα νομίσματα που προσφέρονται εντός της εφαρμογής. Με τα νομίσματα αυτά, μπορείτε να αγοράζετε εικ…

Πώς να Δείτε την Ακριβή Ώρα Ανάγνωσης του Μηνύματός σας στο Telegram
Πώς να Δείτε την Ακριβή Ώρα Ανάγνωσης του Μηνύματός σας στο Telegram

Θέλετε να μάθετε πότε διαβάστηκε κάποιο μήνυμα που στείλατε στο Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του Telegram προσφέρει πολλές λειτουργίες επικοινωνίας στους χρήστες της, διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους. Όπως …

Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας
Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας

Θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στην εφαρμογή του TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε. Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το κοινό σας. Αν θέλετε να συ…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram

Θέλετε να κατεβάσετε κάποιο βίντεο που λάβατε σε ένα ιδιωτικό κανάλι του Telegram; Δοκιμάστε έναν από τους παρακάτω τρόπους στο κινητό σας. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας. Όταν όμως ανταλλάζετε…

Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε
Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε

Χρησιμοποιείτε το Telegram για την επικοινωνία σας; Μήπως σταμάτησε να λειτουργεί; Μάθετε πώς να το φτιάξετε με τις οδηγίες που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές, έτσι και το Telegram, κάποιες φορές μπορεί να κολλήσει ή να σταματήσει να λειτ…