Οι Καλύτερες Live TV Streaming Εφαρμογές για να βλέπετε Τηλεόραση

Θέλετε να βλέπετε τηλεόραση ζωντανά στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές live streaming που συγκεντρώσαμε για εσάς!

Αν δε θέλετε να χάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές ή τα τελευταία επεισόδια των σειρών που παρακολουθείτε, δοκιμάστε να τα δείτε ζωντανά στο Android smartphone σας.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών live streaming που σας επιτρέπουν να συντονίζεστε ζωντανά στα αγαπημένα σας κανάλια για να βλέπετε το περιεχόμενό του παντού.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δίκτυο WiFi, καθώς οι περισσότερες από τις εφαρμογές live tv streaming είναι δωρεάν.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους και μετατρέψτε το Android τηλέφωνο ή tablet σας σε τηλεόραση!

  1. IPTV

    IPTV

    Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο IPTV μπορείτε να βρείτε και να παρακολουθήσετε όλα τα αγαπημένα σας κανάλια, μέσα από την οθόνη του Android σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργείτε λίστες με τα κανάλια της επιλογής σας και να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας σειρές, ταινίες και εκπομπές, όπου κι αν είστε, έχοντας μόνο μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο.

  2. Greece TV & Radio

    Greece TV & Radio

    Αν αναζητάτε μια εφαρμογή που να περιλαμβάνει μόνο ελληνικές επιλογές καναλιών, το Greek TV and Radio είναι για εσάς. Όπως λέει και το όνομά του, στο δωρεάν αυτό εργαλείο θα βρείτε τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά κανάλια, καθώς και πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, για να τους απολαμβάνετε όπου κι αν βρίσκεστε.

  3. ΑΝΤ1 TV

    ΑΝΤ1 TV

    Αν τώρα θέλετε να μένετε συντονισμένοι στο κανάλι του ANT1 από το Android σας, δοκιμάστε να κατεβάσετε δωρεάν την επίσημη εφαρμογή του δημοφιλούς καναλιού. Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα του ANT1, πληροφορίες για τις εκπομπές και τις σειρές του καναλιού, βίντεο on demand, μια λειτουργία ζωντανής αναμετάδοση του προγράμματος του ANT1, καθώς και αποκλειστικό περιεχόμενο.

  4. ERTFLIX

    ERTFLIX

    Η επίσημη εφαρμογή της ΕΡΤ ονομάζεται ERTflix και σας επιτρέπει να βλέπετε ταινίες και σειρές τόσο ζωντανά, όσο και on demand. Η εφαρμογή δανείζεται το όνομά της από την εφαρμογή του Netflix, καθώς αποτελεί μια καλή εναλλακτική για περιεχόμενο στα ελληνικά, αλλά και σε άλλες γλώσσες. Βρείτε ταινίες, σειρές, δείτε ζωντανά εκπομπές και άλλα πολλά στο Android σας.

  5. IPTV Extreme

    IPTV Extreme

    Με το IPTV Extreme, οι χρήστης Android θα έχουν στη διάθεσή τους τις καλύτερες ταινίες, σειρές, κινούμενα σχέδια και άλλα πολλά σε οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζει IPTV. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια λίστα IPTV και στη συνέχεια θα μπορείτε να δείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο παντού. Η εφαρμογή υποστηρίζει τη λειτουργία Chromecast, καθώς και άλλες χρήσιμες ρυθμίσεις προβολής.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας! Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών εν…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…