Οι Καλύτερες Live TV Streaming Εφαρμογές για να βλέπετε Τηλεόραση

Θέλετε να βλέπετε τηλεόραση ζωντανά στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές live streaming που συγκεντρώσαμε για εσάς!

Αν δε θέλετε να χάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές ή τα τελευταία επεισόδια των σειρών που παρακολουθείτε, δοκιμάστε να τα δείτε ζωντανά στο Android smartphone σας.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών live streaming που σας επιτρέπουν να συντονίζεστε ζωντανά στα αγαπημένα σας κανάλια για να βλέπετε το περιεχόμενό του παντού.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δίκτυο WiFi, καθώς οι περισσότερες από τις εφαρμογές live tv streaming είναι δωρεάν.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους και μετατρέψτε το Android τηλέφωνο ή tablet σας σε τηλεόραση!

  1. IPTV

    IPTV

    Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο IPTV μπορείτε να βρείτε και να παρακολουθήσετε όλα τα αγαπημένα σας κανάλια, μέσα από την οθόνη του Android σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργείτε λίστες με τα κανάλια της επιλογής σας και να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας σειρές, ταινίες και εκπομπές, όπου κι αν είστε, έχοντας μόνο μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο.

  2. Greece TV & Radio

    Greece TV & Radio

    Αν αναζητάτε μια εφαρμογή που να περιλαμβάνει μόνο ελληνικές επιλογές καναλιών, το Greek TV and Radio είναι για εσάς. Όπως λέει και το όνομά του, στο δωρεάν αυτό εργαλείο θα βρείτε τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά κανάλια, καθώς και πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, για να τους απολαμβάνετε όπου κι αν βρίσκεστε.

  3. ΑΝΤ1 TV

    ΑΝΤ1 TV

    Αν τώρα θέλετε να μένετε συντονισμένοι στο κανάλι του ANT1 από το Android σας, δοκιμάστε να κατεβάσετε δωρεάν την επίσημη εφαρμογή του δημοφιλούς καναλιού. Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα του ANT1, πληροφορίες για τις εκπομπές και τις σειρές του καναλιού, βίντεο on demand, μια λειτουργία ζωντανής αναμετάδοση του προγράμματος του ANT1, καθώς και αποκλειστικό περιεχόμενο.

  4. ERTFLIX

    ERTFLIX

    Η επίσημη εφαρμογή της ΕΡΤ ονομάζεται ERTflix και σας επιτρέπει να βλέπετε ταινίες και σειρές τόσο ζωντανά, όσο και on demand. Η εφαρμογή δανείζεται το όνομά της από την εφαρμογή του Netflix, καθώς αποτελεί μια καλή εναλλακτική για περιεχόμενο στα ελληνικά, αλλά και σε άλλες γλώσσες. Βρείτε ταινίες, σειρές, δείτε ζωντανά εκπομπές και άλλα πολλά στο Android σας.

  5. IPTV Extreme

    IPTV Extreme

    Με το IPTV Extreme, οι χρήστης Android θα έχουν στη διάθεσή τους τις καλύτερες ταινίες, σειρές, κινούμενα σχέδια και άλλα πολλά σε οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζει IPTV. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια λίστα IPTV και στη συνέχεια θα μπορείτε να δείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο παντού. Η εφαρμογή υποστηρίζει τη λειτουργία Chromecast, καθώς και άλλες χρήσιμες ρυθμίσεις προβολής.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας

Σας αρέσει να καταγράφετε τις συνήθειες σας; Αναζητάτε εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δωρεάν εργαλεία που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές παρακολούθησης συνηθειών, είναι χρήσιμα εργαλεία με χ…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Σύντομων Βίντεο για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Σύντομων Βίντεο για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Θέλετε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε σύντομα βίντεο στο κινητό σας; Αναζητάτε εφαρμογές για να μοιραστείτε τις δημιουργίες; Παρακάτω θα βρείτε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές του είδους. Οι εφαρμογές σύντομων βίντεο είναι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο Androidlist, με εκ…