Οι Καλύτερες Live TV Streaming Εφαρμογές για να βλέπετε Τηλεόραση

Θέλετε να βλέπετε τηλεόραση ζωντανά στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές live streaming που συγκεντρώσαμε για εσάς!

Αν δε θέλετε να χάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές ή τα τελευταία επεισόδια των σειρών που παρακολουθείτε, δοκιμάστε να τα δείτε ζωντανά στο Android smartphone σας.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών live streaming που σας επιτρέπουν να συντονίζεστε ζωντανά στα αγαπημένα σας κανάλια για να βλέπετε το περιεχόμενό του παντού.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δίκτυο WiFi, καθώς οι περισσότερες από τις εφαρμογές live tv streaming είναι δωρεάν.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους και μετατρέψτε το Android τηλέφωνο ή tablet σας σε τηλεόραση!

 1. IPTV

  IPTV

  Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο IPTV μπορείτε να βρείτε και να παρακολουθήσετε όλα τα αγαπημένα σας κανάλια, μέσα από την οθόνη του Android σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργείτε λίστες με τα κανάλια της επιλογής σας και να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας σειρές, ταινίες και εκπομπές, όπου κι αν είστε, έχοντας μόνο μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο.

 2. Greece TV & Radio

  Greece TV & Radio

  Αν αναζητάτε μια εφαρμογή που να περιλαμβάνει μόνο ελληνικές επιλογές καναλιών, το Greek TV and Radio είναι για εσάς. Όπως λέει και το όνομά του, στο δωρεάν αυτό εργαλείο θα βρείτε τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά κανάλια, καθώς και πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, για να τους απολαμβάνετε όπου κι αν βρίσκεστε.

 3. ΑΝΤ1 TV

  ΑΝΤ1 TV

  Αν τώρα θέλετε να μένετε συντονισμένοι στο κανάλι του ANT1 από το Android σας, δοκιμάστε να κατεβάσετε δωρεάν την επίσημη εφαρμογή του δημοφιλούς καναλιού. Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα του ANT1, πληροφορίες για τις εκπομπές και τις σειρές του καναλιού, βίντεο on demand, μια λειτουργία ζωντανής αναμετάδοση του προγράμματος του ANT1, καθώς και αποκλειστικό περιεχόμενο.

 4. ERTFLIX

  ERTFLIX

  Η επίσημη εφαρμογή της ΕΡΤ ονομάζεται ERTflix και σας επιτρέπει να βλέπετε ταινίες και σειρές τόσο ζωντανά, όσο και on demand. Η εφαρμογή δανείζεται το όνομά της από την εφαρμογή του Netflix, καθώς αποτελεί μια καλή εναλλακτική για περιεχόμενο στα ελληνικά, αλλά και σε άλλες γλώσσες. Βρείτε ταινίες, σειρές, δείτε ζωντανά εκπομπές και άλλα πολλά στο Android σας.

 5. IPTV Extreme

  IPTV Extreme

  Με το IPTV Extreme, οι χρήστης Android θα έχουν στη διάθεσή τους τις καλύτερες ταινίες, σειρές, κινούμενα σχέδια και άλλα πολλά σε οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζει IPTV. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια λίστα IPTV και στη συνέχεια θα μπορείτε να δείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο παντού. Η εφαρμογή υποστηρίζει τη λειτουργία Chromecast, καθώς και άλλες χρήσιμες ρυθμίσεις προβολής.

Τα Καλύτερα AI Εργαλεία Επεξεργασίας Βίντεο για Android για τη Δημιουργία Βίντεο Υψηλής Ποιότητας
Τα Καλύτερα AI Εργαλεία Επεξεργασίας Βίντεο για Android για τη Δημιουργία Βίντεο Υψηλής Ποιότητας

Η τεχνολογία ΑΙ εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας όλο και περισσότερες επιλογές δημιουργίας και επεξεργασίας περιεχομένου με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Εκτός από τη δημιουργία κειμένου, με την τεχνολογία ΑΙ μπορείτε να δημιουργήσετε πλέον και μουσική, αλλά…

Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους
Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Θέλετε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις και τα reels σας στο Instagram αποκλειστικά και μόνο με τους στενούς σας φίλους; Η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει πλέον να το κάνετε! Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, με εκα…

Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android
Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Θέλετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο smartphone Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Hotspot για Android για να Βελτιώσετε τη Σύνδεση σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Hotspot για Android για να Βελτιώσετε τη Σύνδεση σας

Στις μέρες μας, το ίντερνετ είναι απαραίτητο για όλες μας τις εργασίες και μια καλή σύνδεση WiFi με γρήγορες ταχύτητες εγγυάται ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σταθερή σύνδεση του σπιτιού ή του γραφείου σας, δοκιμάστε να μεταμορφώσετε το Androi…

Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android
Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android

Θέλετε να επισημάνετε ένα από το σχόλια σε κάποια από τις δημοσιεύσεις σας στην εφαρμογή του TikTok του Android σας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με πολύ απλό τρόπο! Η εφαρμογή του TikTok ακολουθεί το παράδειγμα μεγάλων εφαρμογών όπως του Instagram και του YouTube, προσφέροντας…