Οι Καλύτερες Live TV Streaming Εφαρμογές για να βλέπετε Τηλεόραση

Θέλετε να βλέπετε τηλεόραση ζωντανά στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές live streaming που συγκεντρώσαμε για εσάς!

Αν δε θέλετε να χάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές ή τα τελευταία επεισόδια των σειρών που παρακολουθείτε, δοκιμάστε να τα δείτε ζωντανά στο Android smartphone σας.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών live streaming που σας επιτρέπουν να συντονίζεστε ζωντανά στα αγαπημένα σας κανάλια για να βλέπετε το περιεχόμενό του παντού.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δίκτυο WiFi, καθώς οι περισσότερες από τις εφαρμογές live tv streaming είναι δωρεάν.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους και μετατρέψτε το Android τηλέφωνο ή tablet σας σε τηλεόραση!

 1. IPTV

  IPTV

  Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο IPTV μπορείτε να βρείτε και να παρακολουθήσετε όλα τα αγαπημένα σας κανάλια, μέσα από την οθόνη του Android σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργείτε λίστες με τα κανάλια της επιλογής σας και να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας σειρές, ταινίες και εκπομπές, όπου κι αν είστε, έχοντας μόνο μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο.

 2. Greece TV & Radio

  Greece TV & Radio

  Αν αναζητάτε μια εφαρμογή που να περιλαμβάνει μόνο ελληνικές επιλογές καναλιών, το Greek TV and Radio είναι για εσάς. Όπως λέει και το όνομά του, στο δωρεάν αυτό εργαλείο θα βρείτε τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά κανάλια, καθώς και πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, για να τους απολαμβάνετε όπου κι αν βρίσκεστε.

 3. ΑΝΤ1 TV

  ΑΝΤ1 TV

  Αν τώρα θέλετε να μένετε συντονισμένοι στο κανάλι του ANT1 από το Android σας, δοκιμάστε να κατεβάσετε δωρεάν την επίσημη εφαρμογή του δημοφιλούς καναλιού. Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα του ANT1, πληροφορίες για τις εκπομπές και τις σειρές του καναλιού, βίντεο on demand, μια λειτουργία ζωντανής αναμετάδοση του προγράμματος του ANT1, καθώς και αποκλειστικό περιεχόμενο.

 4. ERTFLIX

  ERTFLIX

  Η επίσημη εφαρμογή της ΕΡΤ ονομάζεται ERTflix και σας επιτρέπει να βλέπετε ταινίες και σειρές τόσο ζωντανά, όσο και on demand. Η εφαρμογή δανείζεται το όνομά της από την εφαρμογή του Netflix, καθώς αποτελεί μια καλή εναλλακτική για περιεχόμενο στα ελληνικά, αλλά και σε άλλες γλώσσες. Βρείτε ταινίες, σειρές, δείτε ζωντανά εκπομπές και άλλα πολλά στο Android σας.

 5. IPTV Extreme

  IPTV Extreme

  Με το IPTV Extreme, οι χρήστης Android θα έχουν στη διάθεσή τους τις καλύτερες ταινίες, σειρές, κινούμενα σχέδια και άλλα πολλά σε οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζει IPTV. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια λίστα IPTV και στη συνέχεια θα μπορείτε να δείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο παντού. Η εφαρμογή υποστηρίζει τη λειτουργία Chromecast, καθώς και άλλες χρήσιμες ρυθμίσεις προβολής.

Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας
Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Θέλετε να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά να συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός παρουσιάζει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποκρύψετε αποτελεσματικά τον λογαριασμό σας. Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύ…

Οι Καλύτερες AI Face Swap Εφαρμογές για Android για Διασκεδαστικές Φωτογραφίες
Οι Καλύτερες AI Face Swap Εφαρμογές για Android για Διασκεδαστικές Φωτογραφίες

Θέλετε να δοκιμάσετε να προσθέσετε το πρόσωπο σας σε κάποια φωτογραφία; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές face swap που χρησιμοποιούν την τεχνολογία AI για τις πιο διασκεδαστικές φωτογραφίες! Οι εφαρμογές face swap είναι μία νέα δημοφιλής κατηγορία εφαρμογών, που σας επιτρέπει …

Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok
Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λο…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Virtual AI Friend που Πρέπει να Δοκιμάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Virtual AI Friend που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Θέλετε να αποκτήσετε έναν νέο, ψηφιακό φίλο στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε μία από τις φουτουριστικές εφαρμογές ΑΙ που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο! Η τεχνολογία ΑΙ προσφέρει διάφορες υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα μας. Από τη δημιουργία περιεχομένου…

Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp
Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp

Θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μία συγκεκριμένη συνομιλία του WhatsApp και να την αποκρύψετε από τη λίστα σας; Δοκιμάστε να την κλειδώσετε με τα βήματα του σημερινού μας οδηγού. Το WhatsApp σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχοντας…