Πώς να κατεβάσετε τα βίντεο του TikTok στο Android σας

Είστε χρήστες του TikTok και αναρωτιέστε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας βίντεο  στο Android σας;  Το άρθρο αυτό είναι για εσάς!

Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργείτε σύντομα βίντεο με ή χωρίς ήχο και να τα μοιράζεστε άμεσα με τους ακόλουθούς σας.

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες του TikTok που αναζητούν τρόπους για να κατεβάσουν τα αγαπημένα τους βίντεο στο Android σας.

Βρείτε παρακάτω τρεις αποτελεσματικούς τρόπους λήψης βίντεο των TikTok και σώστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο άμεσα στο κινητό σας.

Λήψη Βίντεο Μέσω της Εφαρμογής

Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας βίντεο, προσφέροντας μια ρύθμιση λήψης στο μενού της.

Για να αποθηκεύσετε το βίντεο της επιλογής σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok.
  • Βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.
  • Πατήστε το κουμπί Share και επιλέξτε Save Video.

Λήψη Βίντεο Μέσω Email

Ένας άλλος τρόπος λήψης των αγαπημένων σας βίντεο του TikTok είναι μέσω email. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να στείλετε το βίντεο που θέλετε στο email σας μέσα από την εφαρμογή και να το λάβετε σε μορφή mp4.

Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok.
  • Βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.
  • Πατήστε το κουμπί Share και επιλέξτε Email.

Λήψη Βίντεο Μέσω του Κατάλληλου Εργαλείου

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία χρήσιμων εργαλείων για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής του TikTok. Κάποια από αυτά σας επιτρέπουν να κάνετε δωρεάν λήψη των αγαπημένων σας βίντεο.

Εμείς σας προτείνουμε τις εφαρμογές Downloader for Tik Tok και Video Downloader for TikTok με τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας βίντεο του TikTok με απλές κινήσεις.

Επιλέξτε την εφαρμογή που προτιμάτε και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok.
  • Βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.
  • Πατήστε το κουμπί Share και επιλέξτε Copy Link.

Στη συνέχεια, ανοίξτε τη βοηθητική εφαρμογή και κάντε τις παρακάτω ενέργειες:

  • Επικολλήστε τον σύνδεσμο του βίντεο που αντιγράψατε προηγουμένως.
  • Επιλέξτε το μέγεθος και τη μορφή που επιθυμείτε.
  • Κάντε λήψη στο Android σας.
  1. Downloader for Tik Tok

    Downloader for Tik Tok

    Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα αγαπημένα σας βίντεο του TikTok στο κινητό σας. Απλά αντιγράψτε τον σύνδεσμο του αγαπημένου σας περιεχομένου, κάντε επικόλληση στο περιβάλλον της εφαρμογής και αποθηκεύστε τα βίντεο στο Android σας.

  2. Video Downloader for TikTok - No Watermark

    Video Downloader for TikTok – No Watermark

    Η εφαρμογή αυτή κάνει ό,τι ακριβώς λέει το όνομα της: σας επιτρέπει να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας βίντεο του TikTok στο smartphone σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του βίντεο για να κάνετε δωρεάν λήψη.

Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας
Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας

Θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στην εφαρμογή του TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε. Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το κοινό σας. Αν θέλετε να συ…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram

Θέλετε να κατεβάσετε κάποιο βίντεο που λάβατε σε ένα ιδιωτικό κανάλι του Telegram; Δοκιμάστε έναν από τους παρακάτω τρόπους στο κινητό σας. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας. Όταν όμως ανταλλάζετε…

Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε
Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε

Χρησιμοποιείτε το Telegram για την επικοινωνία σας; Μήπως σταμάτησε να λειτουργεί; Μάθετε πώς να το φτιάξετε με τις οδηγίες που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές, έτσι και το Telegram, κάποιες φορές μπορεί να κολλήσει ή να σταματήσει να λειτ…

Πώς να Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης του Instagram στα Android
Πώς να Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης του Instagram στα Android

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον λογαριασμό σας στο Instagram; Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου! Το Instagram έχει πλέον εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, και προσφέρει διάφορες λειτουργίες υποστήριξης στους χρήστες του. …

Πώς να Αλλάξετε τη Γλώσσα του Instagram στα Android
Πώς να Αλλάξετε τη Γλώσσα του Instagram στα Android

Θέλετε να αλλάξετε τη γλώσσα του Instagram στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα! Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει περιεχόμενο σε όλες τις γλώσσες, με δημιουργούς από όλο τον κόσμο. Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι επίσημα στα αγγλικά, αυτό όμω…