Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να έχετε WiFi όπου κι αν βρίσκεστε

Είστε εξαρτημένοι από το διαδίκτυο; Οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς!

Στις μέρες μας, είμαστε περισσότερο από ποτέ συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, είτε μέσα από τους υπολογιστές σας, είτε από την οθόνη των Android μας.

Ακόμη κι αν δεν είστε λάτρεις της τεχνολογίας, η καραντίνα του κορονοϊού οδήγησε πολλούς από εμάς στην τηλεεργασία και τηλεκπαίδευση, πράγμα που κάνει τη σύνδεσή μας στο διαδίκτυο απαραίτητη.

Τα περισσότερα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν δωρεάν δεδομένα 3G ή 4G, τα οποία δεν είναι συνήθως αρκετά για να κάνετε βιντεοκλήσεις ή άλλες ενέργειες που απαιτούν περισσότερους πόρους.

Για αυτό καλό θα ήταν να προτιμάτε τα δίκτυα WiFi για τις πιο απαιτητικές λειτουργίες. Αν δεν έχετε καλό σήμα στο σπίτι σας ή αν αναζητάτε μια δωρεάν επιλογή στο χώρο σας, στο AndroidList θα βρείτε πολλές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να έχετε WiFi όπου κι αν βρίσκεστε.

Επιλέξτε ανάμεσα από εργαλεία εύρεσης δικτύων WiFi και συνδεθείτε άμεσα στα καλύτερα δίκτυα στο Android σας.

Πώς λειτουργούν τα εργαλεία εύρεσης δικτύων WiFi;

Τα έξυπνα εργαλεία εντοπισμού δικτύων WiFi αναζητούν και βρίσκουν τα δίκτυα WiFi της περιοχής σας, συμπεριλαμβανομένων χρήσιμων πληροφοριών. Μάθετε την ταχύτητα του κάθε δικτύου, εντοπίστε δωρεάν hotspots και μείνετε συνδεδεμένοι όπου κι αν είστε.

Οι εφαρμογές αυτές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε όσους ταξιδεύουν για λόγους εργασίας σε διαφορετικές χώρες, καθώς θα μπορούν να εντοπίζουν τα καλύτερα δίκτυα WiFi, χωρίς να επιβαρύνονται με τις χρεώσεις δεδομένων.

Εμείς σας προτείνουμε τις παρακάτω εφαρμογές, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

  1. Avast Wi-Fi Finder

    Avast Wi-Fi Finder

    Το χρήσιμο αυτό εργαλείο φέρει την υπογραφή της Avast και υπόσχεται να σας δώσει πρόσβαση σε ένα δίκτυο WiFi όπου κι αν είστε. Βρείτε τα κοντινότερα σημεία WiFi, μαζί με τους κωδικούς τους και πλοηγηθείτε άμεσα στο διαδίκτυο.

  2. Instabridge - Free WiFi

    Instabridge – Free WiFi

    Η κοινότητα του Instabridge έχει ως στόχο της να μοιραστεί με τα μέλη της τα στοιχεία των δικτύων WiFi σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Απλά ανοίξτε τον χρήσιμο αυτόν αναλυτή δικτύου για να εντοπίσετε τα πλησιέστερα σημεία WiFi και προσθέστε τα δικά σας δίκτυα.

  3. osmino Wi-Fi: free WiFi

    osmino Wi-Fi: free WiFi

    Μέσω αυτής της εφαρμογής θα έχετε πρόσβαση σε έναν διαδραστικό χάρτη που παρουσιάζει διάφορα σημεία με δίκτυα WiFi. Η εφαρμογή προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για κάθε δίκτυο και ενημερώνεται συχνά με νέο περιεχόμενο.

  4. WiFi Map — Passwords

    WiFi Map — Passwords

    Ο έξυπνος αυτός χάρτης παρουσιάζει τα δίκτυα WiFi σε πολλές και διάφορες πόλεις του κόσμου. Η εφαρμογή λειτουργεί περισσότερο ως μια βάση δεδομένων, για να βρείτε και να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο WiFi ακόμη και σε απομονωμένα σημεία.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας! Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών εν…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας
Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας

Θέλετε να παρακολουθείτε τηλεόραση ζωντανά στο Android σας; Αναζητάτε ένα δωρεάν εργαλείο IPTV για να μη χάνετε τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές; Οι σημερινές μας εφαρμογές IPTV είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Οι εφαρμογές IPTV μεταμορφώνουν τα Android μας σε τηλεοράσεις…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android

Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του Android σας; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση σε λογαριασμούς όλων των ειδών. Ενεργοπο…