Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να έχετε WiFi όπου κι αν βρίσκεστε

Είστε εξαρτημένοι από το διαδίκτυο; Οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς!

Στις μέρες μας, είμαστε περισσότερο από ποτέ συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, είτε μέσα από τους υπολογιστές σας, είτε από την οθόνη των Android μας.

Ακόμη κι αν δεν είστε λάτρεις της τεχνολογίας, η καραντίνα του κορονοϊού οδήγησε πολλούς από εμάς στην τηλεεργασία και τηλεκπαίδευση, πράγμα που κάνει τη σύνδεσή μας στο διαδίκτυο απαραίτητη.

Τα περισσότερα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν δωρεάν δεδομένα 3G ή 4G, τα οποία δεν είναι συνήθως αρκετά για να κάνετε βιντεοκλήσεις ή άλλες ενέργειες που απαιτούν περισσότερους πόρους.

Για αυτό καλό θα ήταν να προτιμάτε τα δίκτυα WiFi για τις πιο απαιτητικές λειτουργίες. Αν δεν έχετε καλό σήμα στο σπίτι σας ή αν αναζητάτε μια δωρεάν επιλογή στο χώρο σας, στο AndroidList θα βρείτε πολλές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να έχετε WiFi όπου κι αν βρίσκεστε.

Επιλέξτε ανάμεσα από εργαλεία εύρεσης δικτύων WiFi και συνδεθείτε άμεσα στα καλύτερα δίκτυα στο Android σας.

Πώς λειτουργούν τα εργαλεία εύρεσης δικτύων WiFi;

Τα έξυπνα εργαλεία εντοπισμού δικτύων WiFi αναζητούν και βρίσκουν τα δίκτυα WiFi της περιοχής σας, συμπεριλαμβανομένων χρήσιμων πληροφοριών. Μάθετε την ταχύτητα του κάθε δικτύου, εντοπίστε δωρεάν hotspots και μείνετε συνδεδεμένοι όπου κι αν είστε.

Οι εφαρμογές αυτές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε όσους ταξιδεύουν για λόγους εργασίας σε διαφορετικές χώρες, καθώς θα μπορούν να εντοπίζουν τα καλύτερα δίκτυα WiFi, χωρίς να επιβαρύνονται με τις χρεώσεις δεδομένων.

Εμείς σας προτείνουμε τις παρακάτω εφαρμογές, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

 1. Avast Wi-Fi Finder

  Avast Wi-Fi Finder

  Το χρήσιμο αυτό εργαλείο φέρει την υπογραφή της Avast και υπόσχεται να σας δώσει πρόσβαση σε ένα δίκτυο WiFi όπου κι αν είστε. Βρείτε τα κοντινότερα σημεία WiFi, μαζί με τους κωδικούς τους και πλοηγηθείτε άμεσα στο διαδίκτυο.

 2. Instabridge - Free WiFi

  Instabridge – Free WiFi

  Η κοινότητα του Instabridge έχει ως στόχο της να μοιραστεί με τα μέλη της τα στοιχεία των δικτύων WiFi σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Απλά ανοίξτε τον χρήσιμο αυτόν αναλυτή δικτύου για να εντοπίσετε τα πλησιέστερα σημεία WiFi και προσθέστε τα δικά σας δίκτυα.

 3. osmino Wi-Fi: free WiFi

  osmino Wi-Fi: free WiFi

  Μέσω αυτής της εφαρμογής θα έχετε πρόσβαση σε έναν διαδραστικό χάρτη που παρουσιάζει διάφορα σημεία με δίκτυα WiFi. Η εφαρμογή προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για κάθε δίκτυο και ενημερώνεται συχνά με νέο περιεχόμενο.

 4. WiFi Map — Passwords

  WiFi Map — Passwords

  Ο έξυπνος αυτός χάρτης παρουσιάζει τα δίκτυα WiFi σε πολλές και διάφορες πόλεις του κόσμου. Η εφαρμογή λειτουργεί περισσότερο ως μια βάση δεδομένων, για να βρείτε και να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο WiFi ακόμη και σε απομονωμένα σημεία.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Επεξεργασίας Φωτογραφιών που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Επεξεργασίας Φωτογραφιών που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να βελτιώσετε τις φωτογραφίες που τραβάτε με το Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω δωρεάν εργαλεία επεξεργασίας εικόνων που συγκεντρώσαμε για εσάς! Στις μέρες μας, οι περισσότερες συσκευές Android διαθέτουν κάμερες υψηλής ανάλυσης, αντικαθιστώντας για πολλούς α…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να έχετε WiFi όπου κι αν βρίσκεστε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να έχετε WiFi όπου κι αν βρίσκεστε

Είστε εξαρτημένοι από το διαδίκτυο; Οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς! Στις μέρες μας, είμαστε περισσότερο από ποτέ συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, είτε μέσα από τους υπολογιστές σας, είτε από την οθόνη των Android μας. Ακόμη κι αν δεν είστε λάτρεις της τεχνο…

Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Τηλεδιασκέψεων για Βιντεοκλήσεις
Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Τηλεδιασκέψεων για Βιντεοκλήσεις

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας, με τη χώρα να βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε υποχρεωτικό lockdown. Οι εφαρμογές τηλεδιασκέψεων είναι τώρα περισσότερο χρήσιμες από ποτέ, καθώς μας επιτρέπουν να μένουμε σε επικοινωνία, τόσο με την οικογένειά μας, …

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον περιηγητή Tor για ασφαλές σερφάρισμα στο Android σας
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον περιηγητή Tor για ασφαλές σερφάρισμα στο Android σας

Ο περιηγητής Tor είναι μία από τις ασφαλέστερες επιλογές περιήγησης, με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δημοφιλές εργαλείο σας επιτρέπει να σερφάρετε με ασφάλεια στο διαδίκτυο, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας το Tor μπορείτε ν…

Πώς να ελέγξετε την ισχύ σήματος της ζώνης LTE / 4G στα Android
Πώς να ελέγξετε την ισχύ σήματος της ζώνης LTE / 4G στα Android

Αγοράσετε μια καινούρια συσκευή Android και θέλετε να ελέγξετε την απόδοση του σήματός του; Ο οδηγός αυτός είναι για εσάς! Πολλές φορές  συμβαίνει να μην έχουμε καλό σήμα σε κάποιον χώρο και αυτό οφείλεται κυρίως στα πιθανά προβήματα δικτύου της ζώνης LTE / 4G. Αν θέλετε να ε…