Πώς να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Εξαφάνισης Μηνυμάτων στο WhatsApp

Η νέα λειτουργία εξαφάνισης μηνυμάτων στο WhatsApp είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους της χρήστες της εφαρμογής κι αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη ρύθμισή της, το άρθρο αυτό είναι για εσάς.

Το WhatsApp αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία επικοινωνίας, προσφέροντας στους χρήστες του πολλές και διάφορες επιλογές επικοινωνίας.

Η δωρεάν εφαρμογή ενημερώθηκε πρόσφατα με νέο περιεχόμενο και σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης μηνυμάτων στις συνομιλίες σας.

Η νέα αυτή λειτουργία υπόσχεται να σας βοηθήσει να στέλνετε πιο ιδιωτικά μηνύματα στους συνομιλητές σας, αλλά και να εξασφαλίζετε χώρο μνήμης, σβήνοντας περιεχόμενο που μπορεί να μη σας χρειάζεται.

Μάθετε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τη νέα αυτή λειτουργία και βελτιώστε την επικοινωνία με τους φίλους σας.

Τί είναι η Λειτουργία Εξαφάνισης Μηνυμάτων;

Η νέα λειτουργία εξαφάνισης μηνυμάτων του WhatsApp είναι μια δωρεάν ρύθμιση που επίτρεπει στους χρήστες της εφαρμογής να στέλνουν μηνύματα, το οποία στη συνέχεια θα εξαφανίστουν αυτόματα.

Πιο συγκεκριμένα, αν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης μηνυμάτων μπορείτε να στέλνετε ένα μήνυμα, μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, το οποίο θα εξαφανιστεί σε επτά ημέρες.

Αυτό όμως δε σημαίνει πως ο συνομιλητής σας δεν μπορεί να αποθηκεύσει το μήνυμα που στείλετε, καθώς μπορεί πάντα να τραβήξει ένα στιγμιότυπο ή να δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας πριν σβηστεί το μήνυμα.

Η νέα αυτή λειτουργία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη μνήμη του Android τους, καθώς αν εξαφανίζονται τα μηνύματα που στέλνετε, οι συνομιλίες θα καταλαμβάνουν ακόμη λιγότερο χώρο.

Πώς να Ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Εξαφάνισης Μηνυμάτων

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης μηνυμάτων στο WhatsApp του Android σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε μια συνομιλία του WhatsApp.
  • Πατήστε πάνω στο όνομα του συνομιλητή σας.
  • Επιλέξτε Εξαφάνιση Μηνυμάτων.
  • Πατήστε συνέχεια και έπειτα ενεργοποίηση.

Να θυμάστε πως μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε τη νέα αυτή λειτουργία ακολουθώντας τα ίδια βήματα και επιλέγοντας απενεργοποίηση αντί για ενεργοποίηση.

Εσείς θα δοκιμάσετε τη νέα αυτή λειτουργία στις συνομιλίες σας στο WhatsApp; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια που ακολουθούν.

Για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του WhatsApp στο Android σας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων και κλήσεων, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με ένα κλικ!

Πώς να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Εξαφάνισης Μηνυμάτων στο WhatsApp
Πώς να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Εξαφάνισης Μηνυμάτων στο WhatsApp

Η νέα λειτουργία εξαφάνισης μηνυμάτων στο WhatsApp είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους της χρήστες της εφαρμογής κι αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη ρύθμισή της, το άρθρο αυτό είναι για εσάς. Το WhatsApp αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία επικοινωνίας, προσφέροντας σ…

Τώρα μπορείτε να προσθέσετε συντομεύσεις στο Instagram του Android σας
Τώρα μπορείτε να προσθέσετε συντομεύσεις στο Instagram του Android σας

Πριν λίγα χρόνια, τα Android πρόσθεσαν στο λειτουργικό τους σύστημα τις συντομεύσεις για την καλύτερη χρήση των εφαρμογών μας. Πιο συγκεκριμένα, η λειτουργία των συντομεύσεων σας επιτρέπει να αποκτάτε πρόσβαση σε άμεσες ενέργειες για την εξοικονόμηση χρόνου, σύροντας προς τα …

Η νέα λειτουργία των αυτοκόλλητων του WhatsApp στην έκδοση Beta
Η νέα λειτουργία των αυτοκόλλητων του WhatsApp στην έκδοση Beta

Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο εργαλείο σας επιτρέπει να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα, αλλά και άλλο περιεχόμενο, όπως εικόνες, βίντεο, emoji αλλά και αυτοκόλλητα. Η δημοφιλής εφαρμογή ενη…

Το Android 11 είναι εδώ: Συμβατές Συσκευές, Κύρια Χαρακτηριστικά και Λήψη σε Android
Το Android 11 είναι εδώ: Συμβατές Συσκευές, Κύρια Χαρακτηριστικά και Λήψη σε Android

Το Android 11 είναι εδώ κι αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για το νέο λειτουργικό σύστημα των Android πριν το κατεβάσετε στο κινητό σας, το άρθρο αυτό είναι για εσάς! Μετά από μήνες δοκιμών, η πολυαναμενόμενη έκδοση 11 των Android είναι επιτέλους διαθέσιμη στους χρήστες, προσφέρ…

Το Telegram Υποστηρίζει πλέον Βιντεοκλήσεις στα Android
Το Telegram Υποστηρίζει πλέον Βιντεοκλήσεις στα Android

Χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Telegram για την επικοινωνία σας; Τώρα μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσα από το περιβάλλον της δημοφιλούς εφαρμογής επικοινωνίας στο Android σας! Η εφαρμογή του Telegram διαφέρει από τις υπόλοιπες εφαρμογές του ε…