Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Τηλεδιασκέψεων για Βιντεοκλήσεις

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας, με τη χώρα να βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε υποχρεωτικό lockdown.

Οι εφαρμογές τηλεδιασκέψεων είναι τώρα περισσότερο χρήσιμες από ποτέ, καθώς μας επιτρέπουν να μένουμε σε επικοινωνία, τόσο με την οικογένειά μας, όσο και με τους συνεργάτες μας στη δουλειά.

Αν αναζητάτε το καλύτερο εργαλείο τηλεδιασκέψεων για δωρεάν βιντεοκλήσεις στο Android σας, η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς.

Βρείτε παρακάτω τις πέντε καλύτερες εφαρμογές του είδους και πραγματοποιήστε βιντεοκλήσεις στο smartphone σας εύκολα και εντελώς δωρεάν.

Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Τηλεδιασκέψεων για Βιντεοκλήσεις

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές επικοινωνίες, που ξεχώρισε κατά τη διάρκεια της καραντίνας είναι η εφαρμογή Zoom. Το έξυπνο εργαλείο τηλεδιασκέψεων αποτελεί την πρώτη επιλογή τηλεδιασκέψεων, και όχι άδικα, χάρη στο άμεσο περιβάλλον χρήσης.

Η εφαρμογή Skype είναι μια επίσης δημοφικής επιλογή. Αν ζείτε στο εξωτερικό ή επικοινωνείτε με φίλουν από άλλες χώρες, τότε πιθανότητα έχετε χρησιμοποιήσει ήδη το Skype. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε κλήσεις, αλλά και βιντεοκλήσεις εντελώς δωρεάν.

Αν τώρα προτιμάτε τις εφαρμογές της Google, το Google Meet είναι για εσάς. Το έξυπνο εργαλείο τηλεδιασκέψεων σας επιτρέπει να δημιουργείτε άμεσα δωμάτια για επικοινωνία με άλλους χρήστες της εφαρμογής.

Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει και το Slack. Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας σας επιτρέπει να μένετε σε επαφή με συναδέλφους, αλλά αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε και βιντεοκλήσεις.

Τέλος, από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει μια εφαρμογή με την υπογραφή της Microsoft, που σας επιτρέπει να δημιουργείτε συνεδρίες με ευκολία για να αλληλεπιδράστε με φίλους και συνεργάτες.

Βρείτε και τις πέντε εφαρμογές παρακάτω και κάντε δωρεάν λήψη μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

 1. ZOOM Cloud Meetings

  ZOOM Cloud Meetings

  Πρόκειται ίσως για την κορυφαία εφαρμογή του 2020 που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εικονικά δωμάτια συναντήσεων και να κάνετε βιντεοκλήσεις με τον πιο εύκολο τρόπο.

 2. Skype

  Skype

  Το Skype σας επιτρέπει να κάνετε κλήσεις και βιντεοκλήσεις αρκεί να έχετε έναν λογαριασμό στην εφαρμογή. Επιπλέον, σας επιτρέπει να βάζετε μονάδες για να εκτελείτε και πραγματικές τηλεφωνικές κλήσεις.

 3. Google Meet

  Google Meet

  Αν θέλετε προσκαλέσετε έως και 30 άτομα στις βιντεοκλήσεις σας, το Google Meet είναι για εσάς. Με το έξυπνο αυτό εργαλείο μπορείτε να οργανώνετε τηλεδιασκέψεις με ευκολία και εντελώς δωρεάν.

 4. Slack

  Slack

  Το χρήσιμο εργαλείο Slack σας επιτρέπει να συνομιλείτε γραπτά με τους συναδέλφους σας. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να πραγματοποιείτε και βιντεοκλήσεις δωρεάν.

 5. Microsoft Teams

  Microsoft Teams

  Πρόκειται για το επίσημο εργαλείο επικοινωνίας της Microsoft που απευθύνεται κυρίως σε συνεργάτες. Δημιουργήστε τον εικονικό σας χώρο, επικοινωνήστε με άλλους χρήστες και επεξεργαστείτε έγγραφα σε πραγματικό χρόνο.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Επεξεργασίας Φωτογραφιών που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Επεξεργασίας Φωτογραφιών που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να βελτιώσετε τις φωτογραφίες που τραβάτε με το Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω δωρεάν εργαλεία επεξεργασίας εικόνων που συγκεντρώσαμε για εσάς! Στις μέρες μας, οι περισσότερες συσκευές Android διαθέτουν κάμερες υψηλής ανάλυσης, αντικαθιστώντας για πολλούς α…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να έχετε WiFi όπου κι αν βρίσκεστε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να έχετε WiFi όπου κι αν βρίσκεστε

Είστε εξαρτημένοι από το διαδίκτυο; Οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς! Στις μέρες μας, είμαστε περισσότερο από ποτέ συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, είτε μέσα από τους υπολογιστές σας, είτε από την οθόνη των Android μας. Ακόμη κι αν δεν είστε λάτρεις της τεχνο…

Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Τηλεδιασκέψεων για Βιντεοκλήσεις
Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Τηλεδιασκέψεων για Βιντεοκλήσεις

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας, με τη χώρα να βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε υποχρεωτικό lockdown. Οι εφαρμογές τηλεδιασκέψεων είναι τώρα περισσότερο χρήσιμες από ποτέ, καθώς μας επιτρέπουν να μένουμε σε επικοινωνία, τόσο με την οικογένειά μας, …

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον περιηγητή Tor για ασφαλές σερφάρισμα στο Android σας
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον περιηγητή Tor για ασφαλές σερφάρισμα στο Android σας

Ο περιηγητής Tor είναι μία από τις ασφαλέστερες επιλογές περιήγησης, με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δημοφιλές εργαλείο σας επιτρέπει να σερφάρετε με ασφάλεια στο διαδίκτυο, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας το Tor μπορείτε ν…

Πώς να ελέγξετε την ισχύ σήματος της ζώνης LTE / 4G στα Android
Πώς να ελέγξετε την ισχύ σήματος της ζώνης LTE / 4G στα Android

Αγοράσετε μια καινούρια συσκευή Android και θέλετε να ελέγξετε την απόδοση του σήματός του; Ο οδηγός αυτός είναι για εσάς! Πολλές φορές  συμβαίνει να μην έχουμε καλό σήμα σε κάποιον χώρο και αυτό οφείλεται κυρίως στα πιθανά προβήματα δικτύου της ζώνης LTE / 4G. Αν θέλετε να ε…