Πώς να ελέγξετε την ισχύ σήματος της ζώνης LTE / 4G στα Android

Αγοράσετε μια καινούρια συσκευή Android και θέλετε να ελέγξετε την απόδοση του σήματός του; Ο οδηγός αυτός είναι για εσάς!

Πολλές φορές  συμβαίνει να μην έχουμε καλό σήμα σε κάποιον χώρο και αυτό οφείλεται κυρίως στα πιθανά προβήματα δικτύου της ζώνης LTE / 4G.

Αν θέλετε να ελέγξετε την ισχύ του σήματος στο δίκτυο 4G της συσκευής σας, υπάρχει τρόπος να το κάνετε με τη βοήθεια των κατάλληλων εργαλείων Android.

Βρείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους και ελέγξτε άμεσα την ισχύ σήματος της ζώνης LTE / 4G στο Android smartphone σας.

Εργαλεία Ελέγχου της Ζώνης LTE / 4G

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία δωρεάν εφαρμογών ελέγχου ταχύτητας που σας επιτρέπουν να ελέγχετε άμεσα την ισχύ σήματος του 4G στο Android σας. Τα εργαλεία αυτά μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα σε περίπτωση που χρειάζεστε το 4G σας για να κατεβάσετε έναν μεγάλο όγκο αρχείων ή απλά για την εργασία σας.

Μια από τις κορυφαίες εφαρμογές του είδους είναι το Signal Spy, ένα χρήσιμο εργαλείο που παρουσιάζει πολλές και διάφορες πληροφορίες για το δίκτυό σας. Μεταξύ άλλων, θα έχετε πρόσβαση σε δεδομένα σχετικά με την τεχνολογία του δικτύου σας (EDGE, HSPA, LTE), την ισχύ του σήματος, καθώς και τον φορέα δικτύου.

Το Network Cell Info Lite αποτελεί μια επίσης καλή επιλογή για τους χρήστες Android που θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυό τους. Η εφαρμογή προσφέρει έναν διαδραστικό χάρτη, που σας επιτρέπει να βρείτε και να επιλέξετε το σημείο με τον καλύτερο σήμα στο χώρο σας ή την περιοχή σας.

Αν τώρα αναζητάτε ένα εργαλείο που θα σας υποδεικνύει τον φορέα δικτύου με την περισσότερη κάλυψη στην περιοχή σας, η εφαρμογή LTE Discovery APK αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με το έξυπνο αυτό εργαλείο μπορείτε να αναλύσετε την ποιότητα του δικτύου σας και επιπλέον να διαλέξετε την εταιρία τηλεπικοινωνιών που προσφέρει το καλύτερο σήμα 4G στην περιοχή σας.

Βρείτε παρακάτω τις τρεις εφαρμογές που σας συστήνουμε και βελτιώστε αισθητά την ποιότητα του 4G στο Android σας! Μείνετε συνδεδεμένοι στο AndroidList για περισσότερα νέα και ειδήσεις από τον κόσμο των Android.

  1. Signal Spy (formerly Fi Spy)

    Signal Spy (formerly Fi Spy)

    Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την ισχύ του σήματος 4G στο Android σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το δίκτυό σας, ώστε να ελέγξετε αν υπάρχουν πιθανά προβλήματα με το δίκτυό σας.

  2. Network Cell Info Lite

    Network Cell Info Lite

    Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή ελέγχου ποιότητας δικτύου, που σας επιτρέπει να ελέγξτε τα στοιχεία της σύνδεσής σας, αλλά και να εντοπίσετε τα σημεία με το καλύτερο σήμα. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το GPS της συσκευής σας.

  3. LTE Discovery

    LTE Discovery

    Θέλετε να μάθετε ποιος φορέας δικτύου έχει την καλύτερη κάλυψη στην περιοχή σας; Το LTE Discovery είναι για εσάς! Με το αποτελεσματικό αυτό εργαλείο μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα ισχύ του δικτύου σας, καθώς και να δείτε ποια άλλα δίκτυα έχουν ικανοποιητική κάλυψη.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…