Η νέα λειτουργία “Hum to Search” της Google σας επιτρέπει να βρείτε τραγούδια

Σας έχει τύχει να κολλήσει ένα τραγούδι στο μυαλό σας, αλλά να μην μπορείτε να θυμηθείτε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη για να το κατεβάσετε στο Android σας; Η Google είναι εδώ για εσάς!

Η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης σας επιτρέπει πλέον να αναζητάτε και τραγούδια, με έναν πρωτοποριακό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, η Google λάνσαρε πρόσφατα τη λειτουργία Hum to Search που σας επιτρέπει να αναζητήσετε το μουσικό κομμάτι που θέλετε, απλά μουρμουρίζοντάς το!

Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και βρείτε πληροφορίες για τα αγαπημένα σας τραγούδια με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Αναζήτηση Τραγουδιών στο Google με το Hum to Search

Αν θέλετε να αναζητήσετε το τραγούδι που έχετε στο νου σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

  • Πηγαίνετε στην εφαρμογή ή στην ιστοσελίδα της Google.
  • Πατήστε το εικονίδιο με το μικρόφωνο.
  • Εκεί θα δείτε την επιλογή What is this song?
  • Πατήστε το κουμπί της αναζήτησης και στη συνέχεια μουρμουρήστε ή σφυρίξτε τη μελωδία που αναζητάτε.
  • Η Google θα βρει το τραγούδι για εσάς, παρουσιάζοντας μια λίστα αποτελεσμάτων.

Να θυμάστε πως θα έχετε 10-15 δευτερόλεπτα στη διάθεσή σας για να τραγουδήσετε τη μελωδία. Θα διαπιστώσετε πως δε χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα ακριβείς για να λάβετε τα σωστά αποτελέσματα.

Η νέα αυτή λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε 20 γλώσσες για τους χρήστες Android, αλλά αναμένεται να προσφέρει σύντομα τη δυνατότητα αναζήτησης τραγουδιών σε ακόμη περισσότερες γλώσσες.

Αν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Google Assistant στο Android σας, μπορείτε να αναζητήσετε ένα τραγούδι και με τη βοήθεια του βοηθού σας. Απλά πείτε Hey Google, what’s this song? και στη συνέχεια τραγουδήστε τη μελώδία για να λάβετε αποτελέσματα.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να βρείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια με τη βοήθεια της Google.

Για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής της Google, αλλά και το χρήσιμο εργαλείο Google Assistant στο Android σας, ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους και κάντε δωρεάν λήψη μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

  1. Google

    Google

    Η επίσημη εφαρμογή της Google που σας επιτρέπει να εκτελείτε αναζητήσεις μέσα από το Android σας. Απλά πληκτρολογήστε τη λέξη κλειδί που θέλετε και λάβετε άμεσα αποτελέσματα στην οθόνη σας.

  2. Google Assistant

    Google Assistant

    Το Google Assistant είναι ένα βοηθητικό εργαλείο με την υπογραφή της Google. Ο έξυπνος αυτός βοηθός σας βοηθά να εκτελείτε λείτουργίες με ακόμη πιο εύκολο τρόπο. Βρείτε πληροφορίες, στείλτε μηνύματα και πολλά άλλα, λέγοντας μόνο Hey Google.

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…