Τώρα μπορείτε να προσθέσετε συντομεύσεις στο Instagram του Android σας


Πριν λίγα χρόνια, τα Android πρόσθεσαν στο λειτουργικό τους σύστημα τις συντομεύσεις για την καλύτερη χρήση των εφαρμογών μας.

Πιο συγκεκριμένα, η λειτουργία των συντομεύσεων σας επιτρέπει να αποκτάτε πρόσβαση σε άμεσες ενέργειες για την εξοικονόμηση χρόνου, σύροντας προς τα κάτω το εικονίδιο μιας εφαρμογής.

Το Instagram μπορεί να καθυστέρησε να λανσάρει τις συντομεύσεις του, αλλά σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε 4 χρήσιμες συντομεύσεις στο Android σας.

Συντομεύσεις του Instagram των Android

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο έχει εκατομμύρια χρήστες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και ενημερώνεται συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά για την καλύτερη λειτουργία του.

Οι χρήστες Android θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να εκτελούν άμεσα διάφορες ενέργειες στο Instagram, απευθείας από την κεντρική οθόνη της συσκευής τους, μέσω των συντομεύσεων.

Αν έχετε ήδη ενεργοποιημένες τις συντομεύσεις σε άλλες εφαρμογές, ξέρετε πως μπορείτε να εκτελέσετε διάφορες ενέργειες με μια απλή κίνηση.

Όπως και στα άλλα εργαλεία του Android σας, έτσι και στο Instagram, θα μπορείτε να εκτελέσετε άμεσα 4 διαφορετικές λειτουργίες:

  • Ενεργοποίηση Κάμερας.
  • Δημιουργία Νέας Δημοσίευσης.
  • Προβολή Δραστηριότητας.
  • Μηνύματα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής του Instagram στο Android σας και να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω. Στη συνέχεια, επιλέξτε μία από τις παραπάνω ενέργειες, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή.

Η λειτουργία των συντομεύσεων είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε μερικούς χρήστες Android, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμη προς όλους μέσα σε λίγες μέρες.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να εκτελείτε ενέργειες στο Instagram, με ακόμη πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Εσείς χρησιμοποιείτε το Instagram για την επικοινωνία σας; Κι αν ναι, σκέφτεστε να ενεργοποιήσετε τις συντομεύσεις για ακόμη πιο γρήγορες ενέργειες; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια που ακολουθούν.

Για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram στο Android smartphone σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάντε δωρεάν λήψη μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Η εφαρμογή του Telegram θα λανσάρει σύντομα το νέο Premium πρόγραμμα στους χρήστες της και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε τα πάντα για τα προνόμια της αναβαθμισμένης αυτής έκδοσης. Το Telegram είναι ένα δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας, που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εφαρμο…

Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android
Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android

Το WhatsApp εξελίσσεται συνεχώς με νέες λειτουργίες ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία των χρηστών του. Η δημοφιλής εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα WhatsApp Communities ή Κοινότητες, που υπόσχονται να βελτιώσουν τις ομαδικές συνομιλίες. Η Meta θα ξεκινήσει τις…

Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok
Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok

To TikTok είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας για την κοινοποίηση σύντομων βίντεο μερικών δευτερολέπτων. Όπως όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και το TikTok, μπορεί να κρύβουν μερικούς κινδύνους σχετικά με την προστασία του απορρήτου…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram

Η εφαρμογή του Telegram είναι μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας των χρηστών Android, χάρη στο οργανωμένο και εύχρηστο περιβάλλον που προσφέρει στους χρήστες του. Η δημοφιλής εφαρμογή ανανεώθηκε πρόσφατα με νέες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότ…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …