WhatsApp στο Android Auto: Όλα όσα μπορείτε ή δεν μπορείτε να κάνετε


Το Android Auto είναι ένα έξυπνο σύστημα χρήσης των Android μας κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Ενεργοποιώντας το Android Auto θα είστε σε θέση να εκτελείτε ενέργειες στο Android σας, απευθείας από το αυτοκίνητό σας.

Οι περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές είναι συμβατές με το Android Auto, δίνοντας σας απόλυτη ελευθερία κινήσεων, για να παραμένετε συγκεντρωμένοι στην οδήγησή σας.

Το WhatsApp είναι μία από αυτές τις εφαρμογές και στο σημερινό μας άρθρο μπορείτε να μάθετε όλα όσα μπορείτε ή δεν μπορείτε να κάνετε με το Android Auto.

Ανάγνωση Μηνυμάτων στο WhatsApp

Αν λάβετε ένα νέο μήνυμα στο WhatsApp ενώ χρησιμοποιείτε το Android Auto, μπορείτε να το ανοίξτε πατώντας την οθόνη του αυτοκινήτου σας ή την οθόνη του κινητού σας. Στη συνέχεια, το Google Assistant θα σας διαβάσει αυτόματα το μήνυμα.

Αν δε θέλετε να πατήσετε πάνω στην οθόνη, μπορείτε να ζητήσετε τον βοηθό της Google να σας διαβάσει το μήνυμα. Να θυμάστε πως θα πρέπει να το ζητήσετε στα αγγλικά.

Αποστολή Απαντήσεων στο WhatsApp

Μόλις ολοκληρώσει την ανάγνωση του μηνύματος, ο βοηθός της Google θα σας ζητήσει αν θέλετε να στείλετε μια απάντηση στον συνομιλητή σας.

Αν απαντήσετε Ναι μπορείτε να υπαγορεύσετε το κείμενο που θέλετε να στείλετε και στη συνέχεια να ακούσετε αν το Google Assistant το έγραψε σωστά. Έπειτα, μπορείτε να επιλέξετε να θέλετε να κάνετε αλλαγή ή αποστολή.

Αποστολή Νέων Μηνυμάτων στο WhatsApp

Αν τώρα θέλετε να στείλετε ένα νέο μήνυμα σε κάποια από τις επαφές σας στο WhatsApp, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε ΟΚ Google και στη συνέχεια να ζητήσετε στο βοηθό σας να στείλει ένα νέο μήνυμα στη επαφή που θα επιλέξετε.

Στη συνέχεια, μπορείτε και πάλι να υπαγορεύσετε το μήνυμα που θέλετε και να κάνετε αποστολή ή επεξεργασία.

Σίγαση Μηνυμάτων στο WhatsApp

Οι διαρκείς ειδοποιήσεις μπορεί να γίνουν ενοχλητικές, ιδιαίτερα κατά την οδήγηση. Αν χρησιμοποιείτε το Android Auto θα έχετε τη δυνατότητα να τις απενεργοποιήσετε προσωρινά, πατώντας στο εικονίδιο με το κουδουνάκι.

Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε όλες τις ειδοποιήσεις του Android σας μπορείτε να το κάνετε στο πεδίο των ειδοποιήσεων του Android Auto.

Τί δεν μπορείτε να κάνετε;

Το Android Auto προσφέρει πολλές δυνατότητες για το WhatsApp, αλλά δυστυχώς δε σας επιτρέπει προς το παρόν να κάνετε κλήσεις, βιντεοκλήσεις ή να ακούσετε τα φωνητικά μηνύματα που λαμβάνετε.

Ακόμη, το σύστημα του Android Auto δεν αναγνωρίζει αυτοκόλλητα, φωτογραφίες, GIF ή άλλα πολυμέσα που μπορεί να λαμβάνετε στις συζητήσεις σας.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων και κλήσεων, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με ένα κλικ!

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…