Πώς να δημιουργήσετε εικονίδια εφαρμογών από τις φωτογραφίες σας

Τα Android διαφέρουν από τις υπόλοιπες συσκευές της αγοράς, καθώς σας επιτρέπουν να διαμορφώνετε το περιβάλλον τους με πολλά και διαφορετικά στοιχεία.

Αν αναζητάτε τρόπους για να κάνετε το smartphone σας ακόμη πιο ξεχωριστό, το άρθρο αυτό είναι για εσάς. Πιο συγκεκριμένα, στον σημερινό μας οδηγό θα μάθετε πώς μπορείτε να προσθέσετε τις φωτογραφίες που έχετε αποθηκευμένες στο Android σας ως εικονίδια των εφαρμογών σας.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και προσθέστε τις πιο αστείες και πρωτότυπες φωτογραφίες ως εικονίδια στις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Δημιουργία Προσωποποιημένων Εικονιδίων από Φωτογραφίες

Στο Androidlist θα βρείτε πολλές και διάφορες εφαρμογές για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος της συσκευής σας. Μία από αυτές είναι και το X Icon Changer.

Όπως λέει και το όνομά του, το συγκεκριμένο εργαλείο Android σας επιτρέπει να αλλάζετε τα εικονίδια των εφαρμογών σας με εύκολο τρόπο.

Αφού κάνετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο Android σας, θα διαπιστώσετε πως σας παρουσιάζει όλες τις εφαρμογές που έχετε αποθηκευμένες στο Android σας.

Για να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής που σας ενδιαφέρει, κάντε τις εξής ενέργειες:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή X Icon Changer.
  • Βρείτε και επιλέξετε την εφαρμογή που θέλετε να διαμορφώσετε.
  • Πηγαίνετε στην καρτέλα Photo.
  • Επιλέξτε αν θέλετε να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία ή αν προτιμάτε να διαλέξετε μια εικόνα από τη συλλογή σας.
  • Μόλις επιλέξετε την εικόνα που θέλετε, προσαρμόστε την στον κύκλο.
  • Πατήστε ΟΚ και είστε έτοιμοι!

Στη συνέχεια ελέγξτε πώς φαίνεται η εικόνα που επιλέξατε και πατήστε πάνω της για να ανοίξετε την εφαρμογή, όπως ακριβώς θα κάνατε και με την κανονική εφαρμογή.

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα που σας παρουσιάσαμε παρακάτω για να επιλέξετε μία νέα φωτογραφία ή ακόμη και κάποιο πακέτο εικονιδίων που μπορεί να έχετε κατεβάσει.

Η εφαρμογή X Icon Changer είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε τόσο σε νεότερες, όσο και σε παλιότερες συσκευές Android.

Για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής στο Android smartphone σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάντε δωρεάν λήψη μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

  1. X Icon Changer - Customize App Icon & Shortcut

    X Icon Changer – Customize App Icon & Shortcut

    Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να διαμορφώσετε τα εικονίδια όλων των εφαρμογών του Android σας. Κάντε δωρεάν λήψη του X Icon Changer, επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να επεξεργαστείτε και στη συνέχεια διαλέξτε την εικόνα που θέλετε να ορίσετε ως κύριο εικονίδιο. Να θυμάστε πως μπορείτε να επεξεργαστείτε όλες τις εφαρμογές του κινητού σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…