Πώς να χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία αναζήτησης του WhatsApp

Το WhatsApp αποτελεί μία από τα δημοφιλέστερα εργαλεία επικοινωνίας, και όχι άδικα, καθώς πρόκειται για μία από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους.

Η εφαρμογή που φέρει πλέον την υπογραφή του Facebook, ενημερώνεται συχνά με νέο περιεχόμενο και βελτιωμένες ρυθμίσεις, κάνοντας τη χρήση της ακόμη πιο εύκολη και λειτουργική.

Πρόσφατα, το κορυφαίο εργαλείο επικοινωνίας πρόσθεσε μια νέα λειτουργία αναζήτησης στην εφαρμογή. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του WhatsApp θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να αναζητούν περιεχόμενο ανά είδος, επαφή ή ακόμη και λέξη κλειδί.

Οι χρήστες της έκδοσης beta του WhatsApp, ίσως ήδη να γνωρίζουν τη νέα αυτή λειτουργία. Αν όμως χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο αναζήτησης για πρώτη φορά, ο οδηγός αυτός μπορεί να σας φανεί χρήσιμος.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να αναζητήσετε περιεχόμενο στα μηνύματα του WhatsApp και βρείτε άμεσα όποια πληροφορία κι αν ψάχνετε.

Αναζήτηση Περιεχομένου στο WhatsApp των Android

Αν χρησιμοποιείτε καθημερινά το WhatsApp για την επικοινωνία σας, τότε ίσως κι εσείς, όπως κι εμείς, να έχετε πολλά μηνύματα αποθηκευμένα στο Android σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε κάποια συγκεκριμένη φωτογραφία ή μήνυμα που μπορεί να χρειάζεστε.

Με τη νέα λειτουργία αναζήτησης του WhatsApp μπορείτε να βρείτε άμεσα ό,τι κι αν ψάχνετε, κάνοντας τις παρακάτω ενέργειες:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
  • Πιέστε το εικονίδιο με τον μεγεθυντικό φακό.
  • Επιλέξτε το είδος του περιεχομένου που θέλετε να αναζητήσετε.
  • Πληκτρολογήστε τη λέξη κλειδί.
  • Ελέγξτε τα αποτελέσματα της αναζήτησης για να βρείτε την πληροφορία που σας ενδιαφέρει.

 

Τόσο απλά! Η εφαρμογή σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε εικόνες, βίντεο, υπερσυνδέσμους, GIF, αρχεία ήχου ή ακόμη και έγγραφα.

Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να γίνει αναζητώντας το όνομα του συνομιλητή σας, σε περίπτωση που δεν αναζητάτε έναν συγκεκριμένο τύπο αρχείου.

Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Android και το μόνο που έχετε να κάνετε για να την αποκτήσετε είναι να ενημερώσετε την εφαρμογή στην τελευταία της έκδοση.

Εσείς χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την επικοινωνία σας; Ποιες λειτουργίες νομίζετε ότι θα βελτιώσουν τη χρήση του; Πείτε μας στα σχόλια που ακολουθούν.

Για να αποκτήσετε τη δωρεάν την εφαρμογή επικοινωνίας στο Android σας, ακολουθληστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων και κλήσεων, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με ένα κλικ!

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…