Πώς να χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία αναζήτησης του WhatsApp

Το WhatsApp αποτελεί μία από τα δημοφιλέστερα εργαλεία επικοινωνίας, και όχι άδικα, καθώς πρόκειται για μία από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους.

Η εφαρμογή που φέρει πλέον την υπογραφή του Facebook, ενημερώνεται συχνά με νέο περιεχόμενο και βελτιωμένες ρυθμίσεις, κάνοντας τη χρήση της ακόμη πιο εύκολη και λειτουργική.

Πρόσφατα, το κορυφαίο εργαλείο επικοινωνίας πρόσθεσε μια νέα λειτουργία αναζήτησης στην εφαρμογή. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του WhatsApp θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να αναζητούν περιεχόμενο ανά είδος, επαφή ή ακόμη και λέξη κλειδί.

Οι χρήστες της έκδοσης beta του WhatsApp, ίσως ήδη να γνωρίζουν τη νέα αυτή λειτουργία. Αν όμως χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο αναζήτησης για πρώτη φορά, ο οδηγός αυτός μπορεί να σας φανεί χρήσιμος.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να αναζητήσετε περιεχόμενο στα μηνύματα του WhatsApp και βρείτε άμεσα όποια πληροφορία κι αν ψάχνετε.

Αναζήτηση Περιεχομένου στο WhatsApp των Android

Αν χρησιμοποιείτε καθημερινά το WhatsApp για την επικοινωνία σας, τότε ίσως κι εσείς, όπως κι εμείς, να έχετε πολλά μηνύματα αποθηκευμένα στο Android σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε κάποια συγκεκριμένη φωτογραφία ή μήνυμα που μπορεί να χρειάζεστε.

Με τη νέα λειτουργία αναζήτησης του WhatsApp μπορείτε να βρείτε άμεσα ό,τι κι αν ψάχνετε, κάνοντας τις παρακάτω ενέργειες:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
  • Πιέστε το εικονίδιο με τον μεγεθυντικό φακό.
  • Επιλέξτε το είδος του περιεχομένου που θέλετε να αναζητήσετε.
  • Πληκτρολογήστε τη λέξη κλειδί.
  • Ελέγξτε τα αποτελέσματα της αναζήτησης για να βρείτε την πληροφορία που σας ενδιαφέρει.

 

Τόσο απλά! Η εφαρμογή σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε εικόνες, βίντεο, υπερσυνδέσμους, GIF, αρχεία ήχου ή ακόμη και έγγραφα.

Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να γίνει αναζητώντας το όνομα του συνομιλητή σας, σε περίπτωση που δεν αναζητάτε έναν συγκεκριμένο τύπο αρχείου.

Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Android και το μόνο που έχετε να κάνετε για να την αποκτήσετε είναι να ενημερώσετε την εφαρμογή στην τελευταία της έκδοση.

Εσείς χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την επικοινωνία σας; Ποιες λειτουργίες νομίζετε ότι θα βελτιώσουν τη χρήση του; Πείτε μας στα σχόλια που ακολουθούν.

Για να αποκτήσετε τη δωρεάν την εφαρμογή επικοινωνίας στο Android σας, ακολουθληστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων και κλήσεων, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με ένα κλικ!

Πώς να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Εξαφάνισης Μηνυμάτων στο WhatsApp
Πώς να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Εξαφάνισης Μηνυμάτων στο WhatsApp

Η νέα λειτουργία εξαφάνισης μηνυμάτων στο WhatsApp είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους της χρήστες της εφαρμογής κι αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη ρύθμισή της, το άρθρο αυτό είναι για εσάς. Το WhatsApp αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία επικοινωνίας, προσφέροντας σ…

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον περιηγητή Tor για ασφαλές σερφάρισμα στο Android σας
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον περιηγητή Tor για ασφαλές σερφάρισμα στο Android σας

Ο περιηγητής Tor είναι μία από τις ασφαλέστερες επιλογές περιήγησης, με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δημοφιλές εργαλείο σας επιτρέπει να σερφάρετε με ασφάλεια στο διαδίκτυο, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας το Tor μπορείτε ν…

Πώς να ελέγξετε την ισχύ σήματος της ζώνης LTE / 4G στα Android
Πώς να ελέγξετε την ισχύ σήματος της ζώνης LTE / 4G στα Android

Αγοράσετε μια καινούρια συσκευή Android και θέλετε να ελέγξετε την απόδοση του σήματός του; Ο οδηγός αυτός είναι για εσάς! Πολλές φορές  συμβαίνει να μην έχουμε καλό σήμα σε κάποιον χώρο και αυτό οφείλεται κυρίως στα πιθανά προβήματα δικτύου της ζώνης LTE / 4G. Αν θέλετε να ε…

Βελτίωση Αποθηκευτικού Χώρου στο WhatsApp: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε
Βελτίωση Αποθηκευτικού Χώρου στο WhatsApp: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε

  Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας; Το WhatsApp σας έχει καλά νέα, καθώς σύντομα θα σας επιτρέπει να βελτιώσετε τη λειτουργία διαχείρισης των δεδομένων που λαμβάνετε στις συνομιλίες σας. Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας αποτελεί μία από …

Η νέα λειτουργία “Hum to Search” της Google σας επιτρέπει να βρείτε τραγούδια
Η νέα λειτουργία “Hum to Search” της Google σας επιτρέπει να βρείτε τραγούδια

Σας έχει τύχει να κολλήσει ένα τραγούδι στο μυαλό σας, αλλά να μην μπορείτε να θυμηθείτε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη για να το κατεβάσετε στο Android σας; Η Google είναι εδώ για εσάς! Η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης σας επιτρέπει πλέον να αναζητάτε και τραγούδια, με έναν πρωτοπο…