Ενημέρωση του WhatsApp: Τώρα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις των ομάδων για πάντα

Το WhatsApp είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν, έχοντας μόνο μια σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το δημοφιλές εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα ομαδικές συνομιλίες, που μπορεί να είναι χρήσιμες τόσο στη δουλειά, όσο και στην προσωπική σας ζωή.

Στις μέρες μας, δεν είναι λίγοι οι χρήστες του WhatsApp που γίνονται μέλη νέων ομάδων, για να ενημερώνονται σχετικά με διάφορα θέματα ή να μένουν σε επικοινωνία με φίλους και συνεργάτες.

Τί γίνεται όμως με τις ειδοποιήσεις που λαμβάνουμε; Αν είστε μέλη πολλών ομάδων στο WhatsApp, ίσως να λαμβάνετε συνεχώς ειδοποιήσεις, που μπορεί μετά από λίγο να γίνουν ενοχλητικές.

Απενεργοποίηση Ειδοποιήσεων για Συγκεκριμένο Χρονικό Διάστημα

Η δημοφιλής εφαρμογή σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε προσωρινά τις ειδοποιήσεις των ομαδικών συνομιλιών σας για μερικές ώρες, μέρες ή και για έναν ολόκληρο χρόνο. Αυτό σημαίνει όμως πως θα πρέπει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να απενεργοποιήσετε και πάλι τις ειδοποιήσεις των ομάδων σας.

Οι δημιουργοί του WhatsApp διαπίστωσαν ότι η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί να γίνει ενοχλητική και σας προσφέρουν πλέον τη δυνατότητα οριστικής απενεργοποίησης των ειδοποιήσεων για τις ομαδικές συνομιλίες.

Οριστική Απενεργοποίηση Ειδοποιήσεων 

Για να απενεργοποιήσετε οριστικά τις ειδοποιήσεις κάποιων ομαδικών συνομιλιών σας θα πρέπει να κατεβάσετε την έκδοση beta 2.20.201.10 της εφαρμογής. Η νέα αυτή επιλογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στη συγκεκριμένη έκδοση, αλλά αναμένεται σύντομα να προστεθεί σε όλες τις νεότερες εκδόσεις.

Μόλις κάνετε λήψη της συγκεκριμένης έκδοσης του WhatsApp στο Android σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
  • Βρείτε και επιλέξτε την ομαδική συνομιλία που θέλετε να βάλετε σε σίγαση.
  • Πατήστε το κουμπί του Μενού με τις τρεις γραμμές.
  • Βρείτε την επιλογή Σίγαση Ειδοποιήσεων.
  • Επιλέξτε Πάντα.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να βεβαιωθείτε πως δε θα λαμβάνετε καμία ειδοποίηση από τη συγκεκριμένη ομάδα. Αλλά θα μπορείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις υπόλοιπες συνομιλίες σας.

Εσείς χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του WhatsApp για την επικοινωνία σας; Ποιες λειτουργίες θα θέλατε να δείτε στις μελλοντικές του εκδόσεις; Πείτε μας τη γνώμη σας αφήνοντας ένα σχόλιο.

Για να κατεβάσετε το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας στο Android smartphone σας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων και κλήσεων, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με ένα κλικ!

Πώς να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Εξαφάνισης Μηνυμάτων στο WhatsApp
Πώς να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Εξαφάνισης Μηνυμάτων στο WhatsApp

Η νέα λειτουργία εξαφάνισης μηνυμάτων στο WhatsApp είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους της χρήστες της εφαρμογής κι αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη ρύθμισή της, το άρθρο αυτό είναι για εσάς. Το WhatsApp αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία επικοινωνίας, προσφέροντας σ…

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον περιηγητή Tor για ασφαλές σερφάρισμα στο Android σας
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον περιηγητή Tor για ασφαλές σερφάρισμα στο Android σας

Ο περιηγητής Tor είναι μία από τις ασφαλέστερες επιλογές περιήγησης, με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δημοφιλές εργαλείο σας επιτρέπει να σερφάρετε με ασφάλεια στο διαδίκτυο, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας το Tor μπορείτε ν…

Πώς να ελέγξετε την ισχύ σήματος της ζώνης LTE / 4G στα Android
Πώς να ελέγξετε την ισχύ σήματος της ζώνης LTE / 4G στα Android

Αγοράσετε μια καινούρια συσκευή Android και θέλετε να ελέγξετε την απόδοση του σήματός του; Ο οδηγός αυτός είναι για εσάς! Πολλές φορές  συμβαίνει να μην έχουμε καλό σήμα σε κάποιον χώρο και αυτό οφείλεται κυρίως στα πιθανά προβήματα δικτύου της ζώνης LTE / 4G. Αν θέλετε να ε…

Βελτίωση Αποθηκευτικού Χώρου στο WhatsApp: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε
Βελτίωση Αποθηκευτικού Χώρου στο WhatsApp: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε

  Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας; Το WhatsApp σας έχει καλά νέα, καθώς σύντομα θα σας επιτρέπει να βελτιώσετε τη λειτουργία διαχείρισης των δεδομένων που λαμβάνετε στις συνομιλίες σας. Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας αποτελεί μία από …

Η νέα λειτουργία “Hum to Search” της Google σας επιτρέπει να βρείτε τραγούδια
Η νέα λειτουργία “Hum to Search” της Google σας επιτρέπει να βρείτε τραγούδια

Σας έχει τύχει να κολλήσει ένα τραγούδι στο μυαλό σας, αλλά να μην μπορείτε να θυμηθείτε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη για να το κατεβάσετε στο Android σας; Η Google είναι εδώ για εσάς! Η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης σας επιτρέπει πλέον να αναζητάτε και τραγούδια, με έναν πρωτοπο…