Το Instagram γίνεται 10 χρονών: Πώς να ξεκλειδώσετε τα κρυφά εικονίδια του Instagram

Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Η δημοφιλής εφαρμογή κλείνει τα 10 χρόνια λειτουργίας της και το γιορτάζει προσφέροντας στους χρήστες της τη δυνατότητα ενεργοποίησης νέων εικονιδίων.

Πιο συγκεκριμένα, το Instagram σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε παλαιότερα εικονίδια, αλλά και σε νέες επιλογές για να προσαρμόσετε την εφαρμογή με πρωτότυπο τρόπο.

Επιλέξτε το λογότυπο που προτιμάτε και κάντε την εφαρμογή του Instagram ακόμη πιο ξεχωριστή στην οθόνη του Android σας.

Επιλογή Εικονιδιού του Instagram σε Android

Πριν προχωρήσετε στα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω, βεβαιωθείτε πως χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram στο Android σας.

Στη συνέχεια, κάντε τις εξής ενέργειες:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Στη συνέχεια, σύρετε με το δάχτυλό σας προς τα πάνω, μέχρι να εμφανιστούν μερικά emojis στην οθόνη σας.
  • Έπειτα, θα δείτε ένα μήνυμα που θα σας παρακινεί να γιορτάσετε τα γενέθλια του Instagram, επιλέγοντας το εικονίδιο της επιλογής σας.

Στην ίδια σελίδα θα βρείτε τις διαφορετικές επιλογές εικονιδίων, τις οποίες μπορείτε να ενεργοποιήσετε με απλό τρόπο.

Να θυμάστε πως στα Android δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε το εικονίδιο της αρχικής εφαρμογής, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα συντόμευση με το εικονίδιο της αρεσκείας σας.

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, δοκιμάστε να δείτε πως θα φαίνεται η εφαρμογή χρησιμοποιώντας διαφορετικούς launchers, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να ικανοποιήσει τους λάτρεις του Instagram και να σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη δημοφιλή εφαρμογή με ένα νέο εικονίδιο.

Για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της κορυφαίας εφαρμογής του Instagram στο Android smartphone σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Εξαφάνισης Μηνυμάτων στο WhatsApp
Πώς να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Εξαφάνισης Μηνυμάτων στο WhatsApp

Η νέα λειτουργία εξαφάνισης μηνυμάτων στο WhatsApp είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους της χρήστες της εφαρμογής κι αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη ρύθμισή της, το άρθρο αυτό είναι για εσάς. Το WhatsApp αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία επικοινωνίας, προσφέροντας σ…

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον περιηγητή Tor για ασφαλές σερφάρισμα στο Android σας
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον περιηγητή Tor για ασφαλές σερφάρισμα στο Android σας

Ο περιηγητής Tor είναι μία από τις ασφαλέστερες επιλογές περιήγησης, με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δημοφιλές εργαλείο σας επιτρέπει να σερφάρετε με ασφάλεια στο διαδίκτυο, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας το Tor μπορείτε ν…

Πώς να ελέγξετε την ισχύ σήματος της ζώνης LTE / 4G στα Android
Πώς να ελέγξετε την ισχύ σήματος της ζώνης LTE / 4G στα Android

Αγοράσετε μια καινούρια συσκευή Android και θέλετε να ελέγξετε την απόδοση του σήματός του; Ο οδηγός αυτός είναι για εσάς! Πολλές φορές  συμβαίνει να μην έχουμε καλό σήμα σε κάποιον χώρο και αυτό οφείλεται κυρίως στα πιθανά προβήματα δικτύου της ζώνης LTE / 4G. Αν θέλετε να ε…

Βελτίωση Αποθηκευτικού Χώρου στο WhatsApp: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε
Βελτίωση Αποθηκευτικού Χώρου στο WhatsApp: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε

  Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας; Το WhatsApp σας έχει καλά νέα, καθώς σύντομα θα σας επιτρέπει να βελτιώσετε τη λειτουργία διαχείρισης των δεδομένων που λαμβάνετε στις συνομιλίες σας. Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας αποτελεί μία από …

Η νέα λειτουργία “Hum to Search” της Google σας επιτρέπει να βρείτε τραγούδια
Η νέα λειτουργία “Hum to Search” της Google σας επιτρέπει να βρείτε τραγούδια

Σας έχει τύχει να κολλήσει ένα τραγούδι στο μυαλό σας, αλλά να μην μπορείτε να θυμηθείτε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη για να το κατεβάσετε στο Android σας; Η Google είναι εδώ για εσάς! Η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης σας επιτρέπει πλέον να αναζητάτε και τραγούδια, με έναν πρωτοπο…