Πώς να αποκρύψετε τις ιστορίες του Instagram από συγκεκριμένους χρήστες

Σας αρέσει να μοιράζεστε ιστορίες στο Instagram; Ίσως να μη γνωρίζετε πως η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να αποκρύβετε το περιεχόμενο των ιστοριών σας από συγκεκριμένους χρήστες.

Βρείτε παρακάτω δύο αποτελεσματικούς τρόπους απόκρυψης των ιστοριών σας στο Instagram και μοιραστείτε το περιεχόμενό σας μόνο με τους φίλους που θα επιλέξετε.

Λειτουργία Απόκρυψης Ιστορίας

Η λειτουργία απόκρυψης ιστορίας είναι διαθέσιμη προς όλους τους χρήστες του Instagram και σας επιτρέπει να μοιραστείτε την ιστορία σας μόνο με τους ακόλουθους που θέλετε.

Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram και πηγαίνετε στο Προφίλ σας.
 • Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Ιδιωτικότητα > Ιστορίες.
 • Εκεί θα βρείτε τη Λειτουργία Απόκρυψης.
 • Επιλέξτε χειροκίνητα τους χρήστες από τους οποίους θέλετε να αποκρύψετε την ιστορία σας.

Δυστυχώς, το Instagram δεν προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής όλων σας των χρηστών με μία κίνηση, πράγμα που σημαίνει πως αν θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία σας μόνο με 1-2 φίλους θα πρέπει να επιλέξετε όλους τους υπόλοιπους έναν-έναν.

Το καλό με αυτήν τη μέθοδο είναι πως οι ακόλουθοί σας δε θα ξέρουν ότι αποκρύψατε την ιστορία σας από αυτούς. Αν όμως το προφίλ σας είναι δημόσιο, οι μη ακόλουθοί σας θα μπορούν επίσης να δουν την ιστορία σας.

Χρήση Λίστας Κοντινών Φίλων

Μια άλλη χρήσιμη ρύθμιση που σας προσφέρει η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram είναι η δημιουργία μιας λίστας κοντινών φίλων.

Στη λίστα αυτήν μπορείτε να προσθέσετε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και στη συνέχεια να μοιραστείτε περιεχόμενο στις ιστορίες σας που θα είναι διαθέσιμο μόνο σε αυτούς.

Για να δημιουργήσετε κι εσείς τη δική σας λίστα κοντινών φίλων, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Πηγαίνετε στο Προφίλ σας στο Instagram.
 • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού και επιλέξτε Κοντινοί Φίλοι.
 • Βρείτε και προσθέστε στη λίστα τους χρήστες που επιθυμείτε.
 • Στη συνέχεια, δημιουργήστε την ιστορία που θέλετε και μοιραστείτε την μόνο με τους κοντινούς σας φίλους, πατώντας το πράσινο εικονίδιο με το αστεράκι.

Αυτό σημαίνει πως η ιστορία αυτή θα είναι διαθέσιμη για προβολή μόνο στους κοντινούς φίλους της λίστας σας.

Η μόνη διαφορά εδώ είναι πως οι κοντινοί σας φίλοι θα γνωρίζουν πως η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη προς όλους, καθώς θα έχει πράσινο, αντί για κόκκινο δαχτυλίδι στο πεδίο των ιστοριών.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να προστατέψετε καλύτερα το περιεχόμενό σας στη δημοφιλή εφαρμογή.

Για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Instagram, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας. Σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Ενεργοποιήσετε Κρυπτογραφημένα Αντίγραφα Ασφαλείας στο WhatsApp
Πώς να Ενεργοποιήσετε Κρυπτογραφημένα Αντίγραφα Ασφαλείας στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι το κορυφαίο εργαλείο επικοινωνίας που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάσσουν μηνύματα και άλλου είδους περιεχόμενο, εντελώς δωρεάν, έχοντας μόνο μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η δημοφιλής εφαρμογή κάνει την επικοινωνία μας ακόμη πιο εύκολη, προσφέροντας νέε…

Πώς να επαναφέρετε τις επαφές στο Telegram των Android
Πώς να επαναφέρετε τις επαφές στο Telegram των Android

Το Telegram γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στη χώρα μας, προσφέροντας στους χρήστες του νέες λειτουργίες που το κάνουν ακόμη πιο αποδοτικό. Εκτός από την εύκολη χρήση και την ποικιλία αστείων αυτοκόλλητων, η δημοφιλής εφαρμογή προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον ανταλλαγής μηνυμά…

Πώς να Αλλάξετε το Θέμα Κάθε Συνομιλίας σας στο Telegram
Πώς να Αλλάξετε το Θέμα Κάθε Συνομιλίας σας στο Telegram

To Telegram είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας δίνει τη δυνατότητα να συνομιλείτε με άλλους χρήστες της εφαρμογής εντελώς δωρεάν. Η δημοφιλής εφαρμογή ξεχωρίζει χάρη στο ασφαλές της περιβάλλον, προσφέροντας τη δυνατότητα αποστολής κρυπτογραφημένων μην…

Πώς να Αλλάξετε το Εικονίδιο της Ομάδας σας στο WhatsApp του Android σας
Πώς να Αλλάξετε το Εικονίδιο της Ομάδας σας στο WhatsApp του Android σας

Αν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για να συνομιλείτε με τους φίλους σας σε ομάδες στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πως μπορείτε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας, αλλάζοντας το εικονίδιο του γκρουπ σας. Οι ομάδες του WhatsApp είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε χρήστες που…

Πώς να Αποθηκεύσετε τα Instagram Stories ως Πρόχειρα
Πώς να Αποθηκεύσετε τα Instagram Stories ως Πρόχειρα

Είστε φανατικοί χρήστες του Instagram; Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πως μπορείτε να δημιουργείτε ιστορίες τις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε ως πρόχειρα για να τις χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε. Το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο προσφέρει στους χρήστες του όλο και περισσότερες…