Πώς να προσθέσετε υπότιτλους σε μια ταινία ή σειρά στο Android σας

Σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές στο Android σας; Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να προσθέσετε υπότιτλους στο αγαπημένο σας περιεχόμενο!

Τα περισσότερα μοντέλα Android έχουν πλέον εκπληκτικές οθόνες, που μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε βίντεο, όπου κι αν είμαστε.

Αυτό που μπορείτε να μην γνωρίζετε είναι πως με τη χρήση της κατάλληλης εφαρμογής μπορείτε να προσθέσετε δωρεάν υπότιτλους στις αγαπημένες σας ταινίες ή σειρές.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό και προσθέστε δωρεάν υπότιτλους στα βίντεό σας.

Προσθήκη Υπότιτλων μέσω του VLC

Το VLC είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία αναπαραγωγής βίντεο, τόσο για τους Η/Υ, όσο και για τα Android.

Αν χρησιμοποιείτε ήδη την κορυφαία αυτή εφαρμογή για την προβολή περιεχομένου, δοκιμάστε τώρα να προσθέσετε και υπότιτλους.

Αρχικά, θα πρέπει να αναζητήσετε και να κατεβάσετε τους υπότιτλους που θέλετε μέσα από μια δωρεάν πηγή υπότιτλων. Εμείς σας προτείνουμε το moviesubtitles.org που σας επιτρέπει να κατεβάζετε υπότιτλους εντελώς δωρεάν.

Στη συνέχεια, αποθηκεύστε το αρχείο υπότιτλων στις Λήψεις του Android σας και όταν κάνετε αναπαραγωγή, θα γίνει και αυτόματη προβολή των υπότιτλων.

Αν δεν έχετε το αρχείο των υπότιτλων αποθηκευμένο στις Λήψεις, θα πρέπει να πατήσετε το εικονίδιο των υπότιτλων στο VLC και να επιλέξετε χειροκίνητα το αρχείο.

Προσθήκη Υπότιτλων μέσω Άλλων Εφαρμογών

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία χρήσιμων εργαλείων, που σας επιτρέπουν να προσθέτετε εύκολα και δωρεάν υπότιτλους στο αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Βρείτε παρακάτω τις τρεις κορυφαίες εφαρμογές του είδους και ξεκινήστε να βλέπετε ταινίες και σειρές αποκλειστικά με υπότιτλους στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

  1. GMT Subtitles

    GMT Subtitles

    Το δωρεάν αυτό εργαλείο αποτελεί μια από τις κορυφαίες εφαρμογές του είδους, καθώς θα εντοπίσει για εσάς τους υπότιτλους που χρειάζεστε. Κάντε δωρεάν λήψη, ανοίξτε την εφαρμογή, επιλέξτε το τηλεοπτικό περιεχόμενο που θέλετε και η εφαρμογή θα εντοπίσει αυτόματα τους υπότιτλους στη γλώσσα που τους χρειάζεστε.

  2. Get Subtitles

    Get Subtitles

    Πρόκειται για ένα επίσης δωρεάν εργαλείο που θα εντοπίσει αυτόματα τα βίντεο που έχετε αποθηκευμένα στο Android σας, παρουσιάζοντάς σας τους υπότιτλους που μπορεί να χρειάζεστε. Η εφαρμογή προβάλει άμεσα αποτελέσματα και υποστηρίζει υπότιτλους σε πάνω από 170 γλώσσες. Επιπλέον, σας επιτρέπει να κάνετε χειροκίνητη αναζήτηση υπότιτλων.

  3. SubLoader

    SubLoader

    Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και η δωρεάν έκδοση του SubLoader, εντοπίζοντας τα βίντεο του Android σας και εμφανίζοντας στη συνέχεια τους υπότιτλους για το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Η μόνη διαφορά εδώ είναι πως δεν μπορείτε να αναζητήσετε χειροκίνητα περιεχόμενο, όπως στις παραπάνω εφαρμογές, παρά μόνο αν κατεβάσετε την έκδοση επί πληρωμή.

Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp
Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp

Θέλετε να ελέγξετε ή να επαναφέρετε το ιστορικό των κλήσεων σας στο WhatsApp του Android σας; Ελέγξτε τον παρακάτω οδηγό που δημιουργήσαμε για εσάς! Η εφαρμογή του WhatsApp, εκτός από μηνύματα και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας, σας επιτρέπει και να κάνετε κλήσεις. Η μό…

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…