Πώς να μάθετε αν κάποιος αποθήκευσε τον αριθμό σας στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν και να ανταλλάζουν περιεχόμενο, έχοντας μόνο μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η δημοφιλής εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα ποιες από τις επαφές σας χρησιμοποιούν το WhatsApp και σας επιτρέπει να τους στέλνετε άμεσα μηνύματα.

Πολλές φορές όμως μπορεί να στείλουμε μηνύματα σε τρίτους στο WhatsApp, με τους οποίους μπορεί να μη θέλουμε να μοιραστούμε τον τηλεφωνικό μας αριθμό.

Αν θέλετε να μάθετε αν κάποιος έχει αποθηκεύσει τον αριθμό σας στο κινητό του, υπάρχει τρόπος να το ελέγξετε και σας τον παρουσιάζουμε παρακάτω.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που σας θα βρείτε παρακάτω και δείτε ποιοι χρήστες του WhatsApp έχουν αποθηκεύσει τον αριθμό σας.

Ποιος έχει αποθηκεύσει τον αριθμό μου στο WhatsApp;

Αν αναρωτιέστε κι εσείς αν κάποιος έχει τον αριθμό σας, ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp και κάντε τις παρακάτω ενέργειες:

  • Πηγαίνετε στις Συνομιλίες.
  • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες που θα βρείτε πάνω δεξιά.
  • Στο μενού επιλέξτε Νέα Κοινοποίηση.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε δύο χρήστες: έναν χρήστη που υποπτεύεστε ή γνωρίζετε πως έχει αποθηκεύσει τον αριθμό σας και τον χρήστη που θέλετε να ελέγξετε. Μόλις τους επιλέξετε πατήστε ΟΚ.
  • Πληκτρολογήστε ένα μήνυμα και στείλτε το στην ομαδική συνομιλία.
  • Τέλος, πατήστε παρατεταμένα στο μήνυμα που στείλατε, επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες και πηγαίνετε στις Πληροφορίες.

Στο νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί μπορείτε να μάθετε ποιες από τις δύο επαφές σας παρέλαβαν το μήνυμα που μόλις στείλατε, καθώς και αν το μήνυμα έχει διαβαστεί.

Αν η επαφή που θέλετε να ελέγξετε δεν παρουσιάζεται στη συγκεκριμένη λίστα, αυτό σημαίνει πως η επαφή δεν έχει αποθηκευμένο τον αριθμό σας.

Αν όμως η επαφή παρουσιάζεται στη λίστα, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως ο συγκεκριμένος χρήστης έχει αποθηκεύσει τον τηλεφωνικό σας αριθμό, ακόμη κι αν σας έχει πει το αντίθετο.

Ελπίζουμε το κόλπο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο με τις επαφές σας στο WhatsApp.

Εσείς χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την επικοινωνία σας; Πείτε μας τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις σας για τη δημοφιλή εφαρμογή στα σχόλια που ακολουθούν.

Αν θέλετε να κατεβάσετε το κορυφαίο εργαλείο επικοινωνίας στο Android σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάντε δωρεάν λήψη μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων και κλήσεων, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με ένα κλικ!

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…