Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ταξί στην Ελλάδα για Android

Θέλετε να καλέσετε ένα ταξί, αλλά δε γνωρίζετε ποιον αριθμό να καλέσετε; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές ταξί στο Android smartphone σας!

Η κλήση ταξί γίνεται ακόμη πιο εύκολη με τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω. Πρόκειται για χρήσιμα εργαλεία που σας επιτρέπουν να καλέσετε άμεσα ταξί, να ελέγξετε το πιθανό κόστος, αλλά και να υπολογίσετε τη διάρκεια της κάθε διαδρομής.

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις πέντε καλύτερες εφαρμογές του είδους για οικονομικές μετακινήσεις με ταξί στην Ελλάδα. Επιλέξτε αυτήν που προτιμάτε και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας μέσα από την ιστοσελίδα του Androidlist.

  1. Taxibeat Δωρεάν εφαρμογή ταξί

    Taxibeat Δωρεάν εφαρμογή ταξί

    Με το TaxiBeat μπορείτε να βρείτε ένα ταξί, όπου κι αν είστε. Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα την περιοχή σας και στη συνέχεια σας παρουσιάζει τα διαθέσιμα ταξί που βρίσκονται γύρω σας. Βρείτε στοιχεία για την πιο γρήγορη διαδρομή, υπολογίστε το κόστος πριν κάνετε την παραγγελία και φτάστε στον προορισμό σας ακόμη πιο γρήγορα και με ασφάλεια.

  2. taxiplon passenger

    taxiplon passenger

    Μία ακόμη καλή επιλογή για να καλέσετε ένα ταξί είναι και το taxiplon. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να οργανώσετε το ταξίδι σας, επιλέγοντας την ακριβή ώρα, χωρίς επιπλέον κόστος. Επιπλέον, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανά το δρομολόγιο που εκτελείτε, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τον οδηγό, ορίζοντας το ακριβές σημείο συνάντησης.

  3. Easy - taxi, car, ridesharing

    Easy – taxi, car, ridesharing

    Με το Easy Taxi μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε γρήγορα ταξί, σε όποιο σημείο κι αν βρίσκεστε. Η εφαρμογή αναζητά και εντοπίζει αυτόματα για εσάς το πλησιέστερο ταξί, μέσω ενός συστήματος GPS. Στη συνέχεια, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλη τη διαδρομή σε πραγματικό χρόνο, από την αναχώρηση μέχρι και την άφιξη στο επιθυμητό σημείο.

  4. Ραδιοταξί Ίκαρος

    Ραδιοταξί Ίκαρος

    Το Ραδιοταξί Ίκαρος είναι ένα από τα δημοφιλέστερα δίκτυα ταξί στην Αθήνα, που σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να καλέσετε ένα ταξί εντός της επίσημης εφαρμογής του για να αποφύγετε την άσκοπη αναμονή. Εκτός από τη δυνατότητα παρακολούθησης της διαδρομής σας, μπορείτε ακόμη να δείτε το ιστορικό σας αλλά και να βαθμολογήσετε την κάθε εμπειρία σας.

  5. TAXI 18300

    TAXI 18300

    Το ΤΑΧΙ 18300 αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εταιρίες ταξί στην Ελλάδα και τώρα σας επιτρέπει να καλέσετε ένα ταξί εύκολα και γρήγορα μέσα από μια εφαρμογή. Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν χάρτη, που σας παρουσιάζει τα ταξί που βρίσκονται κοντά σας και σας επιτρέπει να επιλέξετε το σημείο αναχώρησης.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ανιχνευτών Ραντάρ για Android για να Αποφύγετε τα Πρόστιμα
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ανιχνευτών Ραντάρ για Android για να Αποφύγετε τα Πρόστιμα

Θέλετε να γνωρίζετε που υπάρχουν ραντάρ ταχύτητας της τροχαίας; Υπάρχει τρόπος να τα εντοπίσετε με τη χρήση του κατάλληλου εργαλείου στο Android σας. Τα ραντάρ ταχύτητας μας βοηθούν να οδηγούμε με προσοχή στους δρόμους και βρίσκονται σε διάφορα τυχαία σημεία των πόλεων. Η τρο…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αεροπορικών Εταιρειών για να Βρείτε Φτηνές Πτήσεις στο Android σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αεροπορικών Εταιρειών για να Βρείτε Φτηνές Πτήσεις στο Android σας

Ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Θέλετε να κλείσετε οικονομικά εισιτήρια της τελευταίας στιγμής; Το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Στις μέρες μας, υπάρχουν πολλές και διάφορες ιστοσελίδες και εφαρμογές για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων χωρίς τη βοήθεια κά…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ταξί στην Ελλάδα για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ταξί στην Ελλάδα για Android

Θέλετε να καλέσετε ένα ταξί, αλλά δε γνωρίζετε ποιον αριθμό να καλέσετε; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές ταξί στο Android smartphone σας! Η κλήση ταξί γίνεται ακόμη πιο εύκολη με τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω. Πρόκειται για χρήσιμα εργαλεία που …

Οι Καλύτερες Εφαρμογές του Δεκεμβρίου: WPS Connect, Taxify
Οι Καλύτερες Εφαρμογές του Δεκεμβρίου: WPS Connect, Taxify

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου φτάνει στο τέλος του κι αν θέλετε να μάθετε ποιες εφαρμογές ξεχώρισαν, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο! Όπως κάθε μήνα, η ομάδα του AndroidList συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις κορυφαίες εφαρμογές του μήνα, για να ανανεώσετε το smartphone σ…

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου: 5 Εφαρμογές για να βελτιώσετε την ποδηλατική σας εμπειρία
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου: 5 Εφαρμογές για να βελτιώσετε την ποδηλατική σας εμπειρία

Είστε λάτρεις του ποδηλάτου; Το χρησιμοποιείτε για τις καθημερινές σας μετακινήσεις; Το άρθρο αυτό είναι για εσάς! Το ποδήλατο είναι ένας οικολογικός τρόπος μετακίνησης, που κρατά το σώμα μας σε φόρμα! Αν κάνετε ποδήλατο και θέλετε να βελτιώσετε την υγεία σας, ρίξτε μια ματιά…